Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Gontar

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 21:40

Dla mnie Sarri w Juventusie też nie ma sensu..
Po 1 tak jak chłopaki mówili za dużo tego wyciszania ze strony klubu..
Po 2 jeśli to miałby być Sarri to śmiem twierdzić, że już dziś byśmy mieli jakieś konkrety na temat kontraktu itp.
Po 3 po transferze CR7 jestem święcie przekonany, że trenerem będzie ktoś klasowy.. i nie, Sarri nie jest klasowym trenerem. Mówicie, że AA nie obchodzi to co robił Sarri i jaki ma styl bycia, a według mnie jest wręcz przeciwnie. Mourhinho nie chcieliśmy przez jego gesty i wypowiedzi do kibiców, Conte nie chcieliśmy przez to w jaki sposób odszedł, przypominam,że Sarri pokazał kibicom środkowy palec czym pokazał, że jest chamem i wieśniakiem.
Nie mówię, że będzie to Guardiola, ale jestem pewny, że będzie to jakieś większe nazwisko i całkiem prawdopodobne, że nie będzie to Włoch. Pisaliście już o tym kiedy ostatni raz Juventus trenował jakiś zagraniczny trener.. To teraz sprawdźcie kiedy ostatni raz nie graliśmy koszulkami w tradycyjne paski.. A jakoś teraz w takich gramy.
Na koniec tylko dodam, że smutne jest to jak się przepychacie w tym kto ma racje, wypominacie sobie różne słowa i ogólnie robicie nieprzyjemną atmosferę na forum. Myślałem, że kibice Juventusu jednak mają trochę klasy. A wy jak dzieci kłócicie się kto ma rację, a kto nie.
Będzie co ma być, ale kibicujemy jednemu klubowi i nie powinniśmy się tak wobec siebie zachowywać. :bad:

miczbi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 23:01

Mam nadzieję że chodź trochę będą wyjaśnione kulisy podpisania umowy . Również uważam ,że nowy trener jest już klepniety , ale nastąpiło to nie dalej niż chwilę przed konferencja Maxa a nawet po niej . Pomijając wszystkie doniesienia medialne nie chce mi się wierzyć , że Agnelli odda cały pion sportowy w ręce Pepa i da mu tak duży luz w transferach jak to miał w Bayernie czy ma teraz w City . Fajnie by było jak by się mylił ;) wtedy Andrea pokazał by ,że się wziął za rewolucję w Juve nie tylko ta marketingowa ,ale i sportowa.
No nic trzeba czekać :snack:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 23:15

miczbi pisze:Mam nadzieję że chodź trochę będą wyjaśnione kulisy podpisania umowy . Również uważam ,że nowy trener jest już klepniety , ale nastąpiło to nie dalej niż chwilę przed konferencja Maxa a nawet po niej . Pomijając wszystkie doniesienia medialne nie chce mi się wierzyć , że Agnelli odda cały pion sportowy w ręce Pepa i da mu tak duży luz w transferach jak to miał w Bayernie czy ma teraz w City . Fajnie by było jak by się mylił ;) wtedy Andrea pokazał by ,że się wziął za rewolucję w Juve nie tylko ta marketingowa ,ale i sportowa.
No nic trzeba czekać :snack:
Jeśli chodzi o moment klepnięcia trenera, to Nedved raczej zdradził sekret. Mówił, że niestety nie mógł być na pożegnaniu Maksa, bo załatwiał ważne formalności, które nie mogły być zostawione na później. Nim to powiedział, vs pisało o tym, że Pavel spotyka się bodajże z agentem Pepa.

Dla mnie może przyjść Sarri, Pep czy Pochettino. Najbardziej cieszył bym się z tego ostatniego, bo uważam, że przeceniacie Guardiolę. Byłby to fajny marketingowy skok, ale gość od czasów Barcy nie wpadł dalej niż półfinał LM, przegrywając m.in. z wesołą zgrają z Monaco. W międzyczasie wydał fortunę na zawodników. Spytajcie fanów Bayernu, jak wspominają okres Guardioli.
Jeśli przyjdzie, mimo wszystko będę się cieszył.

Tak jeszcze odnośnie tych wszystkich plotek.
Zgodziłbym się nie ufać jakimś super forumowiczom VS, ale nie daje mi spokoju zachowanie włoskich mediów, szczególnie tutto.
Nie znaczy to, że przyjdzie Pep, ale wygląda na to, że będzie to topowe nazwisko. Może właśnie Pochettino?

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 23:45

Jestem prawie pewien, że ktoś już o tym pisał, ale znów czytam o niesamowitych wydatkach Guardioli w trakcie przygody z Bayernem. Macie tu: https://www.transfermarkt.com/fc-bayern ... /verein/27 ładnie wyszczególnione transfery Bawarczyków od najdroższego. Sprawdźcie sobie okres 2013-2016 i przestańcie pisać głupoty.

Dla uświadomienia leniwych; Pep nie wydał na jednego zawodnika tyle, co Juventus na Bernardeschiego :whistle:

Co do okresu w City to co miał zrobić? Iść do szejka i powiedzieć: "Salam alejkum szefie, schowaj tą kasę do sakwy wielbłąda. Wolę robić bieda-mercato zamiast wydawać twój hajs, bo w internetach gadajo, że to suabe. Wolę wygrać Premier League wychowankami, bo inaczej to nie będzie sukces". :niewiem:
Szilgu pisze:Byłby to fajny marketingowy skok, ale gość od czasów Barcy nie wpadł dalej niż półfinał LM, przegrywając m.in. z wesołą zgrają z Monaco. W międzyczasie wydał fortunę na zawodników. Spytajcie fanów Bayernu, jak wspominają okres Guardioli.
W takim razie polecam dowiedzieć się czym są paragrafy ;)
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 00:15 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2019, 23:49

jackop pisze:Jestem prawie pewien, że ktoś już o tym pisał, ale znów czytam o niesamowitych wydatkach Guardioli w trakcie przygody z Bayernem. Macie tu: https://www.transfermarkt.com/fc-bayern ... /verein/27 ładnie wyszczególnione transfery Bawarczyków od najdroższego. Sprawdźcie sobie okres 2013-2016 i przestańcie pisać głupoty.

Dla uświadomienia leniwych; Pep nie wydał na jednego zawodnika tyle, co Juventus na Bernardeschiego :whistle:

Co do okresu w City to co miał zrobić? Iść do szejka i powiedzieć: "Salam alejkum szefie, schowaj tą kasę do sakwy wielbłąda. Wolę robić bieda-mercato zamiast wydawać twój hajs, bo w internetach gadajo, że to suabe. Wolę wygrać Premier League wychowankami, bo inaczej to nie będzie sukces". :niewiem:
Jeśli czytasz o niesamowitych wydatkach w Bayernie i jednocześnie mówisz o moim poście to polecam przejść się do specjalisty.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 06:52

Chciałbym się mylić, ale coraz więcej wskazuje, że Sarri będzie naszym nowym trenerem. Jestem w stanie uwierzyć, że nasi ludzie z zarządu trolują dziennikarzy, jestem w stanie uwierzyć, że włączyli w to niektóre media (tuttosport). Ale jak już ludzie ze świata piłki się wypowiadają to już za dużo. Np. taki Arrigo Sacchi raczej nie został wciągnięty w tę gierkę, a podejrzewam że do samych spekulacji medialnych by się nie odnosił (musi wiedzieć "coś" więcej).

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 06:59

mateo369 pisze:Chciałbym się mylić, ale coraz więcej wskazuje, że Sarri będzie naszym nowym trenerem. Jestem w stanie uwierzyć, że nasi ludzie z zarządu trolują dziennikarzy, jestem w stanie uwierzyć, że włączyli w to niektóre media (tuttosport). Ale jak już ludzie ze świata piłki się wypowiadają to już za dużo. Np. taki Arrigo Sacchi raczej nie został wciągnięty w tę gierkę, a podejrzewam że do samych spekulacji medialnych by się nie odnosił (musi wiedzieć "coś" więcej).

To jets źle przetłumaczone, Sachi mówił, że Sarri BYŁBY w Juve rewolucją gdyby do nas dołączył.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 07:50

Nie, nic sensownego właśnie nie wskazuje na Sarriego. Same domysły. Z Pepem jest podobnie, choć tu te doniesienia spinają się w jedną całość. Środowisko podłapuje co piszą media, ale i tak nic nie wie.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:12

La stampa, CdS, GDS: Sarri done dealio.

Libero już nawet wie jak będziemy grali.
tłit

E2 : wczoraj i tak guru potwierdzili Pepa, także spokojnie dziewuchy :cooler:
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 08:19 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:14

Poprostu pisze:La stampa, CdS, GDS: Sarri done dealio.
3 lata kontrakt, 6.5mln rocznie podaje ta pierwsza.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:17

Poprostu pisze:La stampa, CdS, GDS: Sarri done dealio.
Z jednej strony chciałbym, żeby to nie była prawda - karmiony tym, co gadają Momblano i guru z VS, ale z drugiej strony nie podchodzę jakoś negatywnie do Sarriego. Poza tym, nawet Juve jako klub raczej nie może sobie pozwolić na tak długie trollowanie środowiska i gazet tym, by uznać, że trenerem będzie Sarri, a w międzyczasie prowadzić rozmowy z Pepem, chyba za daleko to zaszło.

Na pewno Sarri będzie w Juve rewolucją, która pozwoli niektórym graczom uwolnić swój potencjał. Tak, jak Antek i Max męczyli się w meczach z Napoli, tak teraz inter będzie się męczył - potencjalnie - z nami.

Mam nadzieję, że w końcu tak saga znajdzie swój koniec.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:21

Już wszyscy wiedzą, ale dla formalności:

Conte oficjalnie w Interze.

Trochę przykro...

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:27

Tym bardziej zastanawiające. Juventus wyżej ceniłby Sarriego od Conte?

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:29

mrozzi pisze:Tym bardziej zastanawiające. Juventus wyżej ceniłby Sarriego od Conte?
Agnelli na pewno :D

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:40

Jeśli głównym zarzutem w stronę Allegrego był nasz styl to nie mogło być mowy by to Conte go zastąpił. Conte podobnie do Allegrego kastruje zawodników.

Zablokowany