Mario Mandżukić

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 18:53

Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 18:57

jackop pisze:Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.
Ano to ma do rzeczy, że gdyby sedzia zauważył faul, to Mario by nie wyleciał z boiska.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 19:41

Antichrist pisze:
jackop pisze:Ale co to ma do rzeczy? Skoro panuje zasada 0 tolerancji dla samowolki, gwiazdorzenia i pajacowania na boisku to tak jak poleciał Bonucci, tak polecieć powinien Mario.
Ano to ma do rzeczy, że gdyby sedzia zauważył faul, to Mario by nie wyleciał z boiska.
Dokładnie efekt domina

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 19:51

Porównywanie czerwonej kartki do zachowania Bonucciego w przeciągu poprzedniego sezonu to niesmaczny żart. A skoro mowa o konsekwencji naszego zarządu, to Mandzu na pewno zostanie, bo Cuadrado nie wyleciał z drużyny po czerwie w finale LM :ahsisi:

TheDreamer

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 19:52

Brak Mario na boisku i koncertowa gra Juve, 6 bramek ! Nic więcej dodawać chyba nie trzeba ?

:koszulka:

troll :D

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 20:22

TheDreamer pisze:Brak Mario na boisku i koncertowa gra Juve, 6 bramek ! Nic więcej dodawać chyba nie trzeba ?

:koszulka:

troll :D
Gwoli ścisłości, to bez Mandżu strzeliliśmy 4 bramki ;)
Odpoczynek dobrze zrobi Mandżu, będzie potrzebny w meczu z Milanem.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 21:23

nie widziałem setek powtórek ale tam zdaje się nie było faulu - kontakt był już po strzale a takiego czegoś się po prostu nie gwiżdże

a co do Mario to odejdzie jak odejdzie Allegri, nie wcześniej i nie później

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 21:58

Maly pisze:nie widziałem setek powtórek ale tam zdaje się nie było faulu - kontakt był już po strzale a takiego czegoś się po prostu nie gwiżdże
Co to ma za znaczenie czy był po strzale, przez to mniej go jakoś kopnął czy co? :lol: Twoje hejtowanie Mandzukica przekracza już granice absurdu, nawet sędziego jesteś w stanie usprawiedliwić mimo tego że zachował się jak pajac co powtarzał później cały mecz :lol:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 22:04

ja nie bronię sędziego tylko mówię jak się gwiżdże - nie wierzysz mi to znajdź mi karnego gdy faul był po strzale... inaczej daruj sobie osobiste wycieczki

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 23:08

Nie zgadzam się. Jest faul w polu karnym to jest karny. Przykład to przepychanka Britosa z Moratą w meczu w Turynie jakiś czas temu, kiedy gra toczyła się daleko od incydentu.

Arrivederci Mauro e David :(
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2017, 23:49

jackop pisze:Mam nadzieję, że zarząd będzie konsekwentny i za swoje dzisiejsze zachowanie zostaną mu po sezonie kulturalnie pokazane drzwi.
Zachowujesz się (podkreślam zachowujesz, a nie jesteś) jak niedorozwinięty trzynastolatek albo człowiek chory psychicznie. Jak można pisać takie bzdury?

Porównywanie syfu, który robił Bonny do jednej niesłusznej czerwonej kartki Mandzu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jvri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2017, 08:09

Pajacowania? Mario dostaje po nogach, wyzywa go jakiś pastuszek i choć sam się powstrzymał od przepychanek to w nagrodę zamiast karnego dostaje żółtą. Tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bez jaj by się nie wku....

@Maly żeby już nawet przepisy pod swoje teorie wymyślać. Masz rozmach :prochno:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2017, 08:16

Pokazać mu drzwi ? :rotfl:
Piłkarzowi, który zostawia zawsze serce na murawie i haruje za trzech ?
Jak by mi pyskował jakiś Alibaba to podobnie zachowałbym się, sędzia dał dupy do sześcianu w tej sytuacji.

Obrazek
Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2017, 09:26

Oczywiście, że Mandzu musi kontrolować się w takich sytuacjach, bez względu na to jak wielka była to pomyłka sędziego, bo osłabił bardzo poważnie zespół, ale ludzie, chcecie się pozbyć naszego najlepszego skrzydłowego (jakkolwiek dziwnie to brzmi mając w składzie takich piłkarzy jak: Cuadrado, Berna, Costa)? Chłop chyba ze wszystkich naszych piłkarzy zostawia największe serducho na boisku, gdyby wszyscy nasi piłkarze grali z takim zaangażowaniem to nie musielibyśmy się teraz martwić o wyniki.

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2017, 09:47

Maly pisze:ja nie bronię sędziego tylko mówię jak się gwiżdże - nie wierzysz mi to znajdź mi karnego gdy faul był po strzale... inaczej daruj sobie osobiste wycieczki
Sugerujesz, że jak piłkarz drużyny przeciwnej wjedzie w nogę napastnika jak dzik w maliny już po strzale to nie ma karnego? Bardzo ciekawa teoria.

Inna sprawa, że Mandżukić zachował się w sposób karygodny, tak doświadczony piłkarz nie powinien dać się sprowokować. Ma ogromne szczęście, że drużyna zareagowała w odpowiedni sposób.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
ODPOWIEDZ