# 10 Paul Pogba
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Naturalnie ale Pogba był widziany przez Alexa na treningach i na jakiejś podstawie był pomijany przy ustalaniu składu. Czasami tak jest, że klimat najwyraźniej danej osobie nie służy. Teraz jako ukształtowany zawodnik, znający środowisko powinien ciągnąć ten wózek jak w Juve kiedy nie szło. Z tym, że w Juve ciągnął wózek kiedy nie było ciśnienia, w LM już tak różowo nie było bo poza bramką z Olympiakosem i asystą z MC niczego sensownego nie pokazał. Nam pozostaje poczekać czy zobaczymy Pogbę w najlepszym wydaniu, oni czekać nie zamierzają bo robią już to długo. Wiem, że niektórzy zawodnicy potrzebują aklimatyzacji ( Nedved, którego klasy nikt nigdy nie kwestionował ) ale taki Vidal nie tylko od razu błyszczał u nas w Serie A ale także w LM w której nas ciągnął za uszy.

- blackadder
- Juventino
Bo Pogba nie jest liderem. Póki co przynajmniej. U nas był wręcz otoczony doświadczonymi zawodnikami, za plecami miał najlepszą obronę na świecie. Juventus wygrywał z nim czy bez niego, gdy grał dobrze czy słabo. Odszedł bo uwierzył w to że już teraz jest najlepszy i zaczęły się schody. Nie mówię że nie czeka go wspaniała kariera, ale zbyt szybko podjął decyzję o odejściu.alessandro1977 pisze:Naturalnie ale Pogba był widziany przez Alexa na treningach i na jakiejś podstawie był pomijany przy ustalaniu składu. Czasami tak jest, że klimat najwyraźniej danej osobie nie służy. Teraz jako ukształtowany zawodnik, znający środowisko powinien ciągnąć ten wózek jak w Juve kiedy nie szło. Z tym, że w Juve ciągnął wózek kiedy nie było ciśnienia, w LM już tak różowo nie było bo poza bramką z Olympiakosem i asystą z MC niczego sensownego nie pokazał. Nam pozostaje poczekać czy zobaczymy Pogbę w najlepszym wydaniu, oni czekać nie zamierzają bo robią już to długo. Wiem, że niektórzy zawodnicy potrzebują aklimatyzacji ( Nedved, którego klasy nikt nigdy nie kwestionował ) ale taki Vidal nie tylko od razu błyszczał u nas w Serie A ale także w LM w której nas ciągnął za uszy.
Jeśli nie awansują do LM, jeśli Ibra nie przedłuży kontraktu, będzie bardzo żałował.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Mnie taki obrot sytuacji bardzo cieszy z racji calej otoczki transferu, kwoty i w jaki sposob Pogba sie z nami rozstal. Pieniadze to nie wszystko. Najlepszy scenariusz to Juve wygrywajace LM i United kolejny rok poza nia 

- pablo1503
- Juventino
Czekam, aż w końcu przestrzeli karnego, bo ten nabieg... :roll:Wojtek pisze:MU do przerwy 3:0 a Pogba dwie bramy, jedna z karnego, oj będą się jarać kibice united
Jak grał w Juve, to jego cieszynki jakoś mi nie przeszkadzały szczególnie, ale teraz? Bleee. Co to w ogóle ma być? Zamiast się cieszyć, to on odwala jakieś idiotyczne ruchy czy inną kamienną minę. Nie lubię takiego pozerstwa. Drugi Ronaldo.
Chociaż trzeba przyznać, że bramka przedniej urody.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Pogba zaczął strzelać zza pola karnego, co się stało że w Juve ostatnimi czasy w ogóle tego nie robił?
Brawo Paul, rozwijaj się chłopie i spełniaj marzenia.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Wygrywaj Ligę Europejską co rok!!!marcinek pisze:Pogba zaczął strzelać zza pola karnego, co się stało że w Juve ostatnimi czasy w ogóle tego nie robił?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- M.R.
- Juventino
Wyższy poziom hipokryzji - jak Pogba grał u nas to z jego celebracją goli wszystko było w porządku, po odejściu zaraz jest idiotą i pozerem
źle mu nie życzę,ale mógł jeszcze zostać jeszcze ze dwa sezony w Turynie.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- grejt
- Juventino
A ja się bardzo cieszę ,że odszedł i zawsze to mówiłem nie lubię go dla mnie to pozer i pajacyk same te jego cieszynki są śmieszne typowy tubylec afrykański i nic wielkiego nie osiągnie indywidualnie jestem pewny.
- pimbek
- Juventino
W ogólnym rozrachunku wypadł po prostu blado jak cała czerwona część Manchesteru. Matic wyglądał jak profesor przy Pogbie, nawet w pojedynkach między oboma panami zawsze górą był Serb. Mecz bardzo dobry w wykonaniu Chelsea, widać dobrą chemię na linii Conte piłkarze.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tacy jak ty są najlepsiCrunny pisze:
Zero woli przerwania tej akcji, odebrania piłki, chociaż utrudnienia rajdu - tak nasz Pogba zachował się w akcji na 4:0

Pogba miał już kartkę, był za zawodnikiem i ew. kontakt skończyłby się drugą żółtą a przypomnę ci - było już 3-0 i kilka minut do końca, naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć jakiś uraz do Pogby żeby pisać takie głupoty jak wyżej
mecz oglądałem od ok 60 minuty i całe MU grało słabo, ciężko powiedzieć kto zagrał dobrze ale zapamiętałem 3 zawodników - Zlatana, Matę i właśnie Pogbę - tylko oni chyba starali się zdobyć gola, reszta w ostatnich 30 minutach kompletnie w ofensywie niewidoczna
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
A to Ty nie wiesz, że zawodnika można zatrzymać w defensywie inaczej niż faulem? :lol:Maly pisze:tacy jak ty są najlepsiCrunny pisze:
Zero woli przerwania tej akcji, odebrania piłki, chociaż utrudnienia rajdu - tak nasz Pogba zachował się w akcji na 4:0zero woli myślenia - tak zachował się Crunny pisząc tego posta
Pogba miał już kartkę, był za zawodnikiem i ew. kontakt skończyłby się drugą żółtą a przypomnę ci - było już 3-0 i kilka minut do końca, naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć jakiś uraz do Pogby żeby pisać takie głupoty jak wyżej
mecz oglądałem od ok 60 minuty i całe MU grało słabo, ciężko powiedzieć kto zagrał dobrze ale zapamiętałem 3 zawodników - Zlatana, Matę i właśnie Pogbę - tylko oni chyba starali się zdobyć gola, reszta w ostatnich 30 minutach kompletnie w ofensywie niewidoczna