Forumowicz od A do Z - vol. 1
- mnowo
- Qualità Juventino
Tyle że po upływie pewnego czasu mamy sytuację, że głosów nie przybywa, a ankieta stoi. Może dałoby coś ustalenie, że ankietę kończymy, jeśli np. przez kolejne 3 dni nie zostanie w niej oddany ani jeden głos.pan Zambrotta pisze:Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.
Co do samego wywiązywania się ze słowa. Trzeba się zastanowić nad tym. Może rozwiązaniem jest to, żeby w żadnym wypadku nie wyznaczać nikogo, tylko czekać, aż się zgłosi sam (kiedyś było tak, że ostatnia osoba była z góry wybierana).
W każdym razie piszcie propozycję, co mogłoby zabawę usprawnić. Przecież możemy to zrobić wspólnie. Diego i ja pilnujemy tylko, żeby wszystko trzymało się kupy.. :roll:
- Sarsik
- Juventino
No, jako założyciel tej zabawy na tym forum, chciałbym wyrazić swoje zadowolenie, że zabawa wypaliła, że tyle sprawia radości. Popieram ideę wznowienia i życzę powodzenia nowym/starym prowadzącym.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
I need a girl that I can train.
- M.
- Juventino
To było do przewidzenia i niestety, ale chyba nic w tej kwestii zrobić już się nie da.pan Zambrotta pisze:Jest jednak jeden, mały i niestety powtarzający się ciagle problem. Pamiętam, że na samym początku zabawy w ankiecie wzięło udział... 70 osób :shock: . Wraz z kolejnymi ankietami ilość uczestników spadała, aż do "odklejenia" topicu. Wtedy nastąpił drugi "boom" użytkowników, który po raz kolejny spadał adekwatnie do kolejnych ankiet.
Oczywiście. Może nawet rzadziej. W końcu lepiej, żeby wygrywało mniej osób, ale zabawa bawiła użytkowników przez dłuższy okres czasu.pan Zambrotta pisze:Można się zastanowić co zrobić, aby zabawa się przyjęła na naprawdę długo i nie "hibernować" go co jakiś czas. Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.
Trzeba spytać się o zgodę adminów, np. swiergota :lol: .pan Zambrotta pisze:A tym, którzy jeszcze nie umieścili alfabetów proponuje założyć specjalną rangę: lenie i obiboki.
Brawo. Jeszcze jeden użytkownik i startujemy z nową ankietą.cygi pisze:W takim razie ja się zgłaszam do następnej ankiety
Też o tym myślałem. Oczywiście ilością dni zawsze można regulować wedle potrzeb.mnowomiejsky pisze:Tyle że po upływie pewnego czasu mamy sytuację, że głosów nie przybywa, a ankieta stoi. Może dałoby coś ustalenie, że ankietę kończymy, jeśli np. przez kolejne 3 dni nie zostanie w niej oddany ani jeden głos.pan Zambrotta pisze:Może wydłużyć czas ankiet? Wtedy w miesiącu zamiast 4 zwycięzców, mielibyśmy 2 z większą ilością głosów.
To był prawdę mówiąc pierwszy wariant, który przeszedł mi do głowy. Nowa ankieta ukazałby się z chwilą zgłoszenia się czwartego uczestnika i przerwy pomiędzy kolejnymi głosowaniami nie byłyby jednakowe. Ale jaką mamy gwarancję, że np. za 2 miesiące znajdzie się wymagana ilość śmiałków?mnowomiejsky pisze:Co do samego wywiązywania się ze słowa. Trzeba się zastanowić nad tym. Może rozwiązaniem jest to, żeby w żadnym wypadku nie wyznaczać nikogo, tylko czekać, aż się zgłosi sam (kiedyś było tak, że ostatnia osoba była z góry wybierana).
Oczywiście. Przecież nie robimy tego tylko dla siebie i każda uwaga czy propozycja z Waszej strony może być bardzo pomocna. Pracujmy nad tym razem.mnowomiejsky pisze:W każdym razie piszcie propozycję, co mogłoby zabawę usprawnić. Przecież możemy to zrobić wspólnie. Diego i ja pilnujemy tylko, żeby wszystko trzymało się kupy.. :roll:
Dziękujemy i również pozdrawiamy.Sarsik pisze:No, jako założyciel tej zabawy na tym forum, chciałbym wyrazić swoje zadowolenie, że zabawa wypaliła, że tyle sprawia radości. Popieram ideę wznowienia i życzę powodzenia nowym/starym prowadzącym.
Pozdrawiam.
:roll:
- Mrówa
- Juventino
swiergot pisze:Podobnie z T jak trzeźwość
Widzę że z chęcią mi pomożecie w alfabecieSiewier pisze:Na T będzie Top Gun![]()

A co do tej trzeźwości to nie wprowadzajcie w błąd ludzi którzy mnie nie znają

- Marcin_FCJ
- Juventino
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jaki TOP GUN !!??Siewier pisze:Na T będzie Top Gun

To moje hasło!!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ups
faktycznie, mój błąd, nie mniej chciałbym zdementować krążące na mój temat plotki i zakomunikować, że nie mam w zwyczaju upijania się alkoholem
pijaków to ja się brzydze :roll:

- M.
- Juventino
Co prawda zasady jeszcze nie zostały do końca uzgodnione, ale myślę, że nie ma co zwlekać z nową ankietą. Zachęcam do głosowania.
.
Nie ta, to następnaVenomik pisze:Widzę, że się chyba spóźniłem, skoro jest mowa o omplecie - bo sam tez bym z chęcią wziął udział
:roll: