Wszystko o Fiorentinie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:13

bendzamin pisze:Jeśli to coś poważnego, to szkoda Rossiego. Pokazał w tym sezonie świetną formę i jeśli po raz drugi przez kontuzje ominie go wielki turniej reprezentacyjny, to będzie mi go po prostu po ludzku żal.
Oby chłop wyzdrowiał. Bo inaczej na mundialu będziemy zdani na bez formy Baloteliego i "genialnego" Osvaldo, "wracającego do formy" Gilardino i inne cuda niewidy ;/

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:16

Giuseppe Rossi rzekomo wypada na 3 miesiące. Ma polecieć do USA, do faceta, który już mu pomagał przy poprzednich kontuzjach.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:20

A jest konkretna diagnoza?

Obrazek
zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:21

zoff pisze:A jest konkretna diagnoza?
Skręcenie kolana 2 stopnia z tego co wyczytałem.

Edit: Ma też obejść się bez operacji.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:24

To się może przeciągać. Mowa, z tego co czytałem, o tym samym kolanie, które tak długo leczył. Całe szczęście, że więzadeł znowu nie zerwał.

Lubię gościa, życzę powrotu do zdrowia. W międzyczasie Carlitos może walczyć o króla strzelców.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:30

mrozzi pisze:To się może przeciągać. Mowa, z tego co czytałem, o tym samym kolanie, które tak długo leczył. Całe szczęście, że więzadeł znowu nie zerwał.

Lubię gościa, życzę powrotu do zdrowia. W międzyczasie Carlitos może walczyć o króla strzelców.
Mam nadzieję, że ta kontuzja nie będzie tak groźna jak na to wygląda i chłop jeszcze się ogarnie w tym sezonie, bo przez to kolano stracił szmat czasu.

Nie mniej, z zapowiadanego wielce efektownego i efektywnego ataku Rossi- Gomez nici.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 12:30

Antek666 pisze:
mazi12 pisze:KLIK
Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
Nie szczekaj tak, bo Ci żyłka pęknie. U mnie nic takiego nie miało miejsca, chciałem tylko podać źródło ;)

Fiorentina będzie miała bardzo ciężko bez Giuseppe.

BTW: Co z Gomezem? Jeszcze nie wyleczył po kontuzji?

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 15:24

Faktycznie. Chwała Bogu, że nie poszło mu te więzadło. 3 miesiące to dużo i mało. Z jednej strony sporo, z drugiej wystarczająco, żeby przygotować się jeszcze na mundial.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 15:29

zoff pisze:Faktycznie. Chwała Bogu, że nie poszło mu te więzadło. 3 miesiące to dużo i mało. Z jednej strony sporo, z drugiej wystarczająco, żeby przygotować się jeszcze na mundial.
Jaka jest szansa, że z Juve zagra Gomez i Rossi w LE? Pewnie mała, a to oznacza... :prochno:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 15:30

Szkoda Rossiego, jeśli wróci dopiero w kwietniu, to wątpię żeby załapał się na mistrzostwa. Ma facet pecha do tych kontuzji, gdyby nie te to przecież wielu z nas chętnie przywitałoby go u nas.

annihilator1988 pisze:Jaka jest szansa, że z Juve zagra Gomez i Rossi w LE? Pewnie mała, a to oznacza... :prochno:
A obie drużyny przypadkiem nie muszą jeszcze rozegrać jakiegoś dwumeczu, żeby ze sobą zagrać? :whistle:

Antek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
Nie każdemu taki alert wyskakuje, poza tym jest to oficjalna strona Fiorentiny. Zluzuj.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 15:54

Fiorentina w tym sezonie nie ma farta. Gomez wróci w tym sezonie? Zaczął już chociaż indywidualne treningi?

Obrazek
zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 16:48

Vimes pisze:Fiorentina w tym sezonie nie ma farta. Gomez wróci w tym sezonie? Zaczął już chociaż indywidualne treningi?
Gomez trenuje z drużyną, ma znaleźć się w kadrze na najbliższy mecz z Torino

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 17:23

mazi12 pisze:
Antek666 pisze:
mazi12 pisze:KLIK
Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
Nie szczekaj tak, bo Ci żyłka pęknie. U mnie nic takiego nie miało miejsca, chciałem tylko podać źródło ;)
Fakt,szczeknęło mnie się troszeczkę,sorry. Widocznie Avast nie lubi Fiołków :D
Siewier pisze:Szkoda Rossiego, jeśli wróci dopiero w kwietniu, to wątpię żeby załapał się na mistrzostwa. Ma facet pecha do tych kontuzji, gdyby nie te to przecież wielu z nas chętnie przywitałoby go u nas.
Antek666 pisze:Jakim trzeba być idiotą by wrzucać coś najprawdopodobniej zawirusowanego na forum?!
Nie każdemu taki alert wyskakuje, poza tym jest to oficjalna strona Fiorentiny. Zluzuj.
Szkoda,szkoda. Ale powiem Ci,że jak teraz przeczytałem o 3 miesiącach i o mozliwym braku operacji to jest jeszcze szansa i nadzieja na dobry Mundial dla Italii :wink: Wróci w kweitniu,w maju będzie total fit i gitara,Pappa Prandelli idiotą nie jest i będzie grał Rossim w przypadku utrzymania takiej daremnej formy przez Mario.

Ej,już wiem,że nie każdemu alert wirusowy wyskakuje,ale jako człowiek prawie zawsze skazany na oglądanie Juve na necie jestem uczulony na te wszystkie wirusy.
Szefuniu,zluzuj i Ty i cofnij mi tę karteczkę,proszę ładnie :) Bo sobie obiecałem,że w tym roku będę poskramiał swój cięty język i dostawał mniej kartek na JP a tu już coś. No i stracę motywację do swej poprawy,o. Przede wszystkim nie nazwałem kolegi maziego idiotą,to było tylko retoryczne stwierdzenie,pytanie z "idiotą" w środku.Tak jakby pisać "jakim trzeba być idiotą by wjeżdżać w kumpla z kadry tak jak De Rossi zrobił to wczoraj" czy "jakim trzeba być idiotą by reagować tak nerwowo na durnego i miłego wirusika" itp itd. Nie no serio,takie teksty pojawiają się na forum z regularnością co 20 posta.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 17:46

Niech Rossi zdrowieje, bo Włosi pojadą do Brazylii z jednym (powiedzmy klasy światowej) napastnikiem Balotellim.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2014, 17:54

Antek666 pisze:Pappa Prandelli idiotą nie jest i będzie grał Rossim w przypadku utrzymania takiej daremnej formy przez Mario.
Jestem przekonany, że tutaj nie ma tematu Rossi czy Mario. Jeżeli Rossi będzie wstanie pojechać do Brazylii to będą grać razem.

Obrazek
ODPOWIEDZ