borrowa pisze:Także tak jak Steru jestem fanem serialu "Supernatural" .Uwielbiam ten specyficzny humor braci oraz grę aktorską grającego Castiela.
Nie chcę Cię martwić ale Casa w nowym sezonie będzie jeszcze mniej, ponieważ nie podpisał kontraktu na regularne występy... Co nie zmienia faktu, że czekam z niecierpliwością.
Jestem po finale
Housea i
Mentalisty.
House... tragedia. Serial ciągnięty na siłę. Żałuję, że
Lie to me straciło miejsce w ramówce przez "takie coś" między innymi. Mogli to już skończyć.
Mentalista natomiast miał najlepszy finał z wszystkich produkcji które do tej pory widziałem. Ostatnie 10 minut nie mogłem uwierzyć w to co widzę. Nie będę tu nikomu spojlerował więc kto nie widział niech prędko nadrabia!
Co do
Walkind dead to serial wymiata/ł i nie mogę się doczekać nowego sezonu. Coś chyba w październiku ma ruszyć.
Antichrist - oglądałem The Killing. Po 9 epizodzie znów się wszystko zamieszało i mimo, że miało się wrażenie, że Mohamed nam wyjaśni kto zabił Rosie, to nic nie wiadomo. Jakie masz typy? Może ktoś z trójki : żona Benneta, syn Linden, narzeczony Linden? Może Holder? Cholera wie... Jeszcze 4 epizody i wszystko jasne.
P.S. Ktoś czeka na
True blood? Sooooookie