Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 12:33

pan Zambrotta pisze:Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.
Tyle że po upływie pewnego czasu mamy sytuację, że głosów nie przybywa, a ankieta stoi. Może dałoby coś ustalenie, że ankietę kończymy, jeśli np. przez kolejne 3 dni nie zostanie w niej oddany ani jeden głos.

Co do samego wywiązywania się ze słowa. Trzeba się zastanowić nad tym. Może rozwiązaniem jest to, żeby w żadnym wypadku nie wyznaczać nikogo, tylko czekać, aż się zgłosi sam (kiedyś było tak, że ostatnia osoba była z góry wybierana).

W każdym razie piszcie propozycję, co mogłoby zabawę usprawnić. Przecież możemy to zrobić wspólnie. Diego i ja pilnujemy tylko, żeby wszystko trzymało się kupy.. :roll:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 13:42

No, jako założyciel tej zabawy na tym forum, chciałbym wyrazić swoje zadowolenie, że zabawa wypaliła, że tyle sprawia radości. Popieram ideę wznowienia i życzę powodzenia nowym/starym prowadzącym.
Pozdrawiam.

I need a girl that I can train.
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 20:08

pan Zambrotta pisze:Jest jednak jeden, mały i niestety powtarzający się ciagle problem. Pamiętam, że na samym początku zabawy w ankiecie wzięło udział... 70 osób :shock: . Wraz z kolejnymi ankietami ilość uczestników spadała, aż do "odklejenia" topicu. Wtedy nastąpił drugi "boom" użytkowników, który po raz kolejny spadał adekwatnie do kolejnych ankiet.
To było do przewidzenia i niestety, ale chyba nic w tej kwestii zrobić już się nie da.
pan Zambrotta pisze:Można się zastanowić co zrobić, aby zabawa się przyjęła na naprawdę długo i nie "hibernować" go co jakiś czas. Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.
Oczywiście. Może nawet rzadziej. W końcu lepiej, żeby wygrywało mniej osób, ale zabawa bawiła użytkowników przez dłuższy okres czasu.
pan Zambrotta pisze:A tym, którzy jeszcze nie umieścili alfabetów proponuje założyć specjalną rangę: lenie i obiboki.
Trzeba spytać się o zgodę adminów, np. swiergota :lol: .
cygi pisze:W takim razie ja się zgłaszam do następnej ankiety :D
Brawo. Jeszcze jeden użytkownik i startujemy z nową ankietą.
mnowomiejsky pisze:
pan Zambrotta pisze:Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.
Tyle że po upływie pewnego czasu mamy sytuację, że głosów nie przybywa, a ankieta stoi. Może dałoby coś ustalenie, że ankietę kończymy, jeśli np. przez kolejne 3 dni nie zostanie w niej oddany ani jeden głos.
Też o tym myślałem. Oczywiście ilością dni zawsze można regulować wedle potrzeb.
mnowomiejsky pisze:Co do samego wywiązywania się ze słowa. Trzeba się zastanowić nad tym. Może rozwiązaniem jest to, żeby w żadnym wypadku nie wyznaczać nikogo, tylko czekać, aż się zgłosi sam (kiedyś było tak, że ostatnia osoba była z góry wybierana).
To był prawdę mówiąc pierwszy wariant, który przeszedł mi do głowy. Nowa ankieta ukazałby się z chwilą zgłoszenia się czwartego uczestnika i przerwy pomiędzy kolejnymi głosowaniami nie byłyby jednakowe. Ale jaką mamy gwarancję, że np. za 2 miesiące znajdzie się wymagana ilość śmiałków?
mnowomiejsky pisze:W każdym razie piszcie propozycję, co mogłoby zabawę usprawnić. Przecież możemy to zrobić wspólnie. Diego i ja pilnujemy tylko, żeby wszystko trzymało się kupy.. :roll:
Oczywiście. Przecież nie robimy tego tylko dla siebie i każda uwaga czy propozycja z Waszej strony może być bardzo pomocna. Pracujmy nad tym razem.
Sarsik pisze:No, jako założyciel tej zabawy na tym forum, chciałbym wyrazić swoje zadowolenie, że zabawa wypaliła, że tyle sprawia radości. Popieram ideę wznowienia i życzę powodzenia nowym/starym prowadzącym.
Pozdrawiam.
Dziękujemy i również pozdrawiamy.

:roll:
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 20:33

Jak nie macie lepszych kandydatów to z chęcią zamieszczę swój alfabet, jeśli go tylko stworzę, w końcu jestem bardzo ciekawą personą :D

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 20:49

Nie zapomnij w tym swoim alfabecie wspomnieć o wrodzonej skromności :D

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 20:53

No to mamy komplet. Można startować :)

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 21:10

Siewier pisze:Nie zapomnij w tym swoim alfabecie wspomnieć o wrodzonej skromności :D
To będzie wyglądać tak : S jak skromność - to pojęcie jest mi obce :prochno:

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 21:16

Michał`fcj pisze:To będzie wyglądać tak : S jak skromność - to pojęcie jest mi obce :prochno:
Podobnie z T jak trzeźwość :smile:

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 21:17

Na T będzie Top Gun :prochno:

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 21:24

swiergot pisze:Podobnie z T jak trzeźwość :smile:
Siewier pisze:Na T będzie Top Gun :prochno:
Widzę że z chęcią mi pomożecie w alfabecie :happy:
A co do tej trzeźwości to nie wprowadzajcie w błąd ludzi którzy mnie nie znają :D nie zawsze mam piwo w ręku 8)

Obrazek
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2007, 02:59

Siewier pisze:Na T będzie Top Gun :prochno:
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jaki TOP GUN !!?? :D

To moje hasło!!

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2007, 09:13

Siewierowi od upojenia alkoholem się Marciny z Michałami pomyliły :prochno:

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2007, 13:30

ups :D faktycznie, mój błąd, nie mniej chciałbym zdementować krążące na mój temat plotki i zakomunikować, że nie mam w zwyczaju upijania się alkoholem :stop: pijaków to ja się brzydze :roll:

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2007, 14:35

Widzę, że się chyba spóźniłem, skoro jest mowa o omplecie - bo sam tez bym z chęcią wziął udział :(

Dirty mind
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2007, 15:10

Co prawda zasady jeszcze nie zostały do końca uzgodnione, ale myślę, że nie ma co zwlekać z nową ankietą. Zachęcam do głosowania.
Venomik pisze:Widzę, że się chyba spóźniłem, skoro jest mowa o omplecie - bo sam tez bym z chęcią wziął udział :(
Nie ta, to następna :wink: .

:roll:
Zablokowany