Banned
- Oleq|sigmaker
- Juventino
ANo szrki ale to ja nmapisalem
Prawda ma Ulisses jak zobaczylem 3 strony prosenia to zwatpilem :o Ale oczywsice sprobuje zrobic ale napewno nei wszystkim 

- Szymek
- Juventino
Dzięki Bogu że wróciłeś!
Proze zrób mi tego siga o którym pisałem wcześniej bo ja sam to nic nie umie zrobić, taka niezdara ze mnie
Dla przypomnienia:
Tło najlpiej czarno żółto białe, herb Juve oraz Alex i Zlatan w biało-czarnej koszulce z tego sezonu.
Pozdrawiam

Proze zrób mi tego siga o którym pisałem wcześniej bo ja sam to nic nie umie zrobić, taka niezdara ze mnie

Dla przypomnienia:
Tło najlpiej czarno żółto białe, herb Juve oraz Alex i Zlatan w biało-czarnej koszulce z tego sezonu.
Pozdrawiam

- zlatan_sc
- Juventino
Tjaa, tylko ja mam problemy z wlaczeniem photoshopaSeiru pisze:Ściągnij z programosy.pl photoshopa 7.
Poczytaj w necie, kilka lekcji i robisz super sigi :twisted:

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Ulisses
- Qualità Juventino
A własnie Ty jestes jednym z tych co najwiecej truja i wybrzydzają.. Juz masz chyba 3 siga z tego co czytam, avatara i ciągle ci mało. Opanuj sie chłopie i daj szanse innym... I apeluje tez do osób które maja juz wykonane sigi, aby nie naduzywały cierpliwosci i czasu Olqa... Troche kultury... :?Szymek pisze:Dzięki Bogu że wróciłeś!![]()
Proze zrób mi tego siga o którym pisałem wcześniej bo ja sam to nic nie umie zrobić, taka niezdara ze mnie![]()
Dla przypomnienia:
Pozdrawiam
- Iver.pk
- Juventino
Ja bede cierpliwie czekal w kolejce. tylko nie iwem jaka jest ta kolejka bo bylem w niej 4. Tylko jestem ciekaw czy Oleq idzie po koleji czy nie
Jezeli dobrze rozumiem to teraz powinien byc zrobiony sig dla andruseka a potem dla mnie
chyba ze Oleq sam wybiera komu zrobic siga...

- paweljuve
- Juventino
Ty chyba nie rozumiesz co napisał UlissesIver.pk pisze:Ja bede cierpliwie czekal w kolejce. tylko nie iwem jaka jest ta kolejka bo bylem w niej 4. Tylko jestem ciekaw czy Oleq idzie po koleji czy nieJezeli dobrze rozumiem to teraz powinien byc zrobiony sig dla andruseka a potem dla mnie

- Radidam
- Juventino
Ja bym chciał Alex z lewej w srodku Zlatan i z prawej Davida na zdjeciu fajnie zrobionego najlepiej a by było ono w nowych strojach
i na ciemnym tle a w oddali znak Juventusu nowy a pod spodem ,, Radidam na zawsze z Juventusem ,, Bardzo prosze czekam na odpowiedz !!

- Lypsky
- Juventino
Stary mam dla ciebie rade, nie rob juz nikomu tych sigow.
Niektorzy nie potrafi zrozumiec nawet najprostyszych zdan,przyklad post wyzej.
Nie macie umiaru.Ktos robi wam siga a wy chcecie kolejnego i kolejnego
''Dac komus palec a on wezmie cala reke
''
''Dac komus palec a on wezmie cala reke

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Iver.pk
- Juventino
A ty chyba czytac nie umieszpaweljuve pisze:Ty chyba nie rozumiesz co napisał UlissesIver.pk pisze:Ja bede cierpliwie czekal w kolejce. tylko nie iwem jaka jest ta kolejka bo bylem w niej 4. Tylko jestem ciekaw czy Oleq idzie po koleji czy nieJezeli dobrze rozumiem to teraz powinien byc zrobiony sig dla andruseka a potem dla mnie

Jak widzisz nie kaze Oleqowi robic mi siga tylko czekam w kolejce-tylko jeszcze nie wiem jak ta kolejka wyglada-czaiszIver.pk pisze: Ja bede cierpliwie czekal w kolejce.

- Szymek
- Juventino
Ulisses- Oleq zrobił mi jednego siga a nie 3 :? Zrobił mi jednego i kazał dać lepszą fotę to mi poprawi, a jak mu dałem to oznaki życia nie dawał :? Więc zastanów się co piszesz.
Ja swoje zamówienie anuluje.
Ja swoje zamówienie anuluje.
- Dionizos
- Juventino
Stary, to juz lekka przesada. Mam nieprzyjemnosc wpadac na Twoje posty bardzo czesto. Nie jest to trudne, bo wypowiadasz sie wszedzie i nic sensownego jeszcze nie napisales. Razem ze swoja wesola ekipa Zlatanow, Pelsonow i innych mega fanow Juve wypisujesz takie bzdury, ze sie beltac chce. A teraz jeszcze proponujesz Ulissesowi, zeby sie sie zastanowil 8) . Naprawde smieszny jestes.Szymek pisze:Więc zastanów się co piszesz.
O kurde, jaki ty bohaterski. A kupisz mi ciasteczko??Ja swoje zamówienie anuluje.
- ToMeK
- Juventino
Tym samym upominasz sie i probujesz,aby zauwazono twoja osobe...Ja bede cierpliwie czekal w kolejce. tylko nie iwem jaka jest ta kolejka bo bylem w niej 4. Tylko jestem ciekaw czy Oleq idzie po koleji czy nie Jezeli dobrze rozumiem to teraz powinien byc zrobiony sig dla andruseka a potem dla mnie chyba ze Oleq sam wybiera komu zrobic siga...
- Radidam
- Juventino
O co ci chodzi to bedzie moj pierwszy sig pierwszy raz oto prosze a ty piszesz ze niemam umiaru chlopie zastanow sie co piszesz jak czytac nieumiesz do przedszkola idz !!DjJuve pisze:Stary mam dla ciebie rade, nie rob juz nikomu tych sigow.
''Dac komus palec a on wezmie cala reke''

- Wojtom
- Juventino
Moze to Ty nie umiesz czytac? :?Radidam pisze:O co ci chodzi to bedzie moj pierwszy sig pierwszy raz oto prosze a ty piszesz ze niemam umiaru chlopie zastanow sie co piszesz jak czytac nieumiesz do przedszkola idz !!DjJuve pisze:Stary mam dla ciebie rade, nie rob juz nikomu tych sigow.
''Dac komus palec a on wezmie cala reke''
Kilka postow przed tobą, napisal cos Ulisses, ale chyba tego nie zauwazyles, i rad z powrotu "majstra" od sigow, od razu zlozyles zamowienie !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.