Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2011, 08:03

Radgos pisze:Oby nie za długo, bo pogoda zaczyna dopisywać. Niedługo sezon, na chodzenie bez bluz! :D
He he, no dziś to szczególnie wiosenna aura panuje :C

FORZA JUVE !!!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2011, 15:11

bubu_juve pisze:i co wiadomo już coś mniej więcej nad zbliżonym terminem zakończenia produkcji bądź wysyłki ? wiadome że wszystko przeciągnęło się z powodu opóźnienia przy wpłatach ale może faja podasz choćby który to będzie kwartał tego roku ;p Jak masz już jakieś gotowe shirty to wrzuć kilka fotek. :rotfl:
Nie martw się, na przyszły rok będą. CHYBA

matimat1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 15:13

Mateo po co się tak spinasz?
Ostatnio zmieniony 21 marca 2011, 16:35 przez matimat1, łącznie zmieniany 2 razy.

Tylko Juventus!
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 15:23

Takie większe zamówienie jakie złożył faja wymaga czasu na realizację. A poza tym jak napisał ktoś wcześniej zapewne oni mają więcej zamówień niż tylko jedno od nas.Więc czekajmy cierpliwie.

FORZA JUVE
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 16:27

matimat1 pisze:Faja masz jakieś info? Przecież jeżeli ta firma tak to przeciąg to może wyciągnąć jakiś rabat? Już mają prawie miesiąc spóźnienia.
lol jak mogą mieć miesiąc opóźnienia jak faja złożył zamówienie na początku marca bodaj? co myślałeś, że jednego dnia się wpłaca kasę a oni następnego z rana już wysyłają koszulki? po drodze zgubiłeś jeszcze czas realizacji (produkcji). Niektórzy albo rżną głupa albo faktycznie nie ogarniają tak prostych kwestii :doh:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 17:11

mateo369 pisze:
matimat1 pisze:Faja masz jakieś info? Przecież jeżeli ta firma tak to przeciąg to może wyciągnąć jakiś rabat? Już mają prawie miesiąc spóźnienia.
lol jak mogą mieć miesiąc opóźnienia jak faja złożył zamówienie na początku marca bodaj? co myślałeś, że jednego dnia się wpłaca kasę a oni następnego z rana już wysyłają koszulki? po drodze zgubiłeś jeszcze czas realizacji (produkcji). Niektórzy albo rżną głupa albo faktycznie nie ogarniają tak prostych kwestii :doh:
Tak to już jest z nowymi użytkownikami forum... Dlatego trzeba mieć nieco wyrozumiałości. Jeszcze może nieogarniają jak to wygląda (ale swoją drogą mogli by przeczytać ze zrozumieniem na czym polega taka akcja...).
Ja tam nowych i tych ich czasem dziwnych wypowiedzi "nieco nie trawie"

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 17:23

alex_KiNiO pisze:
mateo369 pisze:
Tak to już jest z nowymi użytkownikami forum... Dlatego trzeba mieć nieco wyrozumiałości. Jeszcze może nieogarniają jak to wygląda (ale swoją drogą mogli by przeczytać ze zrozumieniem na czym polega taka akcja...).
Ja tam nowych i tych ich czasem dziwnych wypowiedzi "nieco nie trawie"
Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 19:12

Piotr21 pisze: Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.
Tylko to, że faja da znać jak coś będzie wiedział więcej było wiadomo od razu. Więc nie widzę sensu wypowiedzi typu: "ej faja kiedy będa koszulki", "czy wiadomo coś więcej", albo "już jest miesiąc spóźnienia".
Po prostu zupełnie normalnie należy cierpliwie czekać. Niebawem będziecie biegać w tych koszuleczkach. Tyle w temacie.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 19:53

alex_KiNiO pisze:
Piotr21 pisze: Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.
Tylko to, że faja da znać jak coś będzie wiedział więcej było wiadomo od razu. Więc nie widzę sensu wypowiedzi typu: "ej faja kiedy będa koszulki", "czy wiadomo coś więcej", albo "już jest miesiąc spóźnienia".
Po prostu zupełnie normalnie należy cierpliwie czekać. Niebawem będziecie biegać w tych koszuleczkach. Tyle w temacie.
Ty no spoko JA tam luzik więc nie wiem czemu do mnie pijesz, napisałem że już raz pytanie było zadane Faja odpowiedział i więcej nie trzeba. Poza tym mam wiele koszulek więc jest w co się ubrac do tego czasu:)

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 20:03

Ej, a kiedy będą koszulki? :doh: :C

!!! Juventus Per Sempre !!!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 21:58

Tulynek pisze:Ej, a kiedy będą koszulki? :doh: :C
Masa koszuleczek na piąteczek :)

ZZX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 22:34

Będą na piętęczek?! To nie muszę nastawiać pralki, yeah :-D
a tak co do niecierpliwych, przecież to dobrze o Nich świadczy że ich życie toczy się wokół koszulek juve :P

Obrazek
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 22:44

ZZX pisze:Będą na piętęczek?! To nie muszę nastawiać pralki, yeah :-D
a tak co do niecierpliwych, przecież to dobrze o Nich świadczy że ich życie toczy się wokół koszulek juve :P

A już miałeś nastawiać ,żeby się zdążyła rozkręcić ;D

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2011, 17:33

Piotr21 pisze:
alex_KiNiO pisze:
Ty no spoko JA tam luzik więc nie wiem czemu do mnie pijesz, napisałem że już raz pytanie było zadane Faja odpowiedział i więcej nie trzeba. Poza tym mam wiele koszulek więc jest w co się ubrac do tego czasu:)
To nie było "picie", tylko dopowiedzenie własnego zdanie do Twojej wypowiedzi.

Gianni Agnelli
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2011, 19:43

Przyjdą teraz czy później i tak po każdej akcji wszyscy cieszymy michy :)

ODPOWIEDZ