# 10 Paul Pogba

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 18 października 2016, 11:47

Naturalnie ale Pogba był widziany przez Alexa na treningach i na jakiejś podstawie był pomijany przy ustalaniu składu. Czasami tak jest, że klimat najwyraźniej danej osobie nie służy. Teraz jako ukształtowany zawodnik, znający środowisko powinien ciągnąć ten wózek jak w Juve kiedy nie szło. Z tym, że w Juve ciągnął wózek kiedy nie było ciśnienia, w LM już tak różowo nie było bo poza bramką z Olympiakosem i asystą z MC niczego sensownego nie pokazał. Nam pozostaje poczekać czy zobaczymy Pogbę w najlepszym wydaniu, oni czekać nie zamierzają bo robią już to długo. Wiem, że niektórzy zawodnicy potrzebują aklimatyzacji ( Nedved, którego klasy nikt nigdy nie kwestionował ) ale taki Vidal nie tylko od razu błyszczał u nas w Serie A ale także w LM w której nas ciągnął za uszy.

Obrazek
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2016, 12:09

alessandro1977 pisze:Naturalnie ale Pogba był widziany przez Alexa na treningach i na jakiejś podstawie był pomijany przy ustalaniu składu. Czasami tak jest, że klimat najwyraźniej danej osobie nie służy. Teraz jako ukształtowany zawodnik, znający środowisko powinien ciągnąć ten wózek jak w Juve kiedy nie szło. Z tym, że w Juve ciągnął wózek kiedy nie było ciśnienia, w LM już tak różowo nie było bo poza bramką z Olympiakosem i asystą z MC niczego sensownego nie pokazał. Nam pozostaje poczekać czy zobaczymy Pogbę w najlepszym wydaniu, oni czekać nie zamierzają bo robią już to długo. Wiem, że niektórzy zawodnicy potrzebują aklimatyzacji ( Nedved, którego klasy nikt nigdy nie kwestionował ) ale taki Vidal nie tylko od razu błyszczał u nas w Serie A ale także w LM w której nas ciągnął za uszy.
Bo Pogba nie jest liderem. Póki co przynajmniej. U nas był wręcz otoczony doświadczonymi zawodnikami, za plecami miał najlepszą obronę na świecie. Juventus wygrywał z nim czy bez niego, gdy grał dobrze czy słabo. Odszedł bo uwierzył w to że już teraz jest najlepszy i zaczęły się schody. Nie mówię że nie czeka go wspaniała kariera, ale zbyt szybko podjął decyzję o odejściu.
Jeśli nie awansują do LM, jeśli Ibra nie przedłuży kontraktu, będzie bardzo żałował.

Obrazek
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 18 października 2016, 13:47

Mnie taki obrot sytuacji bardzo cieszy z racji calej otoczki transferu, kwoty i w jaki sposob Pogba sie z nami rozstal. Pieniadze to nie wszystko. Najlepszy scenariusz to Juve wygrywajace LM i United kolejny rok poza nia :prochno:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2016, 21:55

MU do przerwy 3:0 a Pogba dwie bramy, jedna z karnego, oj będą się jarać kibice united :D

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2016, 22:00

Wojtek pisze:MU do przerwy 3:0 a Pogba dwie bramy, jedna z karnego, oj będą się jarać kibice united :D
Warto dodać, że ta jego druga bramka z gry była po prostu przepiękna!

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2016, 22:02

Wojtek pisze:MU do przerwy 3:0 a Pogba dwie bramy, jedna z karnego, oj będą się jarać kibice united :D
Czekam, aż w końcu przestrzeli karnego, bo ten nabieg... :roll:
Jak grał w Juve, to jego cieszynki jakoś mi nie przeszkadzały szczególnie, ale teraz? Bleee. Co to w ogóle ma być? Zamiast się cieszyć, to on odwala jakieś idiotyczne ruchy czy inną kamienną minę. Nie lubię takiego pozerstwa. Drugi Ronaldo.

Chociaż trzeba przyznać, że bramka przedniej urody.

Obrazek
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2016, 11:00

Pogba zaczął strzelać zza pola karnego, co się stało że w Juve ostatnimi czasy w ogóle tego nie robił?

Brawo Paul, rozwijaj się chłopie i spełniaj marzenia.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 października 2016, 11:27

marcinek pisze:Pogba zaczął strzelać zza pola karnego, co się stało że w Juve ostatnimi czasy w ogóle tego nie robił?

Brawo Paul, rozwijaj się chłopie i spełniaj marzenia.
Wygrywaj Ligę Europejską co rok!!! :pray: :spiteful:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 15 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2016, 12:25

Czy te jego cieszynki tylko mnie się podobały kiedy grał w Juventusie, a teraz drażnią i odbieram go jak id*otę? :whistle:

:allegri: na śmietnik
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2016, 18:57

Wyższy poziom hipokryzji - jak Pogba grał u nas to z jego celebracją goli wszystko było w porządku, po odejściu zaraz jest idiotą i pozerem :prochno: źle mu nie życzę,ale mógł jeszcze zostać jeszcze ze dwa sezony w Turynie.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2016, 19:20

A ja się bardzo cieszę ,że odszedł i zawsze to mówiłem nie lubię go dla mnie to pozer i pajacyk same te jego cieszynki są śmieszne typowy tubylec afrykański i nic wielkiego nie osiągnie indywidualnie jestem pewny.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2016, 19:04

Zero woli przerwania tej akcji, odebrania piłki, chociaż utrudnienia rajdu - tak nasz Pogba zachował się w akcji na 4:0 :whistle:

pimbek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2016, 19:17

W ogólnym rozrachunku wypadł po prostu blado jak cała czerwona część Manchesteru. Matic wyglądał jak profesor przy Pogbie, nawet w pojedynkach między oboma panami zawsze górą był Serb. Mecz bardzo dobry w wykonaniu Chelsea, widać dobrą chemię na linii Conte piłkarze.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2016, 20:21

Crunny pisze:

Zero woli przerwania tej akcji, odebrania piłki, chociaż utrudnienia rajdu - tak nasz Pogba zachował się w akcji na 4:0 :whistle:
tacy jak ty są najlepsi :) zero woli myślenia - tak zachował się Crunny pisząc tego posta

Pogba miał już kartkę, był za zawodnikiem i ew. kontakt skończyłby się drugą żółtą a przypomnę ci - było już 3-0 i kilka minut do końca, naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć jakiś uraz do Pogby żeby pisać takie głupoty jak wyżej

mecz oglądałem od ok 60 minuty i całe MU grało słabo, ciężko powiedzieć kto zagrał dobrze ale zapamiętałem 3 zawodników - Zlatana, Matę i właśnie Pogbę - tylko oni chyba starali się zdobyć gola, reszta w ostatnich 30 minutach kompletnie w ofensywie niewidoczna

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2016, 20:40

Maly pisze:
Crunny pisze:

tacy jak ty są najlepsi :) zero woli myślenia - tak zachował się Crunny pisząc tego posta

Pogba miał już kartkę, był za zawodnikiem i ew. kontakt skończyłby się drugą żółtą a przypomnę ci - było już 3-0 i kilka minut do końca, naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba mieć jakiś uraz do Pogby żeby pisać takie głupoty jak wyżej

mecz oglądałem od ok 60 minuty i całe MU grało słabo, ciężko powiedzieć kto zagrał dobrze ale zapamiętałem 3 zawodników - Zlatana, Matę i właśnie Pogbę - tylko oni chyba starali się zdobyć gola, reszta w ostatnich 30 minutach kompletnie w ofensywie niewidoczna
A to Ty nie wiesz, że zawodnika można zatrzymać w defensywie inaczej niż faulem? :lol:

ODPOWIEDZ