Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2017, 20:12

Slepy_fan pisze:Gościu, Twój klub miał podyktowanego jednego karnego przeciwko, gdy średnia w lidze wynosiła dla zespołów prawie 7 (np Inter miał 6). Naprawdę chcesz poruszać ten temat?
Gościu, a jeśli jakiś zespół nie faulowałby w polu karnym w przekroju całego sezonu ani w żaden inny sposób nie łamał przepisów w tej części boiska to też należałoby przeciwko nim dyktować karne bo średnia ligi to x (wstaw dowolną liczbę)? Co to za argument z czterech liter?

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2017, 20:30

Argument o ILOŚCI a nie słuszności podyktowanych karnych jet mega <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Niech i Inter strzeli 40 goli z karnych, byle każdy był słusznie podyktowany.

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2017, 21:09

http://m.tuttosport.com/video/calcio/se ... silarante/

Kocham dzieciaka jak swego własnego :rotfl:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 209 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2017, 21:19

Kto to taki mądry aby dziecku dawać taką ścierę z herbem klubu, którego w ogóle nie powinno być ? Nie krzywdźcie dziecka :mad2:
Jeszcze rozumiem, że dla noworodka bo jak się uleje to można powycierać :)

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2017, 22:47

Slepy_fan pisze:
panlider pisze: Gdyby nie był pajacem, to spokojnie mógłby biec dalej i kontynuować akcję, gdzie tutaj faul?
Uważałbym z taką opinią, Eder nie widział obrońcy i zwyczajnie mógł być wytrącony z równowagi. Nie ma najmniejszego powodu by sądzić, że na pewno było to nurkowanie.
Umówmy się, sytuacja rozwiązanie są tylko dwa:
1. Eder poczuł przewinienie gracza Bolonii i teatralnie upadł utwierdzając sędziego w jego decyzji. Zachowanie Edera mało męskie, które powinno się tępić ale przewinienie było i karny się należał
2. Eder nie symulował tylko gracz Bolonii spowodował jego upadek. Przewinienie było i karny się należał.
Wytrącony z równowagi muśnięciem po łydce, genialne. To jest 5-latek z gruźlicą czy zawodowy piłkarz? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Slepy_fan pisze:
panlider pisze:A już zwłaszcza w polu karnym.
No tego jeszcze nie słyszałem, żeby przepisy dotyczące faulu były różne w w różnych strefach boiska, brawo Mistrzu :bravo:

Nikt tu nie mówi o przepisach, ale to chyba normalne, że sędzia bardzo często wstrzymuje się z użyciem gwizdka, jeżeli faul w polu karnym jest nieznaczny.
Slepy_fan pisze:
panlider pisze:Trzeba mieć też na uwadze, że jakby nam podyktowali takiego karnego w meczu z wami, to na waszych stronach fanowskich spłynąłby potok gówna, a i pewnie tutaj by się coś znalazło.
Dobrze, już zrobiłeś za Nostradamusa i Jackowskiego, gratuluję :lol:
Nie trzeba być jasnowidzem, żeby bazując na doświadczeniu, wiedzieć jaka będzie wasza reakcja płaczki.
Slepy_fan pisze:
Tasak pisze:Zupelnie jakby tlusty, pryszczaty grubasek ktory nigdy nie bzyka, mial pretensje do kumpla ktory zaliczyl polowe szkoly, ze kiedys tam, jedna z nich byla pijana, i to NA PEWNO wszystko dlatego! ;)
Słucham? Co Ty facet bredzisz?

Widać wysublimowana analogia kolegi okazała się zbyt trudna dla Twojego małego móżdżku.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Jvri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 08:07

@up
Wszystko fajnie. Ale po co te epitety? Panowie. Trzymajcie poziom. Byle jaki, ale trzymajcie.

Fan Interu broni naciąganego karnego. Takie jego naciągane prawo. Szkoda, że nie ma w tym za grosz obiektywizmu, ale wszystkim kibicom się to zdarza, więc nie ma co bić piany.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 08:24

nie fan Interu broni bo jak doczytasz o prawidłowej decyzji sędziego piszą też kibice Juventusu ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 08:56

Jvri pisze:@upWszystko fajnie. Ale po co te epitety? Panowie. Trzymajcie poziom. Byle jaki, ale trzymajcie.
Tutaj poziom jest, nie przesadzaj bo w odróżnieniu do stron fanów interu to tutaj jest bardzo wysoki poziom. Tam bluzgi i oczernianie jest na porządku dziennym a moderatorzy zniżają się do poziomu ogółu. Z naszej strony są to tylko zasłużone kpiny z klubu, który sukcesy próbuje osiągnąć tylko przez nieczyste zagrywki bo bez tego jak widać nie istnieje.

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 09:00

Jvri pisze:@up
Wszystko fajnie. Ale po co te epitety? Panowie. Trzymajcie poziom. Byle jaki, ale trzymajcie.

Fan Interu broni naciąganego karnego. Takie jego naciągane prawo. Szkoda, że nie ma w tym za grosz obiektywizmu, ale wszystkim kibicom się to zdarza, więc nie ma co bić piany.
Mea culpa, ale szlag mnie trafia, jak czytam takie pierdoły.

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Jvri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 10:44

Maly pisze:nie fan Interu broni bo jak doczytasz o prawidłowej decyzji sędziego piszą też kibice Juventusu ;]
Jak dla kogoś są to prawidłowe karne i tak powinien wyglądać sport uprawiany przez facetów to ja dziękuję, wolę nie czytać takich wypowiedzi :prochno:
Tutaj poziom jest, nie przesadzaj bo w odróżnieniu do stron fanów interu to tutaj jest bardzo wysoki poziom. Tam bluzgi i oczernianie jest na porządku dziennym a moderatorzy zniżają się do poziomu ogółu. Z naszej strony są to tylko zasłużone kpiny z klubu, który sukcesy próbuje osiągnąć tylko przez nieczyste zagrywki bo bez tego jak widać nie istnieje.
Akurat powoływanie się na forum Interu (i innych tożsamych klubów) uznaję za nietrafiony punkt podparcia :smile:

Tragedii tutaj nie ma, więc tym bardziej warto utrzymać pewien poziom :hellyes:

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 12:44

Dwa razy musiałem czytać, bo za pierwszym stwierdziłem, że coś nie tak przeczytałem...

UWAGA:
Moratti żali się, że Inter do tej pory nie otrzymał odszkodowania za... calciopoli. :rotfl:

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 28 razy

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 16:26

Vanquish pisze:Dwa razy musiałem czytać, bo za pierwszym stwierdziłem, że coś nie tak przeczytałem...

UWAGA:
Moratti żali się, że Inter do tej pory nie otrzymał odszkodowania za... calciopoli. :rotfl:
Szkoda tylko,że w kwestii przedawnienia winy Interu milczy.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 16:28

No bez jaj - hipokryta o wyglądzie amanta ma czelność o odszkodowaniu pitolić :rotfl:
Agnelli powinien zrobić wszystko aby ten klub zniknął z piłkarskiej mapy za te pozasportowe przekręty jakich się dopuścił.
Odszkodowanie to dostaniemy my i wierzę, że Agnelli trzyma rękę na pulsie.

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2017, 17:58

Vanquish pisze:Dwa razy musiałem czytać, bo za pierwszym stwierdziłem, że coś nie tak przeczytałem...

UWAGA:
Za co niby to odszkodowanie? Chyba już go demencja starcza dopada.

Inter1908Mediolan

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 20:08

Inter wygrywał, to była tutaj cisza, a jak stracił pierwsze punkty, to od razu z 2 strony napisaliście. Ale wy jesteście zabawni hahaha

ODPOWIEDZ