Mercato (Lato 2016)
- binio
- Juventino
Akurat strata Teveza najbardziej boli, bo gość wygrał nam masę meczy w sezonie, jedynie szkoda, że w najważniejszych nie błysnął bardziej.Hypeman pisze:Sprzedaż Teveza to też bardzo dobry ruch w perspektywie możliwych fochów gracza. W City zasłynął z tego że zniszczenie nastrojów w szatni to dla niego żaden problem.

- Hypeman
- Juventino
Bo nie miał powodu do wszczynania buntu a takim z pewnością byłoby odmówienie mu powrotu do krajudeszczowy pisze:No. Zasłynął. U nas przez dwa lata szczególnie to uwidocznił.Hypeman pisze:Sprzedaż Teveza to też bardzo dobry ruch w perspektywie możliwych fochów gracza. W City zasłynął z tego że zniszczenie nastrojów w szatni to dla niego żaden problem.

- Kucharius1
- Juventino
Zupełnie macie racje, jedynie brak Teveza powinien być bardzo widoczny. Ja też tęsknie za Vidalem którego znaliśmy dwa lata temu, ale jestem pewien że u nas już nie wszedłby na taki poziom, zupełnie jak Pirlo gdyby został w Milanie.
W pierwszym składzie możemy mieć aż czterech graczy którzy potrafią zrobić dryblingiem różnicę - Dybala, Pogba, Morata, Draxler/Goetze, plus Markiza potrafiącego wszystko zmienić jednym podaniem. Na ławie jest jeszcze Roberto i Coman...
... przecież to będzie techniczny gwałt na defensywach w Serie A. Wystarczy sobie zobaczyć co sam Pogba potrafił czasem zademonstrować z obroną takiego Interu.
Jeśli dojdzie do tego dobrze operujący piłką boczny obrońca, to tylko zwielokrotni ten efekt.
W pierwszym składzie możemy mieć aż czterech graczy którzy potrafią zrobić dryblingiem różnicę - Dybala, Pogba, Morata, Draxler/Goetze, plus Markiza potrafiącego wszystko zmienić jednym podaniem. Na ławie jest jeszcze Roberto i Coman...
... przecież to będzie techniczny gwałt na defensywach w Serie A. Wystarczy sobie zobaczyć co sam Pogba potrafił czasem zademonstrować z obroną takiego Interu.
Jeśli dojdzie do tego dobrze operujący piłką boczny obrońca, to tylko zwielokrotni ten efekt.
- Morgesztern
- Juventino
Dobra mi ta sprzedaż za 0€...Hypeman pisze:Sprzedaż Teveza to też bardzo dobry ruch w perspektywie możliwych fochów gracza. W City zasłynął z tego że zniszczenie nastrojów w szatni to dla niego żaden problem.

- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Raczej taka sprzedaż, że to jeszcze my będziemy musieli dopłacać za zawodników, których nam zaoferowali w zamian.Morgesztern pisze:Dobra mi ta sprzedaż za 0€...

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak będziemy chcieli, nic nie musimy.Haris pisze:Raczej taka sprzedaż, że to jeszcze my będziemy musieli dopłacać za zawodników, których nam zaoferowali w zamian.Morgesztern pisze:Dobra mi ta sprzedaż za 0€...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Astarot
- Juventino
Marotta a la Secco styleHaris pisze:Raczej taka sprzedaż, że to jeszcze my będziemy musieli dopłacać za zawodników, których nam zaoferowali w zamian.Morgesztern pisze:Dobra mi ta sprzedaż za 0€...

W zasadzie to w tym okienku mamy do czynienia z praktycznie całkowitym odejściem od dotychczasowego duszenia grosza a la "Marotta style" hmmm w zasadzie to zupełnie nowy styl który nawiązuje nieco do Secco (brawura, ryzyko - jak zastąpienie Dybali Tevezem) tyle, że jak ściąga młodych to w swoim stylu z SerieA..... Marotta + Secco = "Seccotta style"? :rotfl:
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Co tam Pany, nic się nie plotkuje ?
Chyba trzeba czekać na powrót Bayernu z tournee.
Kogut87 Ja również wolę Mario bo jest niezwykle doświadczony (mimo młodego wieku) i z miejsca podniesie poziom, nawet jeżeli warunki nie byłyby do końca dobre (wypożyczenie, odkup itp). Dawać 25-30mln za Draxlera po kontuzjach to głupota.

Kogut87 Ja również wolę Mario bo jest niezwykle doświadczony (mimo młodego wieku) i z miejsca podniesie poziom, nawet jeżeli warunki nie byłyby do końca dobre (wypożyczenie, odkup itp). Dawać 25-30mln za Draxlera po kontuzjach to głupota.
- sebatiaen
- Juventino
Eee tam, kot w worku Draxler?
Jak dla mnie bajka;)
Koleś jest super, reszta seriea może sobie pomarzyć o Julianie.
Kot w worku to jest Julian ale ten z Pingwinów z Madagaskaru napewno nie Draxler;)
Ale będzie zamieć jak się zgrają z Dybalą, pierwszy raz widzę Juventus aż tak technicznie przysposobiony, nie graliśmy aż tak technicznej piłki jak to prawdopodobnie będzie miało miejsce.
Ofensywa z Draxlerem, Moratą, Dybalą wygląda naprawdę dobrze a do tego jeszcze Mandzu i Zaza i młodziutki Coman który ma się od kogo uczyć.
Nie przyjdzie dwóch czyli Goetze i Draxler, przyjdzie jeden i lewy obrońca a i tak jest super.
Co do Draxlera to wydaje mi się że to nie jest przypadek że o niego teraz zabiegamy, on był na naszym radarze naprawdę długo i teraz kiedy klauzula straciła na ważności dokładnie 30 czerwca to nasi zabrali się do pracy bo cena spadła, nasi chcą ugrać jak najwięcej, jak najmniej wydać ale wiedzą tak naprawdę że z niego będzie kocur, bo śledzili jego karierę i tacy biznesmeni jak Paratici mają informację napewno na temat kontuzji Draxlera, co było problemem i jak przebiegała rekonwalescencja, to nie jest tak że w ciemno się kupuje za ogromną kasę piłkarzy, jest teraz szansa wyciągnąć więc nasi zjeżdżają z ceny bo wiedzą co robić
BENatie nam zaoferowano, on się nie sprawdza w Bayernie i chce odejść, kwota około 25 mln euro.
Jak dla mnie bajka;)
Koleś jest super, reszta seriea może sobie pomarzyć o Julianie.
Kot w worku to jest Julian ale ten z Pingwinów z Madagaskaru napewno nie Draxler;)
Ale będzie zamieć jak się zgrają z Dybalą, pierwszy raz widzę Juventus aż tak technicznie przysposobiony, nie graliśmy aż tak technicznej piłki jak to prawdopodobnie będzie miało miejsce.
Ofensywa z Draxlerem, Moratą, Dybalą wygląda naprawdę dobrze a do tego jeszcze Mandzu i Zaza i młodziutki Coman który ma się od kogo uczyć.
Nie przyjdzie dwóch czyli Goetze i Draxler, przyjdzie jeden i lewy obrońca a i tak jest super.
Co do Draxlera to wydaje mi się że to nie jest przypadek że o niego teraz zabiegamy, on był na naszym radarze naprawdę długo i teraz kiedy klauzula straciła na ważności dokładnie 30 czerwca to nasi zabrali się do pracy bo cena spadła, nasi chcą ugrać jak najwięcej, jak najmniej wydać ale wiedzą tak naprawdę że z niego będzie kocur, bo śledzili jego karierę i tacy biznesmeni jak Paratici mają informację napewno na temat kontuzji Draxlera, co było problemem i jak przebiegała rekonwalescencja, to nie jest tak że w ciemno się kupuje za ogromną kasę piłkarzy, jest teraz szansa wyciągnąć więc nasi zjeżdżają z ceny bo wiedzą co robić
BENatie nam zaoferowano, on się nie sprawdza w Bayernie i chce odejść, kwota około 25 mln euro.
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2015, 16:09 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 1 raz.
- Virgil
- Juventino
Jakiekolwiek prawo odkupu byłoby dla Juve po prostu uwłaczające. Nie jesteśmy ogrywalnią piłkarzy i nie możemy się do takiej roli sprowadzać.Alexinhio-10 pisze:Co tam Pany, nic się nie plotkuje ?Chyba trzeba czekać na powrót Bayernu z tournee.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Zaczynam się lekko niepokoić bo coraz głośniej jest o tym, że na trequartiste możemy wydać jedynie... 6 mln €, a ma być nim Wesley Sneijder
Mam nadzieję, że to tylko niesmaczne żarty. 

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- sebatiaen
- Juventino
No negocjowaliśmy z Draxlerem i Goetze tylko po to żeby z siebie cymbałów zrobić co?
Nasi byli pewni że mamy pieniądze i negocjujemy z takimi kocurami jak Draxler i Goetze i nagle po otworzeniu świnki tam nic nie ma co?;)
:C
Nasi byli pewni że mamy pieniądze i negocjujemy z takimi kocurami jak Draxler i Goetze i nagle po otworzeniu świnki tam nic nie ma co?;)
:C