# 10 Paul Pogba
- sebatiaen
- Juventino
Dla mnie jest cieciem.
Niech sie pieprzy.
Stac go na to zeby zrobic taki prezent, stac go na wiele wiecej, mam w dupie te zegarki.
Mial czas na podjecie decyzji o odejsciu i olal ja, pozniej, pod koniec okienka odszedł, nasi nie znalezli zastapcy, niech sp..., mam pajaca w dupie, nie szanuje go i nic dobrego nie zycze, niech spier... d...a...l...a...
Niech sie pieprzy.
Stac go na to zeby zrobic taki prezent, stac go na wiele wiecej, mam w dupie te zegarki.
Mial czas na podjecie decyzji o odejsciu i olal ja, pozniej, pod koniec okienka odszedł, nasi nie znalezli zastapcy, niech sp..., mam pajaca w dupie, nie szanuje go i nic dobrego nie zycze, niech spier... d...a...l...a...
- prezes3c
- Juventino
Cóż, było minęło, Paul odszedł (Jezu jak to brzmi
) i ma swoje życie a Juventus ma swoje, szkoda bo bardzo go lubiłem i tą jego "chemie" z Dybalą i nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale odkąd go nie ma to Paulo gra jakoś tak znerwicowany? rozdrażniony po tym boisku biega. Może jest zły że po odejściu Pogby musi zapierniczać za niego pod własne pole karne?
brakuje mu chyba kogoś takiego jak Pogba. Choć z drugiej strony myślę że jak odpalą z Higuainem i Pjanicem na 100% na wiosnę to klękajcie stadiony 

- koki90
- Juventino
Pogbie lepiej wszystko poukładać się nie mogło. Wczoraj wizyta u przyjaciół z Turynu, dziś strzela bramkę, a jego drużyna wygrywa do przerwy 4-0. Teraz to już będzie tylko lepiej, głowa w końcu czysta, nic go gdzieś tam z tyłu głowy dręczyć aż tak nie będzie.
- gucio_juve
- Juventino
Piłkarze Zorii Ługańsk tego nie lubią.koki90 pisze:Pogbie lepiej wszystko poukładać się nie mogło. Wczoraj wizyta u przyjaciół z Turynu, dziś strzela bramkę, a jego drużyna wygrywa do przerwy 4-0. Teraz to już będzie tylko lepiej, głowa w końcu czysta, nic go gdzieś tam z tyłu głowy dręczyć aż tak nie będzie.
- CzeczenCZN
- Juventino

- CzeczenCZN
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Hmm... Czy tylko mi skojarzyło się z Pulp Fiction?sebatiaen pisze:mam w dupie te zegarki.
- wloski
- Juventino
Pogba u nas też taki był. Chyba za mocno przeżywacie jego odejście, każdy jego ruch monitorujecie jakby nie wiadomo po co.ForzaItanimulli3vujcm pisze:W szoku jestem! :shock:
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/ ... -nie-pomag
Chłopak się stacza?
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie, akurat mi się rzuciło w oczy. No bez przesady, tak to on nie odwalał. U nas był skupiony na pracy, rozwoju i samodoskonaleniu się. No a tu się zaczyna casus Balotelli - obym się mylił.wloski pisze:Pogba u nas też taki był. Chyba za mocno przeżywacie jego odejście, każdy jego ruch monitorujecie jakby nie wiadomo po co.ForzaItanimulli3vujcm pisze:W szoku jestem! :shock:
http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/ ... -nie-pomag
Chłopak się stacza?

- Arbuzini
- Juventino
Poza wynikami to nie śledzę ligi angielskiej, ale zerkam od czasu do czasu na mikroblog wykopu i widzę, że z Pogby toczona jest regularna beka. Memy, gify i te sprawy więc nikt tu na JuvePoland bólu czterech liter nie ma. Po prostu United ten transfer wyjątkowo nie siadł i jest to stwierdzenie czysto obiektywne. O Paulu mówi się, że to zawodnik sztucznie wylansowany, a na boisku daje nie więcej niż typowy silny Murzyn jakich wielu i tutaj też chyba nie ma nad czym za bardzo dyskutować.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jakby go wystawili na bramce to nie tylko nie warty 100mln ale i nawet 2 ;] wtedy dopiero można by się śmiać tylko nie bardzo rozumiem czemu z Pogby
nie po to płaci się za napastnika 100mln żeby grał na skrzydle i tak samo nie płaci się 100mln za b2b żeby grał DMa, każdy rozgarnięty powinien to rozumieć ale jak widać po memach o których piszesz - nie każdy rozgarnięty jest...
nie po to płaci się za napastnika 100mln żeby grał na skrzydle i tak samo nie płaci się 100mln za b2b żeby grał DMa, każdy rozgarnięty powinien to rozumieć ale jak widać po memach o których piszesz - nie każdy rozgarnięty jest...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dżizzzz ale się czepiacie tego Pogby. Ja w przeciwieństwie do niektórych oglądam angielską ligę czasami (chyba wszystkie ligowe United widziałem w tym sezonie) i Pogba gra bardzo przyzwoicie. Statystyki ma słabe, ale wynika to z pozycji, jaką obsadza.
Pogba gra na tym samym poziomie co w Juve - solidnie z błyskami, ale i drobnymi błędami. Nie stracił nic ze swojej przydatności, ale +100 baniek to był spory overpaid...
Życzę chłopakowi jak najlepiej, bo go lubię. Forza Paul!
Pogba gra na tym samym poziomie co w Juve - solidnie z błyskami, ale i drobnymi błędami. Nie stracił nic ze swojej przydatności, ale +100 baniek to był spory overpaid...
Życzę chłopakowi jak najlepiej, bo go lubię. Forza Paul!
- Arbuzini
- Juventino
Jestem przekonany, że każdy na tym forum byłby zachwycony jakbyśmy to my kupili tak grającego zawodnika za 105+5 mln E. Mały dostałby rozdwojenia jaźni, bo nie widziałby kogo ma atakować skoro tak znamienity piłkarz nic nie gra i jest to wina złej pozycji, a dostać się musi jednocześnie Marottcie i Allegriemu 
Lwia część krytyki, która spływa na Pogbę, wywodzi się bezpośrednio od kibiców United.

Lwia część krytyki, która spływa na Pogbę, wywodzi się bezpośrednio od kibiców United.