Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- cerb
- Juventino

Nie wiem z czego to wynika i czemu jedna polowa tragiczna a druga niemalze doskonala, wygrana 3:1..
Mamy to co chcielismy.. piekny mecz.. duzo bramek.. zwycieski remis.. 12 meczy bez porazki i fotel lidera..
Martwi dziurawa obrona ale ja jestem mega zadowolony z drugiej polowy.. i moge z usmiechem klasc sie spac
Mamy to co chcielismy.. piekny mecz.. duzo bramek.. zwycieski remis.. 12 meczy bez porazki i fotel lidera..
Martwi dziurawa obrona ale ja jestem mega zadowolony z drugiej polowy.. i moge z usmiechem klasc sie spac
-
Gotti
- Juventino

Zdjęcie Pepe to ja sobie nad łóżkiem powieszę w ramce po tym co dziś zrobił i nie tylko dziś zresztą.
Jestem wręcz zachwycony tym, że udało nam się zremisować.
Bonucci spieprzył nam 2 bramki i myślę, że w lato zawita do nas ktoś kto go zastąpi, bo tak być nie może. Hummels=marzenie.
Estigaribia na + za drugą połowę.
Jestem wręcz zachwycony tym, że udało nam się zremisować.
Bonucci spieprzył nam 2 bramki i myślę, że w lato zawita do nas ktoś kto go zastąpi, bo tak być nie może. Hummels=marzenie.
Estigaribia na + za drugą połowę.
- karosznurek
- Juventino

No to chyba Conte zdał egzamin z motywacji. Standardowo późne zmiany, ale wynik pozytywny w porównaniu do 1szej połowy.
Bonucci udowodnił, że ma jeszcze sporo do nauki. Niestety obecny Juventus nie jest do tego miejscem, więc powinien polecieć.
Bonucci udowodnił, że ma jeszcze sporo do nauki. Niestety obecny Juventus nie jest do tego miejscem, więc powinien polecieć.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 22:45 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino

- pezet1988
- Juventino

- blackadder
- Juventino

- jarmel
- Juventino

Gdzie teraz ci krytycy Conte sprzed 45minut?
Gdyby nie Bonucci to byłyby 3 pkty. Świetne widowisko : ) Martwi jedynie ilość żółtych kartek, kto nie będzie mógł zagrać z Ceseną?
Pepe po raz kolejny pokazał klasę
Brawa dla trenera za to, że potrafił umotywować piłkarzy w przerwie i że nie poddali się, gdy strzelono nam na 3:1.
Gdyby nie Bonucci to byłyby 3 pkty. Świetne widowisko : ) Martwi jedynie ilość żółtych kartek, kto nie będzie mógł zagrać z Ceseną?
Pepe po raz kolejny pokazał klasę
Brawa dla trenera za to, że potrafił umotywować piłkarzy w przerwie i że nie poddali się, gdy strzelono nam na 3:1.
#AllegriOut