Wszystko o Milanie
- wagner
- Juventino
Gdzieś przeczytałem, że Seedorf już dostał ultimatum od włodarzy Milanu. Niedawno zwolniono z Zenitu Spalettiego. Cenie tego trenera za to co robił w Udine i Romie, co do Zenitu to tam miał specyficzne warunki, a i tak dokładnie nie śledziłem jak on sobie tam radził u Ruskich. Fajnie by było gdyby to on zabrał się za poskładanie ACM, mówię to w kontekście że wole za plecami oglądać ten zespół, a nie merdaczy z Neapolu, Romy, Fiorentiny czy Interu.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
wagner pisze:Gdzieś przeczytałem, że Seedorf już dostał ultimatum od włodarzy Milanu. Niedawno zwolniono z Zenitu Spalettiego. Cenie tego trenera za to co robił w Udine i Romie, co do Zenitu to tam miał specyficzne warunki, a i tak dokładnie nie śledziłem jak on sobie tam radził u Ruskich. Fajnie by było gdyby to on zabrał się za poskładanie ACM, mówię to w kontekście że wole za plecami oglądać ten zespół, a nie merdaczy z Neapolu, Romy, Fiorentiny czy Interu.
Też tak uważam. Włodarze/piłkarze Milanu jakoś zawsze mieli więcej szacunku(pomijając ostatnią bramkę Muntariego) w stosunku do nas i nie byli tak buńczuczni, jak przedstawiciele w/w klubów. Ponadto Milan to zawsze był drużyną europejską i może stąd ta klasa. Wiadomo, że gówno zawsze bardziej się rzuca...
Fajnie byłoby zobaczyć Spalettiego ponownie we Włoszech

- Cabrini_idol
- Juventino
Lazio - Milan 1 : 1
Slabszy mecz niż nasza kopanina z Catanią.
Mario Balotelli robił to, co "potrafi" najlepiej: raz pięknie huknął w słupek, a poza tym psuł większość piłek. Coraz trudniej oprzeć się wrażeniu, że Super Mario to po prostu mocno przereklamowany grajek.
Mario Balotelli robił to, co "potrafi" najlepiej: raz pięknie huknął w słupek, a poza tym psuł większość piłek. Coraz trudniej oprzeć się wrażeniu, że Super Mario to po prostu mocno przereklamowany grajek.

- wojczech7
- Juventino
Pogrubiony fragment nie powinien być cytatem?Cabrini_idol pisze:Lazio - Milan 1 : 1

O meczu powiem tyle: na całe szczęście mam służbowy komputer i jechałem na 2 równoległe monitory, bowiem Gran Derbi w tym roku były znakomite...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Bardzo Cieszy forma Milanu. Jak sezon temu rzutem na taśme dojda do pucharów ; )
Cieszy to oczywiscie w perspektywie meczu z Roma. Niech im forma rośnie.
Nam mogą tylko pomóc
Cieszy to oczywiscie w perspektywie meczu z Roma. Niech im forma rośnie.
Nam mogą tylko pomóc

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kiedyś napisałem, że cieszy mnie ciekawe okienko Violi - Pan Zambrotta oficjalnie zrugał mnie na tym forum i... i teraz chyba czuję dlatego.Adrian27th pisze:Bardzo Cieszy forma Milanu.
Milan gra odrobinę lepiej, ale głębokie zmiany strukturalne w tym klubie są chyba konieczne. Biorąc pod uwagę kadrę jest tam na czym budować. Ale powiedzmy sobie szczerze - jest tam kilku gości, których nie powinno być już od dobrych dwóch lat.
- Andryk
- Juventino
ciekawa informacja z dzisiejszego wydania La Gazzetta dello Sport
Wątpię by doszedł do skutku taki manewr, Berlu raczej nie sprzeda, a sam Peter Lim raczej do rozrzutnych nie należy z tego co wyczytałem..."GdS": Singapurski miliarder Peter Lim gotowy zaoferować 500 milionów euro za większościowy pakiet w AC Milan.
- mateo369
- Juventino
LinkW poniedziałek włoskie media obiegła wiadomość, że szkoleniowiec Clarence Seedorf zostanie zwolniony jeszcze w kwietniu(...)
Jeśli to prawda to Berlusconi jest jeszcze głupszy niż myślałem. Co on myślał, że Seedorf przyjdzie w trakcje sezonu i z marszu w 2-3 miesiące zmieni oblicze drużyny i powalczą o LM? :lol: No chyba, że to tylko bujna wyobraźnia dziennikarzy LGdS...
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- dp10
- Juventino
Podobno Inzaghi ma go zastąpić, widzę tu pewna analogię:mateo369 pisze:LinkW poniedziałek włoskie media obiegła wiadomość, że szkoleniowiec Clarence Seedorf zostanie zwolniony jeszcze w kwietniu(...)
Jeśli to prawda to Berlusconi jest jeszcze głupszy niż myślałem. Co on myślał, że Seedorf przyjdzie w trakcje sezonu i z marszu w 2-3 miesiące zmieni oblicze drużyny i powalczą o LM? :lol: No chyba, że to tylko bujna wyobraźnia dziennikarzy LGdS...
Juve: Ferrara (po drodze Del Neri, Zac) --> Conte
Milan: Seedorf --> Inzaghi
- bendzamin
- Redaktor
Drobna różnica - Conte przed objęciem Juventusu był asystentem w Sienie, a następnie przez parę ładnych lat prowadził 5 różnych zespołów, dwukrotnie awansując w tym czasie z Serie B do Serie A. Inzaghi jedyne doświadczenie do tej pory zdobywa w Primaverze.
Jeśli chodzi o Seedorfa, to wydaje mi się, że mówi się o jego wywaleniu głównie z powodów poza piłkarskich. Pewności nie mam, ale coś mi takiego mignęło parę razy.
Jeśli chodzi o Seedorfa, to wydaje mi się, że mówi się o jego wywaleniu głównie z powodów poza piłkarskich. Pewności nie mam, ale coś mi takiego mignęło parę razy.
- 15Kowal
- Juventino
Koszulka milanu na nast. sezon:

Więcej zdjęć (domowa, wyjazdowa, trzecia)
Mam nadzieję, że za rok Juve nie będzie miało tak "udziwnionego" pasiaka...

Więcej zdjęć (domowa, wyjazdowa, trzecia)
Mam nadzieję, że za rok Juve nie będzie miało tak "udziwnionego" pasiaka...

- Myzarel
- Juventino
Ło hesus maryja co sie wydarzyło na tym ich pasiaku. :doh:
Mam nadzieje ze za rok nikt w Adidasie nie będzie miał tak genialnych pomysłów.
Mam nadzieje ze za rok nikt w Adidasie nie będzie miał tak genialnych pomysłów.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To jest herb Mediolanu.rad pisze:Ten herb Milanu na czerwonej wersji to jakieś nieporozumienie jest. Nawet herb nie zostanie po tym klubie ! Teraz to już nie będą mecze z Milanem, tylko z jakimiś templariuszami.
Trochę przerost formy nad treścią. Wyobrażam sobie przykładowo herb Turynu u nas, ale dopiero w przypadku 3. koszulki.