Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- marek.siedlce
- Juventino
He he, no dziś to szczególnie wiosenna aura panuje :CRadgos pisze:Oby nie za długo, bo pogoda zaczyna dopisywać. Niedługo sezon, na chodzenie bez bluz!
FORZA JUVE !!!
- Mateuszello
- Juventino
Nie martw się, na przyszły rok będą. CHYBAbubu_juve pisze:i co wiadomo już coś mniej więcej nad zbliżonym terminem zakończenia produkcji bądź wysyłki ? wiadome że wszystko przeciągnęło się z powodu opóźnienia przy wpłatach ale może faja podasz choćby który to będzie kwartał tego roku ;p Jak masz już jakieś gotowe shirty to wrzuć kilka fotek. :rotfl:
- mateo369
- Juventino
lol jak mogą mieć miesiąc opóźnienia jak faja złożył zamówienie na początku marca bodaj? co myślałeś, że jednego dnia się wpłaca kasę a oni następnego z rana już wysyłają koszulki? po drodze zgubiłeś jeszcze czas realizacji (produkcji). Niektórzy albo rżną głupa albo faktycznie nie ogarniają tak prostych kwestii :doh:matimat1 pisze:Faja masz jakieś info? Przecież jeżeli ta firma tak to przeciąg to może wyciągnąć jakiś rabat? Już mają prawie miesiąc spóźnienia.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- alex_KiNiO
- Juventino
Tak to już jest z nowymi użytkownikami forum... Dlatego trzeba mieć nieco wyrozumiałości. Jeszcze może nieogarniają jak to wygląda (ale swoją drogą mogli by przeczytać ze zrozumieniem na czym polega taka akcja...).mateo369 pisze:lol jak mogą mieć miesiąc opóźnienia jak faja złożył zamówienie na początku marca bodaj? co myślałeś, że jednego dnia się wpłaca kasę a oni następnego z rana już wysyłają koszulki? po drodze zgubiłeś jeszcze czas realizacji (produkcji). Niektórzy albo rżną głupa albo faktycznie nie ogarniają tak prostych kwestii :doh:matimat1 pisze:Faja masz jakieś info? Przecież jeżeli ta firma tak to przeciąg to może wyciągnąć jakiś rabat? Już mają prawie miesiąc spóźnienia.
Ja tam nowych i tych ich czasem dziwnych wypowiedzi "nieco nie trawie"
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Piotr21
- Juventino
Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.alex_KiNiO pisze:Tak to już jest z nowymi użytkownikami forum... Dlatego trzeba mieć nieco wyrozumiałości. Jeszcze może nieogarniają jak to wygląda (ale swoją drogą mogli by przeczytać ze zrozumieniem na czym polega taka akcja...).mateo369 pisze:lol jak mogą mieć miesiąc opóźnienia jak faja złożył zamówienie na początku marca bodaj? co myślałeś, że jednego dnia się wpłaca kasę a oni następnego z rana już wysyłają koszulki? po drodze zgubiłeś jeszcze czas realizacji (produkcji). Niektórzy albo rżną głupa albo faktycznie nie ogarniają tak prostych kwestii :doh:matimat1 pisze:Faja masz jakieś info? Przecież jeżeli ta firma tak to przeciąg to może wyciągnąć jakiś rabat? Już mają prawie miesiąc spóźnienia.
Ja tam nowych i tych ich czasem dziwnych wypowiedzi "nieco nie trawie"
- alex_KiNiO
- Juventino
Tylko to, że faja da znać jak coś będzie wiedział więcej było wiadomo od razu. Więc nie widzę sensu wypowiedzi typu: "ej faja kiedy będa koszulki", "czy wiadomo coś więcej", albo "już jest miesiąc spóźnienia".Piotr21 pisze: Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.
Po prostu zupełnie normalnie należy cierpliwie czekać. Niebawem będziecie biegać w tych koszuleczkach. Tyle w temacie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Piotr21
- Juventino
Ty no spoko JA tam luzik więc nie wiem czemu do mnie pijesz, napisałem że już raz pytanie było zadane Faja odpowiedział i więcej nie trzeba. Poza tym mam wiele koszulek więc jest w co się ubrac do tego czasu:)alex_KiNiO pisze:Tylko to, że faja da znać jak coś będzie wiedział więcej było wiadomo od razu. Więc nie widzę sensu wypowiedzi typu: "ej faja kiedy będa koszulki", "czy wiadomo coś więcej", albo "już jest miesiąc spóźnienia".Piotr21 pisze: Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.
Po prostu zupełnie normalnie należy cierpliwie czekać. Niebawem będziecie biegać w tych koszuleczkach. Tyle w temacie.
- Mateuszello
- Juventino
Masa koszuleczek na piąteczekTulynek pisze:Ej, a kiedy będą koszulki? :doh: :C

- Qrczak
- Juventino
ZZX pisze:Będą na piętęczek?! To nie muszę nastawiać pralki, yeah :-D
a tak co do niecierpliwych, przecież to dobrze o Nich świadczy że ich życie toczy się wokół koszulek juve
A już miałeś nastawiać ,żeby się zdążyła rozkręcić ;D
- alex_KiNiO
- Juventino
To nie było "picie", tylko dopowiedzenie własnego zdanie do Twojej wypowiedzi.Piotr21 pisze:Ty no spoko JA tam luzik więc nie wiem czemu do mnie pijesz, napisałem że już raz pytanie było zadane Faja odpowiedział i więcej nie trzeba. Poza tym mam wiele koszulek więc jest w co się ubrac do tego czasu:)alex_KiNiO pisze:Tylko to, że faja da znać jak coś będzie wiedział więcej było wiadomo od razu. Więc nie widzę sensu wypowiedzi typu: "ej faja kiedy będa koszulki", "czy wiadomo coś więcej", albo "już jest miesiąc spóźnienia".Piotr21 pisze: Wiecie warto zapytać raz, bo już było pytanie jak stoi akcja na jakim etapie. Teraz nie trzeba już wałkować tego bo po co... Faja się odezwie gdy będą gotowe.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mateuszello
- Juventino
Przyjdą teraz czy później i tak po każdej akcji wszyscy cieszymy michy