Wszystko o Fiorentinie
- wagner
- Juventino
Oby chłop wyzdrowiał. Bo inaczej na mundialu będziemy zdani na bez formy Baloteliego i "genialnego" Osvaldo, "wracającego do formy" Gilardino i inne cuda niewidy ;/bendzamin pisze:Jeśli to coś poważnego, to szkoda Rossiego. Pokazał w tym sezonie świetną formę i jeśli po raz drugi przez kontuzje ominie go wielki turniej reprezentacyjny, to będzie mi go po prostu po ludzku żal.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To się może przeciągać. Mowa, z tego co czytałem, o tym samym kolanie, które tak długo leczył. Całe szczęście, że więzadeł znowu nie zerwał.
Lubię gościa, życzę powrotu do zdrowia. W międzyczasie Carlitos może walczyć o króla strzelców.
Lubię gościa, życzę powrotu do zdrowia. W międzyczasie Carlitos może walczyć o króla strzelców.
- Osgiliath
- Juventino
Mam nadzieję, że ta kontuzja nie będzie tak groźna jak na to wygląda i chłop jeszcze się ogarnie w tym sezonie, bo przez to kolano stracił szmat czasu.mrozzi pisze:To się może przeciągać. Mowa, z tego co czytałem, o tym samym kolanie, które tak długo leczył. Całe szczęście, że więzadeł znowu nie zerwał.
Nie mniej, z zapowiadanego wielce efektownego i efektywnego ataku Rossi- Gomez nici.
- mazi12
- Juventino
Nie szczekaj tak, bo Ci żyłka pęknie. U mnie nic takiego nie miało miejsca, chciałem tylko podać źródłoAntek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!mazi12 pisze:KLIK

Fiorentina będzie miała bardzo ciężko bez Giuseppe.
BTW: Co z Gomezem? Jeszcze nie wyleczył po kontuzji?
- annihilator1988
- Juventino
Jaka jest szansa, że z Juve zagra Gomez i Rossi w LE? Pewnie mała, a to oznacza...zoff pisze:Faktycznie. Chwała Bogu, że nie poszło mu te więzadło. 3 miesiące to dużo i mało. Z jednej strony sporo, z drugiej wystarczająco, żeby przygotować się jeszcze na mundial.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szkoda Rossiego, jeśli wróci dopiero w kwietniu, to wątpię żeby załapał się na mistrzostwa. Ma facet pecha do tych kontuzji, gdyby nie te to przecież wielu z nas chętnie przywitałoby go u nas.
A obie drużyny przypadkiem nie muszą jeszcze rozegrać jakiegoś dwumeczu, żeby ze sobą zagrać?annihilator1988 pisze:Jaka jest szansa, że z Juve zagra Gomez i Rossi w LE? Pewnie mała, a to oznacza...

Nie każdemu taki alert wyskakuje, poza tym jest to oficjalna strona Fiorentiny. Zluzuj.Antek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Gomez trenuje z drużyną, ma znaleźć się w kadrze na najbliższy mecz z TorinoVimes pisze:Fiorentina w tym sezonie nie ma farta. Gomez wróci w tym sezonie? Zaczął już chociaż indywidualne treningi?
- Antek666
- Juventino
Fakt,szczeknęło mnie się troszeczkę,sorry. Widocznie Avast nie lubi Fiołkówmazi12 pisze:Nie szczekaj tak, bo Ci żyłka pęknie. U mnie nic takiego nie miało miejsca, chciałem tylko podać źródłoAntek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!mazi12 pisze:KLIK

Szkoda,szkoda. Ale powiem Ci,że jak teraz przeczytałem o 3 miesiącach i o mozliwym braku operacji to jest jeszcze szansa i nadzieja na dobry Mundial dla ItaliiSiewier pisze:Szkoda Rossiego, jeśli wróci dopiero w kwietniu, to wątpię żeby załapał się na mistrzostwa. Ma facet pecha do tych kontuzji, gdyby nie te to przecież wielu z nas chętnie przywitałoby go u nas.
Nie każdemu taki alert wyskakuje, poza tym jest to oficjalna strona Fiorentiny. Zluzuj.Antek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
Ej,już wiem,że nie każdemu alert wirusowy wyskakuje,ale jako człowiek prawie zawsze skazany na oglądanie Juve na necie jestem uczulony na te wszystkie wirusy.
Szefuniu,zluzuj i Ty i cofnij mi tę karteczkę,proszę ładnie

- Swider10
- Juventino
Niech Rossi zdrowieje, bo Włosi pojadą do Brazylii z jednym (powiedzmy klasy światowej) napastnikiem Balotellim.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Il Fenomeno
- Juventino
Jestem przekonany, że tutaj nie ma tematu Rossi czy Mario. Jeżeli Rossi będzie wstanie pojechać do Brazylii to będą grać razem.Antek666 pisze:Pappa Prandelli idiotą nie jest i będzie grał Rossim w przypadku utrzymania takiej daremnej formy przez Mario.