Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 00:16

Co do Mkhtariana - szkoda ze wczesniej obok niego sie nie zakreciliscie :D i go nie przekonaliscie( ktos tu wczesniej pisal ze ma prawie maksymalna note na tym angielskim serwisie! [Na "w" cos tam.]. Teraz niestety o tej porze zarzad juz go raczej nie pusci. A szkoda bo dzis podobno na sparingu znowu pokazal ze u niego za wiele sie nie zmienilo i bedzie partolil.

Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 00:19

No ten tego... Pedulla się obudził. Niedlugo spotkanie z Porto ws. Sandro. Casillas już dzwonił do Ferdka, bo podobno ma być włączony w deal. Co tu się dzieje? Co 10 minut inna wiadomość. Niech sie to już skończy.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 00:24

Robaku pisze:No ten tego... Pedulla się obudził. Niedlugo spotkanie z Porto ws. Sandro. Casillas już dzwonił do Ferdka, bo podobno ma być włączony w deal. Co tu się dzieje? Co 10 minut inna wiadomość. Niech sie to już skończy.
Kurde, Iker dzwoni do Ferdka, Morata do Isco... Może jeszcze Sami do Draxlera/Mario...

Czuję, że zbliżamy się do ostatecznych rozstrzygnięć w kwestii AM i LO. I może czas najwyższy, bo mam dość gwałcenia f5 w tym temacie ;)

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 00:37

Rugani też podobno dzwoni do Saponary, na wszelki wypadek.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 00:39

Tom_my pisze:Rugani też podobno dzwoni do Saponary, na wszelki wypadek.
Serio ? :o
Myślicie, że przez nieudolność Beppe za robienie transferów wzięli się zawodnicy? Kurna to zupełnie nowy styl zarządzania klubem, jednak ten Agnelli to ma łeb.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 00:55

A Sachnez wciąż dzwoni i dzwoni do tego Vidala... chyba ma zły numer :prochno: .

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 01:54

Kurde przydałby się jakiś lewy obrońca, a ten Sandro to nie wiem. Nie widziałem go nigdy natomiast Kurzawa lub Masuaku to dla mnie całkiem nieźli grajkowie. W sumie Kurzawa to Francuz...najbardziej by mi pasował. Dobrze byłoby przyklepać tego trequartiste jak najszybciej by cały skład zaczął się docierać.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 02:14

A jednak Sandro i Gotze:) Najs:)

Obrazek
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 08:33

Shadow Marshall pisze:Kurde przydałby się jakiś lewy obrońca, a ten Sandro to nie wiem. Nie widziałem go nigdy natomiast Kurzawa lub Masuaku to dla mnie całkiem nieźli grajkowie. W sumie Kurzawa to Francuz...najbardziej by mi pasował.
A Masuaku to już nie Francuz :-D ?
Tom_my pisze:Rugani też podobno dzwoni do Saponary, na wszelki wypadek.
:prochno:

Za dużo tych kandydatur przewija się na przemian. Mam nadzieję, że nie obudzimy się z ręką w nocniku. Trzeba wykorzystać to, że te bogatsze kluby nie wchodzą nam póki co w drogę.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 28 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 09:24

Jak się nie uda z Goetze czy Draxlerem to mam nadzieję, że nie przyjdzie Saponara a Vasquez, który w poprzednim sezonie wcale gorszy od Dybaly nie był.

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 09:42

A ja to widzę tak - Gotze pojechał na zgrupowanie do Chin ponieważ jego agent przebywający w Niemczech dogaduje szczegóły kontraktu z naszym duetem Marotta&Paratici. Przy okazji jest to pożegnanie z kolegami z drużyny :wink: GDM i inne pismaki piszą o De Bruyne, Draxlerze a teraz nawet o Reusie bo otoczenie Juve specjalnie robi szum i sprzedaje takie info żeby zataić podchody pod Gotze. W piątek Bayern wraca do Niemiec a dzień później ma odbyć się prezentacja Vidala. Wtedy pewnie pojawi się również oficjalny komunikat w sprawie Gotze w Juve :D Więcej wiary Panowie ! :)

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 10:14

Coraz więcej źródeł podaje, że transfer Draxlera zamknie się w 25 mln euro i gaży dla piłkarza na poziomie 3-3,5 mln euro.

Też klaruje się coraz więcej info, że Draxlera pozyskamy za gotówkę a Gotze na zasadzie wypożyczenia (kwota wypożyczenia będzie dosyć duża jak na taka opcje pozyskania) z opcja pierwokupu przez Bayern za 2 lata ( podobna deal jak z Realem).

:think: i tak nie wierze w ich dwóch, a na pewno nie na takich warunkach jeśli chodzi o Gotze.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 10:24

Cabrini_idol pisze:Coraz więcej źródeł podaje, że transfer Draxlera zamknie się w 25 mln euro i gaży dla piłkarza na poziomie 3-3,5 mln euro.
1. To znaczy konkretnie teraz mowisz o agencie pilkarza (Roger Wittman), ktory powiedzial w wywiadzie, ze cala operacja powinna sie zamknac w kwocie 25m euro za karte zawornika?;-)

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... lion-agent

2. To LGDS ciagnie historie, ze wezmiemy i Gotze i Draxlera. Twierdza oni, ze za jednego z tych graczy zaplacimy gotowka, a drugiego wezmiemy na wypozyczenie. Te informacje trafily na podatny grunt, bo wiele zrodel (np. Agresti) twierdzi, ze jesli chodzi o Gotze to dogadalismy sie z Bayernem w sprawie dwuletniego wypozyczenia (a potem dopiero wykup, z tym ze Bayern mialby prawo odkupienia pilkarza - casus Moraty).

3. Nie podawajcie newsow z Mediasetu. Oni po prostu zmyslaja, a potem jest chaos w temacie.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 10:45

Bierzmy tego Draxlera + Alexa Sandro (właśnie coś z nim zupełnie ucichła sprawa?) i będzie można znać to za świetne mercato ;)

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2015, 10:45

kamil-8853 pisze:A ja to widzę tak - Gotze pojechał na zgrupowanie do Chin ponieważ jego agent przebywający w Niemczech dogaduje szczegóły kontraktu z naszym duetem Marotta&Paratici. Przy okazji jest to pożegnanie z kolegami z drużyny :wink: GDM i inne pismaki piszą o De Bruyne, Draxlerze a teraz nawet o Reusie bo otoczenie Juve specjalnie robi szum i sprzedaje takie info żeby zataić podchody pod Gotze. W piątek Bayern wraca do Niemiec a dzień później ma odbyć się prezentacja Vidala. Wtedy pewnie pojawi się również oficjalny komunikat w sprawie Gotze w Juve :D Więcej wiary Panowie ! :)
Tez mi sie tak wydaje. Po pierwsze dlaczego oficjlnie jeszcze nie oglosili transferu Vidala ? Po drugie opcja z dwuletnim wypozyczeniem. Guardioli nie pasuje Gotze, wypozycza go na dwa lata, po dwoch latach Pepa nie bedzie i Gotze jesli bedzie chcial to wroci.

Zablokowany