Mario Mandżukić
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ano to ma do rzeczy, że gdyby sedzia zauważył faul, to Mario by nie wyleciał z boiska.jackop pisze:Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- wloski
- Juventino
Dokładnie efekt dominaAntichrist pisze:Ano to ma do rzeczy, że gdyby sedzia zauważył faul, to Mario by nie wyleciał z boiska.jackop pisze:Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.
- Yaro417
- Juventino
Porównywanie czerwonej kartki do zachowania Bonucciego w przeciągu poprzedniego sezonu to niesmaczny żart. A skoro mowa o konsekwencji naszego zarządu, to Mandzu na pewno zostanie, bo Cuadrado nie wyleciał z drużyny po czerwie w finale LM 

- TheDreamer
- Juventino
Brak Mario na boisku i koncertowa gra Juve, 6 bramek ! Nic więcej dodawać chyba nie trzeba ?
:koszulka:
troll
troll

- panlider
- Juventino
Gwoli ścisłości, to bez Mandżu strzeliliśmy 4 bramkiTheDreamer pisze:Brak Mario na boisku i koncertowa gra Juve, 6 bramek ! Nic więcej dodawać chyba nie trzeba ?
troll

Odpoczynek dobrze zrobi Mandżu, będzie potrzebny w meczu z Milanem.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie widziałem setek powtórek ale tam zdaje się nie było faulu - kontakt był już po strzale a takiego czegoś się po prostu nie gwiżdże
a co do Mario to odejdzie jak odejdzie Allegri, nie wcześniej i nie później
a co do Mario to odejdzie jak odejdzie Allegri, nie wcześniej i nie później
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- johnnybgoode
- Juventino
Co to ma za znaczenie czy był po strzale, przez to mniej go jakoś kopnął czy co? :lol: Twoje hejtowanie Mandzukica przekracza już granice absurdu, nawet sędziego jesteś w stanie usprawiedliwić mimo tego że zachował się jak pajac co powtarzał później cały mecz :lol:Maly pisze:nie widziałem setek powtórek ale tam zdaje się nie było faulu - kontakt był już po strzale a takiego czegoś się po prostu nie gwiżdże
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ja nie bronię sędziego tylko mówię jak się gwiżdże - nie wierzysz mi to znajdź mi karnego gdy faul był po strzale... inaczej daruj sobie osobiste wycieczki
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- livinglegend
- Juventino
Nie zgadzam się. Jest faul w polu karnym to jest karny. Przykład to przepychanka Britosa z Moratą w meczu w Turynie jakiś czas temu, kiedy gra toczyła się daleko od incydentu.
Arrivederci Mauro e David 

- albertcamus
- Juventino
Zachowujesz się (podkreślam zachowujesz, a nie jesteś) jak niedorozwinięty trzynastolatek albo człowiek chory psychicznie. Jak można pisać takie bzdury?jackop pisze:Mam nadzieję, że zarząd będzie konsekwentny i za swoje dzisiejsze zachowanie zostaną mu po sezonie kulturalnie pokazane drzwi.
Porównywanie syfu, który robił Bonny do jednej niesłusznej czerwonej kartki Mandzu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- Jvri
- Juventino
Pajacowania? Mario dostaje po nogach, wyzywa go jakiś pastuszek i choć sam się powstrzymał od przepychanek to w nagrodę zamiast karnego dostaje żółtą. Tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bez jaj by się nie wku....jackop pisze:Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.
@Maly żeby już nawet przepisy pod swoje teorie wymyślać. Masz rozmach

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Pokazać mu drzwi ? :rotfl:
Piłkarzowi, który zostawia zawsze serce na murawie i haruje za trzech ?
Jak by mi pyskował jakiś Alibaba to podobnie zachowałbym się, sędzia dał dupy do sześcianu w tej sytuacji.
Piłkarzowi, który zostawia zawsze serce na murawie i haruje za trzech ?
Jak by mi pyskował jakiś Alibaba to podobnie zachowałbym się, sędzia dał dupy do sześcianu w tej sytuacji.

- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Oczywiście, że Mandzu musi kontrolować się w takich sytuacjach, bez względu na to jak wielka była to pomyłka sędziego, bo osłabił bardzo poważnie zespół, ale ludzie, chcecie się pozbyć naszego najlepszego skrzydłowego (jakkolwiek dziwnie to brzmi mając w składzie takich piłkarzy jak: Cuadrado, Berna, Costa)? Chłop chyba ze wszystkich naszych piłkarzy zostawia największe serducho na boisku, gdyby wszyscy nasi piłkarze grali z takim zaangażowaniem to nie musielibyśmy się teraz martwić o wyniki.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- panlider
- Juventino
Sugerujesz, że jak piłkarz drużyny przeciwnej wjedzie w nogę napastnika jak dzik w maliny już po strzale to nie ma karnego? Bardzo ciekawa teoria.Maly pisze:ja nie bronię sędziego tylko mówię jak się gwiżdże - nie wierzysz mi to znajdź mi karnego gdy faul był po strzale... inaczej daruj sobie osobiste wycieczki
Inna sprawa, że Mandżukić zachował się w sposób karygodny, tak doświadczony piłkarz nie powinien dać się sprowokować. Ma ogromne szczęście, że drużyna zareagowała w odpowiedni sposób.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"