Sezon 2012/2013
- @D@$
- Juventino
Żeby było śmieszniej, strzelanie z Romą rozpoczął dzisiaj Esti. Od kiedy nie ma Zemana, bo coś mnie ominęło chyba?
Co do tabeli, to mogłaby taka pozostać do końca. 2 Mediolany tuż poza LM, to mogłoby byc ciekawe
Napoli wstydu w LM ie przyniesie, a Lazio może sę nie wyprzeda jak Udinese i chociaż wejdzie do tej imprezy i to nie jako chłopcy do bicia.
Co do tabeli, to mogłaby taka pozostać do końca. 2 Mediolany tuż poza LM, to mogłoby byc ciekawe

- Monte Cristo
- Juventino
A ja bym wolal zeby Napoli i Fiorentina znalazly sie poza europejskimi pucharami. Brak LM = mniej kasy. Jakby sie tak stalo, a my wygramy w tym roku i lige i LM to moze bedzie nas stac na Jovetica i Cavaniego@D@$ pisze:Żeby było śmieszniej, strzelanie z Romą rozpoczął dzisiaj Esti. Od kiedy nie ma Zemana, bo coś mnie ominęło chyba?
Co do tabeli, to mogłaby taka pozostać do końca. 2 Mediolany tuż poza LM, to mogłoby byc ciekaweNapoli wstydu w LM ie przyniesie, a Lazio może sę nie wyprzeda jak Udinese i chociaż wejdzie do tej imprezy i to nie jako chłopcy do bicia.

- francois
- Juventino
Zemana nie ma od ostatniej kolejki. Wywalili biedaka@D@$ pisze:Żeby było śmieszniej, strzelanie z Romą rozpoczął dzisiaj Esti. Od kiedy nie ma Zemana, bo coś mnie ominęło chyba?

Teraz trenerem tymczasowym jest Aurelio Andreazzoli. Co ciekawe, zmienił on formacje na 3-5-2. Już połowa Serie A gra tym systemem :-D
Mniej kasy dla takich klubów jak Napoli czy Fiorentina to mniej kasy także dla Serie A. Raczej wątpię, żeby jakaś Catania zawojowała EuropęMonte Cristo pisze:A ja bym wolal zeby Napoli i Fiorentina znalazly sie poza europejskimi pucharami. Brak LM = mniej kasy. Jakby sie tak stalo, a my wygramy w tym roku i lige i LM to moze bedzie nas stac na Jovetica i Cavaniego@D@$ pisze:Żeby było śmieszniej, strzelanie z Romą rozpoczął dzisiaj Esti. Od kiedy nie ma Zemana, bo coś mnie ominęło chyba?
Co do tabeli, to mogłaby taka pozostać do końca. 2 Mediolany tuż poza LM, to mogłoby byc ciekaweNapoli wstydu w LM ie przyniesie, a Lazio może sę nie wyprzeda jak Udinese i chociaż wejdzie do tej imprezy i to nie jako chłopcy do bicia.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
I to jest właśnie najbardziej zabawne. Rzymianie mają kiepskich obrońców plus taktykę Zdenka we krwi.francois pisze: Teraz trenerem tymczasowym jest Aurelio Andreazzoli. Co ciekawe, zmienił on formacje na 3-5-2. Już połowa Serie A gra tym systemem :-D

- francois
- Juventino
No niby tak, ale...mrozzi pisze:I to jest właśnie najbardziej zabawne. Rzymianie mają kiepskich obrońców plus taktykę Zdenka we krwi.francois pisze: Teraz trenerem tymczasowym jest Aurelio Andreazzoli. Co ciekawe, zmienił on formacje na 3-5-2. Już połowa Serie A gra tym systemem :-DJuż sobie wyobrażam, jak będą chcieli przeciwstawić się nam tym ustawieniem... Lustrzane odbicie.
Jako ten środkowy mógłby grać De Rossi, a to mimo, słabszego sezonu, klasa sama w sobie. Jest ten młody Marquinhos, jest Burdisso, dzisiaj jako półlewy grał Castan. Może do gry w trójce udałoby się przystosować Balzarettiemu. No i jeszcze doszedł Torosidis. Wcale nie musi być takiej tragedii. Ale wiadomo, potrzeba czasu. Choć klasy Chielliniego, Bonucciego i Barzagliego chyba nie osiągną nigdy.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Monte Cristo pisze: A ja bym wolal zeby Napoli i Fiorentina znalazly sie poza europejskimi pucharami. Brak LM = mniej kasy. Jakby sie tak stalo, a my wygramy w tym roku i lige i LM to moze bedzie nas stac na Jovetica i Cavaniego
Zapomnij... O ile szanse na JoJo czysto matematyczne mamy, to już na Cavaniego zupełnie nie. Kwota 60-70mln za Edisona odstrasza większość klubów piłkarskich, a takie sumy są w stanie zapłacić głównie szejkowie, czyli prędzej bym się go spodziewał gdzieś w ManC, PSG czy choćby Realu, niż w innym klubie SerieA.
A Jovetic teoretycznie jest do wyciągnięcia, ale przecież zarząd Violi cięty jest na nas kompletnie i nie wydaje mi się, aby chcieli wzmacniać największego rywala.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Za tych 30 milionów, o których się mówi, mogliby znacząco wzmocnić własną drużynę i uczynić ją nawet lepszą niż obecnie. Jovetic, pomimo zapewnień szefów Violi, wcale nie jest centralną postacią ich projektu. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że jest wręcz w drugim rzędzie.Sila Spokoju pisze:A Jovetic teoretycznie jest do wyciągnięcia, ale przecież zarząd Violi cięty jest na nas kompletnie i nie wydaje mi się, aby chcieli wzmacniać największego rywala.
- Skibil
- Redaktor
Roma gra 3-5-2, choć w zasadzie nie wiem dlaczego. Z Sampą wyglądało to prześmiesznie, a Sansone sam rozmontował Rzymian. Czuję, że mocno się po nich przejedziemy. Widać, że nasz zespół wchodzi na najwyższe obroty właśnie teraz, a Roma jest w mocnym kryzysie.
Co do samego 3-5-2... Dziwi mnie, że Allegri jeszcze nie wpadł na pomysł grania tym systemem. Chyba tylko dwa razy grali z trzema obrońcami z tyłu, a mając na WB Abate i De Sciglio i duet Ballo-Shaarawy mogliby robić niezłe zamieszanie pod bramką rywali.
Co do samego 3-5-2... Dziwi mnie, że Allegri jeszcze nie wpadł na pomysł grania tym systemem. Chyba tylko dwa razy grali z trzema obrońcami z tyłu, a mając na WB Abate i De Sciglio i duet Ballo-Shaarawy mogliby robić niezłe zamieszanie pod bramką rywali.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak jak Skibil, czuje ze rozjedziemy Rome aż miło.
Ich forma jest tragiczna, a obrona dziurawa jak ser szwajcarski.
Ich forma jest tragiczna, a obrona dziurawa jak ser szwajcarski.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Łukasz
- Juventino
Kto wie, czy w dłuższej perspektywie nie zechce spróbować? To tłumaczyłoby transfer Salamona.Skibil pisze: Co do samego 3-5-2... Dziwi mnie, że Allegri jeszcze nie wpadł na pomysł grania tym systemem.
- Vimes
- Juventino
Dzisiaj we Włoszech był wesoły dzień. Najpierw rano aresztowano Cellino za rzekome przekręty przy budowie stadionu Cagliari. Potem poinformowano, że walkower w meczu Cagliari-Roma był niesłuszny i być może trzeba będzie go jednak rozegrać
.

- pumex
- Juventino
Problemów Cagliari ciąg dalszy. Okazuje się, że obecne miejsce rozgrywania domowych spotkań ekipy z Sardynii może zostać zrównane z ziemią (KLIK!) z powodu lipnych pozwoleń na budowę. Sam Cellino dalej siedzi w areszcie :lol:

- Castiel
- Juventino
Może niedługo będą chcieli nam wcisnąć Nainggolana żeby zapłacić kaucje za prezesa...pumex pisze:Problemów Cagliari ciąg dalszy. Okazuje się, że obecne miejsce rozgrywania domowych spotkań ekipy z Sardynii może zostać zrównane z ziemią (KLIK!) z powodu lipnych pozwoleń na budowę. Sam Cellino dalej siedzi w areszcie :lol:

- PlanetJuve
- Juventino
We Wloszech mialy powstawac stadiony, lub powinno sie odrestaurowywac obecne, by jakos lige uatrakcyjnic ale nie takim kosztem i nie w ten sposob... :? Tak to kolejny raz bedzie to liga kojarzona ze skandalami i machlojami.. ehh.. A tyle placzu bylo ze Strony Celino i wladz Cagliari jak Nasz mecz z nim odbyl sie w Parmie..
Capy..
PS: To gdyby nie walkower w meczu Cagliari- Roma ( z reszta tez przez ten stadion) to zakladajac, ze Roma tego meczu by nie wygrala to 10 miejsce w tabeli..
Capy..
PS: To gdyby nie walkower w meczu Cagliari- Roma ( z reszta tez przez ten stadion) to zakladajac, ze Roma tego meczu by nie wygrala to 10 miejsce w tabeli..

Ostatnio zmieniony 16 lutego 2013, 13:20 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pawełek
- Juventino
A jak sprzedamy Vicka i Zieglera to starczy jeszcze na Messiego i Ronaldo!Monte Cristo pisze:A ja bym wolal zeby Napoli i Fiorentina znalazly sie poza europejskimi pucharami. Brak LM = mniej kasy. Jakby sie tak stalo, a my wygramy w tym roku i lige i LM to moze bedzie nas stac na Jovetica i Cavaniego@D@$ pisze:Żeby było śmieszniej, strzelanie z Romą rozpoczął dzisiaj Esti. Od kiedy nie ma Zemana, bo coś mnie ominęło chyba?