Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- cerb
- Juventino
Nie wiem z czego to wynika i czemu jedna polowa tragiczna a druga niemalze doskonala, wygrana 3:1..
Mamy to co chcielismy.. piekny mecz.. duzo bramek.. zwycieski remis.. 12 meczy bez porazki i fotel lidera..
Martwi dziurawa obrona ale ja jestem mega zadowolony z drugiej polowy.. i moge z usmiechem klasc sie spac
Mamy to co chcielismy.. piekny mecz.. duzo bramek.. zwycieski remis.. 12 meczy bez porazki i fotel lidera..
Martwi dziurawa obrona ale ja jestem mega zadowolony z drugiej polowy.. i moge z usmiechem klasc sie spac
- Gotti
- Juventino
Zdjęcie Pepe to ja sobie nad łóżkiem powieszę w ramce po tym co dziś zrobił i nie tylko dziś zresztą.
Jestem wręcz zachwycony tym, że udało nam się zremisować.
Bonucci spieprzył nam 2 bramki i myślę, że w lato zawita do nas ktoś kto go zastąpi, bo tak być nie może. Hummels=marzenie.
Estigaribia na + za drugą połowę.
Jestem wręcz zachwycony tym, że udało nam się zremisować.
Bonucci spieprzył nam 2 bramki i myślę, że w lato zawita do nas ktoś kto go zastąpi, bo tak być nie może. Hummels=marzenie.
Estigaribia na + za drugą połowę.
- karosznurek
- Juventino
Brawo za dobrą drugą połowę. Jest remis na strasznie niewygodnym terenie. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
No to chyba Conte zdał egzamin z motywacji. Standardowo późne zmiany, ale wynik pozytywny w porównaniu do 1szej połowy.
Bonucci udowodnił, że ma jeszcze sporo do nauki. Niestety obecny Juventus nie jest do tego miejscem, więc powinien polecieć.
Bonucci udowodnił, że ma jeszcze sporo do nauki. Niestety obecny Juventus nie jest do tego miejscem, więc powinien polecieć.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 22:45 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Swietne widowisko, pokazalismy charakter i to sie chwali. Gdyby nie Bonnuci mogloby byc inaczej ale i tak 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Amarillo
- Juventino
Szaleństwo. Wielkie brawa Antonio ! To się nazywa come back ! Nie sądziłęm że takie wahania nastrojów mogą wystąpić w organizmie w 45 minut ale szalenie się cieszę. Nawet Bonucci nie jest mi w stanie teraz popsuć humoru 8)
- pezet1988
- Juventino
Miny Conte, wielokrotnie pokazywanego przez realizatora, bezcenne!
To właściwy Pan na właściwym miejscu, a kto się ze mną nie zgadza ten dostanie pstryczka w nos
Jeszcze jedno co mi się nasuwa na myśl:
Jest tylko JEDEN BÓG! Messi? Nie! Cristiano! Nie! SIMONE PEPE!
Forza Juve!
To właściwy Pan na właściwym miejscu, a kto się ze mną nie zgadza ten dostanie pstryczka w nos

Jeszcze jedno co mi się nasuwa na myśl:
Jest tylko JEDEN BÓG! Messi? Nie! Cristiano! Nie! SIMONE PEPE!
Forza Juve!

- blackadder
- Juventino
Przed meczem remis wziąłbym bez zastanowienia. Jestem zadowolony z wyniku. Pokazaliśmy charakter w prawdopodobnie najcięższym meczu sezonu. Jesteśmy głównymi kandydatami do mistrzostwa.

- jarmel
- Redaktor
Gdzie teraz ci krytycy Conte sprzed 45minut?
Gdyby nie Bonucci to byłyby 3 pkty. Świetne widowisko : ) Martwi jedynie ilość żółtych kartek, kto nie będzie mógł zagrać z Ceseną?
Pepe po raz kolejny pokazał klasę
Brawa dla trenera za to, że potrafił umotywować piłkarzy w przerwie i że nie poddali się, gdy strzelono nam na 3:1.
Gdyby nie Bonucci to byłyby 3 pkty. Świetne widowisko : ) Martwi jedynie ilość żółtych kartek, kto nie będzie mógł zagrać z Ceseną?
Pepe po raz kolejny pokazał klasę
Brawa dla trenera za to, że potrafił umotywować piłkarzy w przerwie i że nie poddali się, gdy strzelono nam na 3:1.
#AllegriOut