Mercato (Lato 2016)
- Zhx123
- Dortmundczyk
Co do Mkhtariana - szkoda ze wczesniej obok niego sie nie zakreciliscie
i go nie przekonaliscie( ktos tu wczesniej pisal ze ma prawie maksymalna note na tym angielskim serwisie! [Na "w" cos tam.]. Teraz niestety o tej porze zarzad juz go raczej nie pusci. A szkoda bo dzis podobno na sparingu znowu pokazal ze u niego za wiele sie nie zmienilo i bedzie partolil.

Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
No ten tego... Pedulla się obudził. Niedlugo spotkanie z Porto ws. Sandro. Casillas już dzwonił do Ferdka, bo podobno ma być włączony w deal. Co tu się dzieje? Co 10 minut inna wiadomość. Niech sie to już skończy.
- Osgiliath
- Juventino
Kurde, Iker dzwoni do Ferdka, Morata do Isco... Może jeszcze Sami do Draxlera/Mario...Robaku pisze:No ten tego... Pedulla się obudził. Niedlugo spotkanie z Porto ws. Sandro. Casillas już dzwonił do Ferdka, bo podobno ma być włączony w deal. Co tu się dzieje? Co 10 minut inna wiadomość. Niech sie to już skończy.
Czuję, że zbliżamy się do ostatecznych rozstrzygnięć w kwestii AM i LO. I może czas najwyższy, bo mam dość gwałcenia f5 w tym temacie

- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Serio ? :oTom_my pisze:Rugani też podobno dzwoni do Saponary, na wszelki wypadek.
Myślicie, że przez nieudolność Beppe za robienie transferów wzięli się zawodnicy? Kurna to zupełnie nowy styl zarządzania klubem, jednak ten Agnelli to ma łeb.
- Shadow Marshall
- Juventino
Kurde przydałby się jakiś lewy obrońca, a ten Sandro to nie wiem. Nie widziałem go nigdy natomiast Kurzawa lub Masuaku to dla mnie całkiem nieźli grajkowie. W sumie Kurzawa to Francuz...najbardziej by mi pasował. Dobrze byłoby przyklepać tego trequartiste jak najszybciej by cały skład zaczął się docierać.
- Basiek
- Juventino
A Masuaku to już nie Francuz :-D ?Shadow Marshall pisze:Kurde przydałby się jakiś lewy obrońca, a ten Sandro to nie wiem. Nie widziałem go nigdy natomiast Kurzawa lub Masuaku to dla mnie całkiem nieźli grajkowie. W sumie Kurzawa to Francuz...najbardziej by mi pasował.
Tom_my pisze:Rugani też podobno dzwoni do Saponary, na wszelki wypadek.

Za dużo tych kandydatur przewija się na przemian. Mam nadzieję, że nie obudzimy się z ręką w nocniku. Trzeba wykorzystać to, że te bogatsze kluby nie wchodzą nam póki co w drogę.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- kamil-8853
- Juventino
A ja to widzę tak - Gotze pojechał na zgrupowanie do Chin ponieważ jego agent przebywający w Niemczech dogaduje szczegóły kontraktu z naszym duetem Marotta&Paratici. Przy okazji jest to pożegnanie z kolegami z drużyny
GDM i inne pismaki piszą o De Bruyne, Draxlerze a teraz nawet o Reusie bo otoczenie Juve specjalnie robi szum i sprzedaje takie info żeby zataić podchody pod Gotze. W piątek Bayern wraca do Niemiec a dzień później ma odbyć się prezentacja Vidala. Wtedy pewnie pojawi się również oficjalny komunikat w sprawie Gotze w Juve
Więcej wiary Panowie ! 

- Cabrini_idol
- Juventino
Coraz więcej źródeł podaje, że transfer Draxlera zamknie się w 25 mln euro i gaży dla piłkarza na poziomie 3-3,5 mln euro.
Też klaruje się coraz więcej info, że Draxlera pozyskamy za gotówkę a Gotze na zasadzie wypożyczenia (kwota wypożyczenia będzie dosyć duża jak na taka opcje pozyskania) z opcja pierwokupu przez Bayern za 2 lata ( podobna deal jak z Realem).
i tak nie wierze w ich dwóch, a na pewno nie na takich warunkach jeśli chodzi o Gotze.
Też klaruje się coraz więcej info, że Draxlera pozyskamy za gotówkę a Gotze na zasadzie wypożyczenia (kwota wypożyczenia będzie dosyć duża jak na taka opcje pozyskania) z opcja pierwokupu przez Bayern za 2 lata ( podobna deal jak z Realem).

- jakku1
- Juventino
1. To znaczy konkretnie teraz mowisz o agencie pilkarza (Roger Wittman), ktory powiedzial w wywiadzie, ze cala operacja powinna sie zamknac w kwocie 25m euro za karte zawornika?;-)Cabrini_idol pisze:Coraz więcej źródeł podaje, że transfer Draxlera zamknie się w 25 mln euro i gaży dla piłkarza na poziomie 3-3,5 mln euro.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... lion-agent
2. To LGDS ciagnie historie, ze wezmiemy i Gotze i Draxlera. Twierdza oni, ze za jednego z tych graczy zaplacimy gotowka, a drugiego wezmiemy na wypozyczenie. Te informacje trafily na podatny grunt, bo wiele zrodel (np. Agresti) twierdzi, ze jesli chodzi o Gotze to dogadalismy sie z Bayernem w sprawie dwuletniego wypozyczenia (a potem dopiero wykup, z tym ze Bayern mialby prawo odkupienia pilkarza - casus Moraty).
3. Nie podawajcie newsow z Mediasetu. Oni po prostu zmyslaja, a potem jest chaos w temacie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Tez mi sie tak wydaje. Po pierwsze dlaczego oficjlnie jeszcze nie oglosili transferu Vidala ? Po drugie opcja z dwuletnim wypozyczeniem. Guardioli nie pasuje Gotze, wypozycza go na dwa lata, po dwoch latach Pepa nie bedzie i Gotze jesli bedzie chcial to wroci.kamil-8853 pisze:A ja to widzę tak - Gotze pojechał na zgrupowanie do Chin ponieważ jego agent przebywający w Niemczech dogaduje szczegóły kontraktu z naszym duetem Marotta&Paratici. Przy okazji jest to pożegnanie z kolegami z drużynyGDM i inne pismaki piszą o De Bruyne, Draxlerze a teraz nawet o Reusie bo otoczenie Juve specjalnie robi szum i sprzedaje takie info żeby zataić podchody pod Gotze. W piątek Bayern wraca do Niemiec a dzień później ma odbyć się prezentacja Vidala. Wtedy pewnie pojawi się również oficjalny komunikat w sprawie Gotze w Juve
Więcej wiary Panowie !