Nowy Trener?
- Gontar
Dla mnie Sarri w Juventusie też nie ma sensu..
Po 1 tak jak chłopaki mówili za dużo tego wyciszania ze strony klubu..
Po 2 jeśli to miałby być Sarri to śmiem twierdzić, że już dziś byśmy mieli jakieś konkrety na temat kontraktu itp.
Po 3 po transferze CR7 jestem święcie przekonany, że trenerem będzie ktoś klasowy.. i nie, Sarri nie jest klasowym trenerem. Mówicie, że AA nie obchodzi to co robił Sarri i jaki ma styl bycia, a według mnie jest wręcz przeciwnie. Mourhinho nie chcieliśmy przez jego gesty i wypowiedzi do kibiców, Conte nie chcieliśmy przez to w jaki sposób odszedł, przypominam,że Sarri pokazał kibicom środkowy palec czym pokazał, że jest chamem i wieśniakiem.
Nie mówię, że będzie to Guardiola, ale jestem pewny, że będzie to jakieś większe nazwisko i całkiem prawdopodobne, że nie będzie to Włoch. Pisaliście już o tym kiedy ostatni raz Juventus trenował jakiś zagraniczny trener.. To teraz sprawdźcie kiedy ostatni raz nie graliśmy koszulkami w tradycyjne paski.. A jakoś teraz w takich gramy.
Na koniec tylko dodam, że smutne jest to jak się przepychacie w tym kto ma racje, wypominacie sobie różne słowa i ogólnie robicie nieprzyjemną atmosferę na forum. Myślałem, że kibice Juventusu jednak mają trochę klasy. A wy jak dzieci kłócicie się kto ma rację, a kto nie.
Będzie co ma być, ale kibicujemy jednemu klubowi i nie powinniśmy się tak wobec siebie zachowywać.
Po 1 tak jak chłopaki mówili za dużo tego wyciszania ze strony klubu..
Po 2 jeśli to miałby być Sarri to śmiem twierdzić, że już dziś byśmy mieli jakieś konkrety na temat kontraktu itp.
Po 3 po transferze CR7 jestem święcie przekonany, że trenerem będzie ktoś klasowy.. i nie, Sarri nie jest klasowym trenerem. Mówicie, że AA nie obchodzi to co robił Sarri i jaki ma styl bycia, a według mnie jest wręcz przeciwnie. Mourhinho nie chcieliśmy przez jego gesty i wypowiedzi do kibiców, Conte nie chcieliśmy przez to w jaki sposób odszedł, przypominam,że Sarri pokazał kibicom środkowy palec czym pokazał, że jest chamem i wieśniakiem.
Nie mówię, że będzie to Guardiola, ale jestem pewny, że będzie to jakieś większe nazwisko i całkiem prawdopodobne, że nie będzie to Włoch. Pisaliście już o tym kiedy ostatni raz Juventus trenował jakiś zagraniczny trener.. To teraz sprawdźcie kiedy ostatni raz nie graliśmy koszulkami w tradycyjne paski.. A jakoś teraz w takich gramy.
Na koniec tylko dodam, że smutne jest to jak się przepychacie w tym kto ma racje, wypominacie sobie różne słowa i ogólnie robicie nieprzyjemną atmosferę na forum. Myślałem, że kibice Juventusu jednak mają trochę klasy. A wy jak dzieci kłócicie się kto ma rację, a kto nie.
Będzie co ma być, ale kibicujemy jednemu klubowi i nie powinniśmy się tak wobec siebie zachowywać.

- miczbi
- Juventino
Mam nadzieję że chodź trochę będą wyjaśnione kulisy podpisania umowy . Również uważam ,że nowy trener jest już klepniety , ale nastąpiło to nie dalej niż chwilę przed konferencja Maxa a nawet po niej . Pomijając wszystkie doniesienia medialne nie chce mi się wierzyć , że Agnelli odda cały pion sportowy w ręce Pepa i da mu tak duży luz w transferach jak to miał w Bayernie czy ma teraz w City . Fajnie by było jak by się mylił
wtedy Andrea pokazał by ,że się wziął za rewolucję w Juve nie tylko ta marketingowa ,ale i sportowa.
No nic trzeba czekać

No nic trzeba czekać

- Szilgu
- Juventino
Jeśli chodzi o moment klepnięcia trenera, to Nedved raczej zdradził sekret. Mówił, że niestety nie mógł być na pożegnaniu Maksa, bo załatwiał ważne formalności, które nie mogły być zostawione na później. Nim to powiedział, vs pisało o tym, że Pavel spotyka się bodajże z agentem Pepa.miczbi pisze:Mam nadzieję że chodź trochę będą wyjaśnione kulisy podpisania umowy . Również uważam ,że nowy trener jest już klepniety , ale nastąpiło to nie dalej niż chwilę przed konferencja Maxa a nawet po niej . Pomijając wszystkie doniesienia medialne nie chce mi się wierzyć , że Agnelli odda cały pion sportowy w ręce Pepa i da mu tak duży luz w transferach jak to miał w Bayernie czy ma teraz w City . Fajnie by było jak by się myliłwtedy Andrea pokazał by ,że się wziął za rewolucję w Juve nie tylko ta marketingowa ,ale i sportowa.
No nic trzeba czekać
Dla mnie może przyjść Sarri, Pep czy Pochettino. Najbardziej cieszył bym się z tego ostatniego, bo uważam, że przeceniacie Guardiolę. Byłby to fajny marketingowy skok, ale gość od czasów Barcy nie wpadł dalej niż półfinał LM, przegrywając m.in. z wesołą zgrają z Monaco. W międzyczasie wydał fortunę na zawodników. Spytajcie fanów Bayernu, jak wspominają okres Guardioli.
Jeśli przyjdzie, mimo wszystko będę się cieszył.
Tak jeszcze odnośnie tych wszystkich plotek.
Zgodziłbym się nie ufać jakimś super forumowiczom VS, ale nie daje mi spokoju zachowanie włoskich mediów, szczególnie tutto.
Nie znaczy to, że przyjdzie Pep, ale wygląda na to, że będzie to topowe nazwisko. Może właśnie Pochettino?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Jestem prawie pewien, że ktoś już o tym pisał, ale znów czytam o niesamowitych wydatkach Guardioli w trakcie przygody z Bayernem. Macie tu: https://www.transfermarkt.com/fc-bayern ... /verein/27 ładnie wyszczególnione transfery Bawarczyków od najdroższego. Sprawdźcie sobie okres 2013-2016 i przestańcie pisać głupoty.
Dla uświadomienia leniwych; Pep nie wydał na jednego zawodnika tyle, co Juventus na Bernardeschiego
Co do okresu w City to co miał zrobić? Iść do szejka i powiedzieć: "Salam alejkum szefie, schowaj tą kasę do sakwy wielbłąda. Wolę robić bieda-mercato zamiast wydawać twój hajs, bo w internetach gadajo, że to suabe. Wolę wygrać Premier League wychowankami, bo inaczej to nie będzie sukces". :niewiem:

Dla uświadomienia leniwych; Pep nie wydał na jednego zawodnika tyle, co Juventus na Bernardeschiego

Co do okresu w City to co miał zrobić? Iść do szejka i powiedzieć: "Salam alejkum szefie, schowaj tą kasę do sakwy wielbłąda. Wolę robić bieda-mercato zamiast wydawać twój hajs, bo w internetach gadajo, że to suabe. Wolę wygrać Premier League wychowankami, bo inaczej to nie będzie sukces". :niewiem:
W takim razie polecam dowiedzieć się czym są paragrafySzilgu pisze:Byłby to fajny marketingowy skok, ale gość od czasów Barcy nie wpadł dalej niż półfinał LM, przegrywając m.in. z wesołą zgrają z Monaco. W międzyczasie wydał fortunę na zawodników. Spytajcie fanów Bayernu, jak wspominają okres Guardioli.

Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 00:15 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Szilgu
- Juventino
Jeśli czytasz o niesamowitych wydatkach w Bayernie i jednocześnie mówisz o moim poście to polecam przejść się do specjalisty.jackop pisze:Jestem prawie pewien, że ktoś już o tym pisał, ale znów czytam o niesamowitych wydatkach Guardioli w trakcie przygody z Bayernem. Macie tu: https://www.transfermarkt.com/fc-bayern ... /verein/27 ładnie wyszczególnione transfery Bawarczyków od najdroższego. Sprawdźcie sobie okres 2013-2016 i przestańcie pisać głupoty.
- mateo369
- Juventino
Chciałbym się mylić, ale coraz więcej wskazuje, że Sarri będzie naszym nowym trenerem. Jestem w stanie uwierzyć, że nasi ludzie z zarządu trolują dziennikarzy, jestem w stanie uwierzyć, że włączyli w to niektóre media (tuttosport). Ale jak już ludzie ze świata piłki się wypowiadają to już za dużo. Np. taki Arrigo Sacchi raczej nie został wciągnięty w tę gierkę, a podejrzewam że do samych spekulacji medialnych by się nie odnosił (musi wiedzieć "coś" więcej).
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
mateo369 pisze:Chciałbym się mylić, ale coraz więcej wskazuje, że Sarri będzie naszym nowym trenerem. Jestem w stanie uwierzyć, że nasi ludzie z zarządu trolują dziennikarzy, jestem w stanie uwierzyć, że włączyli w to niektóre media (tuttosport). Ale jak już ludzie ze świata piłki się wypowiadają to już za dużo. Np. taki Arrigo Sacchi raczej nie został wciągnięty w tę gierkę, a podejrzewam że do samych spekulacji medialnych by się nie odnosił (musi wiedzieć "coś" więcej).
To jets źle przetłumaczone, Sachi mówił, że Sarri BYŁBY w Juve rewolucją gdyby do nas dołączył.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie, nic sensownego właśnie nie wskazuje na Sarriego. Same domysły. Z Pepem jest podobnie, choć tu te doniesienia spinają się w jedną całość. Środowisko podłapuje co piszą media, ale i tak nic nie wie.
- Osgiliath
- Juventino
Z jednej strony chciałbym, żeby to nie była prawda - karmiony tym, co gadają Momblano i guru z VS, ale z drugiej strony nie podchodzę jakoś negatywnie do Sarriego. Poza tym, nawet Juve jako klub raczej nie może sobie pozwolić na tak długie trollowanie środowiska i gazet tym, by uznać, że trenerem będzie Sarri, a w międzyczasie prowadzić rozmowy z Pepem, chyba za daleko to zaszło.Poprostu pisze:La stampa, CdS, GDS: Sarri done dealio.
Na pewno Sarri będzie w Juve rewolucją, która pozwoli niektórym graczom uwolnić swój potencjał. Tak, jak Antek i Max męczyli się w meczach z Napoli, tak teraz inter będzie się męczył - potencjalnie - z nami.
Mam nadzieję, że w końcu tak saga znajdzie swój koniec.