Jakie horrory ogladacie?
- paku
- Juventino
Osatnio trudno o dobry horror
Ale są filmy przypominające takowe 
Ostatnio ogladałem "Saw" moze to nie horror, ale film mrożący krew w żyłach (m.in koles odcina sobie noge brzeszczotem
) Przypadł mi do gustu.
Lubiałem Laleczki Czaki
(My avatar
) To były filmy ! 
Mozna utworzyć jeszcze jedną kategorie filmów a mianowicie Komedio-Horrory
Do takiej kategori moge zaliczyć "Texańska masakra piłą łancuchową" Ogladałem ten film w nocy myslalem ze to będzie straszniejszy film, jedyny moment który mnie wystraszył to był jak komórka zaczeła wibrować
Lekko podskoczyłem przez to urządzonko
A tak to głownie śmiech 
Drugi film w podobnej kategori to może być "Droga bez powrotu"
Szkoda ze już nie ma takich filmów 

Ostatnio ogladałem "Saw" moze to nie horror, ale film mrożący krew w żyłach (m.in koles odcina sobie noge brzeszczotem

Lubiałem Laleczki Czaki

Mozna utworzyć jeszcze jedną kategorie filmów a mianowicie Komedio-Horrory

Do takiej kategori moge zaliczyć "Texańska masakra piłą łancuchową" Ogladałem ten film w nocy myslalem ze to będzie straszniejszy film, jedyny moment który mnie wystraszył to był jak komórka zaczeła wibrować

Drugi film w podobnej kategori to może być "Droga bez powrotu"

- BOOM
- Juventino
hehe jesli chodzi o komedio-horrory to idealnym przykladem jest DREAMCATCHER. Wyobrazcie sobie, podobnie jak PAKU siadam sobie, odpalam "horror" i ogladam w przekonaniu, ze wlasnie zaczyna sie dobry film i poczuje ciareczki na plecach ;p . Film sie zaczyna................. przez dlugi czas nuda, ale mysle sobie wstep do rozbudowanej akcji
nagle do domku gdzie byli bohaterowie wpada kolo o BIG brzuchu i pierdzi przez caly dzien ciagle "peczniejac". Na drugi dzien idzie do kibla, dlugo nie wychodzi, a krew leci pod drzwiami (mysle sobie zaczyna sie w koncu
), bohaterowie wchodza looknac co sie dzieje i zastaja uwaga TRUPA SIEDZACEGO NA KIBLU Z ROZERWANYMI 4 LITERAMI :DDDD na domiar zlego nagle z odmetow sedesu probuje sie wydostac ufo (ktore wlasnie tamten juz trup hmm......................... wydalil
i co powiecie na to ?
Normalnie wielkie gratulacje ktory wpadl na taki pomysl!

i co powiecie na to ?
Normalnie wielkie gratulacje ktory wpadl na taki pomysl!

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wczoraj oglądałem świetny horror, zresztą reżysrem byli Polacy, bardzo przy tej pródukcji pomogli nam Białorusini. Chodzi mi o mecz Polska-Białoruś. Chciałbym żeby takich horrorów już nie robili, ale w najbliższym czasie nie jeden taki obejżę.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- pajzano
- Juventino
No dokładnie, Polacy nie mają sobie równych w budowaniu napięcia na murawie. A już najbardziej mrożącą krew w żyłach produkcją był mecz Polska - Łotwa 0:1, z Lewandowskim i Dawidowskim w rolach glównych.ADAMJUVENTUSPL pisze:Wczoraj oglądałem świetny horror, zresztą reżysrem byli Polacy, bardzo przy tej pródukcji pomogli nam Białorusini. Chodzi mi o mecz Polska-Białoruś. Chciałbym żeby takich horrorów już nie robili, ale w najbliższym czasie nie jeden taki obejżę.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- J1897
- Juventino
stary... może nie wiesz, ale nikt nie wpadł poprostu na zrobienie sobie takiego filmu... nie wiem, czy widziałeś napisy początkowe, ale jest tam napisane, że scenariusz został napisany na podstawie powieści(opowiadania) Stephena King'a... książki jeszcze nie czytałem, więc Ci nie powiem jak wygląda film w porównaniu do niej... ale z własnego doświadczenia wiem, że nie wszystkie jego książki dobrze sfilmowano... najlepszym tego przykładem są chyba Stukastrachy... książka świetna, a film przeciętny...BOOM pisze:hehe jesli chodzi o komedio-horrory to idealnym przykladem jest DREAMCATCHER(...)Normalnie wielkie gratulacje ktory wpadl na taki pomysl!
- BOOM
- Juventino
Ah spoko nie wiedzialem, przyznaje sie do bledu. No z checia sie zapoznam z twoja opinia co do ekraznizacji jak przeczytasz :p moze wtedy i ja przeczytam........... ale jesli fil DREAMCATCHER jest dobra ekraznizacja ksiazki, to sorry ale nie mam zamiaru dziadostwa czytac
Film byl poprostu denny na maxa!
P.S a tak na marginesie Bebik, to te gratulacje skladam Stephen`owi King`owi za pomysl
POZDRO

P.S a tak na marginesie Bebik, to te gratulacje skladam Stephen`owi King`owi za pomysl

POZDRO

- Jędruś
- Juventino
Nie oglądamIGI pisze:OmgNie ogladasz
Wypowiem się, ale na temat thrillerów, które są troche podobne do horrorów, jednak jest między nimi pewna różnica.IGI pisze:to sie nie wypowiadaj
Obejrzałem kiedyś film, a mianowicie thriller pt."Zaginione" wrażenie? niesamowite.Dwójka Ron Howard i Brian Grazer wspieli się na wyżyny swoich umiejętności.Film trzyma widza w wielkim napięciu do samego końca.Jednym słowem, jest to jeden z lepszych filmów, a napewno thrillerów jakie przyszło mi oglądać.Kolejnym wielkim tytułem jest bez wątpienia "Krucjata Bourne'a".Z pewnością obok "Zaginione" można ten film spokojnie wymienić jako najlepszy thriller ostatnich lat.Grzechem byłoby nie wymienić również film Norman'a Jewison'a z lekkim powiewem wojennym "Deklaracja", genialny film i warty obejrzenia.
Ja również 8)IGI pisze:Bo nabijaczy nie lubie...
nabiciuIGI pisze:A ten post nie wiem czemu mial sluzyc

Tylko i wyłącznie! 8) .I like it 8)e-kacper pisze:to ciekawe jakie ty filmy ogladasz komedie romantyczne z LO