Z kim zagra Juve???
- Łucja
- Juventino
Ja lubię barce bo mam ich kurtke.
o!
Miałem wybór - parma - barca (kurtke mieć musiałem, a tego dnia wyjeżdżałem na wakacje) No więc, myśle kurde niech będzie ta barca (kurtkaparmy była żółto-jasnoniebieska :? ). No. Lubie barce, mam ich looogoo. Jestem wiernym kibicem. Mogę zaznaczyć taką opcje w sondzie.
A realu kurtki nie mam. Z kurtką realu to by mnie na śniegu nie było widać, a z Juve to bym mnie coś przjechało na pierwszych lepszych pasach.
Tak wogóle to mam nadzieję, że nie będzie teraz takiego fajnego finału, jak ostatnio (dwa bycze zespoly). Juve-Barca to byłby niezły finał, oczywiście jeśli byśmy wygrali.
A kompleksu Realu nie mam. Myślę, że nikt tu nie ma, Ronaldo i spółka nie mogą być powodem kompleksów nawet Arki Gdynia (sorry Arka).
o!
Miałem wybór - parma - barca (kurtke mieć musiałem, a tego dnia wyjeżdżałem na wakacje) No więc, myśle kurde niech będzie ta barca (kurtkaparmy była żółto-jasnoniebieska :? ). No. Lubie barce, mam ich looogoo. Jestem wiernym kibicem. Mogę zaznaczyć taką opcje w sondzie.
A realu kurtki nie mam. Z kurtką realu to by mnie na śniegu nie było widać, a z Juve to bym mnie coś przjechało na pierwszych lepszych pasach.
Tak wogóle to mam nadzieję, że nie będzie teraz takiego fajnego finału, jak ostatnio (dwa bycze zespoly). Juve-Barca to byłby niezły finał, oczywiście jeśli byśmy wygrali.
A kompleksu Realu nie mam. Myślę, że nikt tu nie ma, Ronaldo i spółka nie mogą być powodem kompleksów nawet Arki Gdynia (sorry Arka).
- _Jah
- Juventino
Swoją drogą zauważcie, że tegoroczna faza pucharowa w Lidze Mistrzów jest strasznie obfita w wielkie firmy. Kogo tu brakuje? chyba tylko Ajaxu, Deportivo i ... Valencii, ale akurat niepowodzenia Hiszpanów bardzo mi pasują.
Teortycznie najlepiej byłoby trafić na PSV Eindhoven lub Werder Brema. Są to zdecydowanie, najsłabsze drużyny na papierze. Przed nami druga runda, dlatego nie chciałbym, abyśmy się zbytnio przemęczali
. Życzyłbym sobie spokojnego, kontrolowanego przez nas dwumeczu. Tacy o to przeciwnicy myślę, że by nam to zafundowali.
Jest jednak druga możliwość, ta czarniejsza, gorsza. Wizja przedwczesnego finału w postaci konfrontacji z takimi tuzami jak Manchester, Real czy Barcelona. Nie chcę tych drużyn na początek. Ciekawym przeciwnikiem byłby Liverpool, z którym mamy stare porachunki
. W naszym zasięgu spokojnie jeszcze znajduje się obrońca trofeum, Porto. Achh.. Zobaczymy.. Życzę naszym więcej szczęścia, niż to miało miejsce rok temu. See ya La Corunia, ulga.
Teortycznie najlepiej byłoby trafić na PSV Eindhoven lub Werder Brema. Są to zdecydowanie, najsłabsze drużyny na papierze. Przed nami druga runda, dlatego nie chciałbym, abyśmy się zbytnio przemęczali
Jest jednak druga możliwość, ta czarniejsza, gorsza. Wizja przedwczesnego finału w postaci konfrontacji z takimi tuzami jak Manchester, Real czy Barcelona. Nie chcę tych drużyn na początek. Ciekawym przeciwnikiem byłby Liverpool, z którym mamy stare porachunki
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- ballack13
- Juventino
Hmm najlepiej Porto i PSV a to dlatego że im dlaej zajdziemy tym lepiej dla klubu lepiej trafić na Barce i Real później bo np. mogą przez przypadek szybciej odpaśc i wtedy mamy rywali z głowy 

- Iver.pk
- Juventino
No wlasnie dobrze ze napisales to "na papierze" bo w rzyczywistosci moze byc z nimi ciezko :!: Druzyny ktore nie sa teoretycznie mocne moga wiele zwojowac co juz pokazala nam historia, a mianowicie Grecy na ME czy ostatni final ligi mistrzow miedzy Porto a Monaco ktore wczesniej wyeliminowaly wszytskoch faworytow._Jah pisze:Teortycznie najlepiej byłoby trafić na PSV Eindhoven lub Werder Brema. Są to zdecydowanie, najsłabsze drużyny na papierze.
mi sie wydaje ze najlepsza bylaba wypisna przez Ciebie dwojka druzyn ale nie mozna by nam bylo ich zlekcewazyc bo to sie moze zle skonczyc. Sadze ze poza tymi dwoma druzynami mozna by wylosowac Porto ktore po stracie trenera i zawodnikow juz nie jest mocne i nie prezentuje zbyt wysokiej formy. Z tych pozostalych druzyn to bym chcial Real ktory jest chyba najslabszy z najlepszych.
Natomiast zdecydowanie odradzalbym gre z Manu bo z nimi nam nie wychodzi i w ogole... :roll: natomiast Liverpool i Barca moga poczekac i wyeliminowac Manu zebysmy my juz nie musiel w pozniejszej fazie LM

- steru
- Qualità Juventino
Zdecydoanie najkorzystniej byloby wylosowac PSV lub Porto ale patrzac z innego punktu widzenia gdybys my wpadli na Barce lub Manchester i wygrali z nimi rywalizacje to reszta pilkarskiej Europy by nabrala wiekszej pokory w stosunku do Juve bo zdecydowanie najwiecej ludzi obstawia ze to Barca lub Chelsea zdobedzie to trofeum
- _Jah
- Juventino
Lekceważenie? nie ma na nie miejsca w Lidze Mistrzów. Wiedzą o tym wszystkie drużyny w niej występujące. Argumentem może tu być fakt, że nigdy w historii nie było tak ostrej rywalizacji, na tak wysokim poziomie. Wszystkie liczące się jedenastki Europy, w drugiej rundzie się zjawią.
Jednakże musimy mieć świadomość naszej siły, którą niewątpliwie dysponujemy. Jesteśmy aktualnym liderem Serie A i nie musimy obawiać się nikogo. Losowanie to jedynie niezła gierka psychologiczna. Nie ma znaczenia na kogo trafimy. Wygrywamy ze wszystkimi, albo zbieramy walizki i skupiamy się na wyścigu z Milanem po 28 Scudetto. Proste.
Jednakże musimy mieć świadomość naszej siły, którą niewątpliwie dysponujemy. Jesteśmy aktualnym liderem Serie A i nie musimy obawiać się nikogo. Losowanie to jedynie niezła gierka psychologiczna. Nie ma znaczenia na kogo trafimy. Wygrywamy ze wszystkimi, albo zbieramy walizki i skupiamy się na wyścigu z Milanem po 28 Scudetto. Proste.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja chcę trafić na ManU, bo tego klubu najbardziej nie lubię, mam nadzieję że na nich trafimy i ich ogramy, no i mam nadzieję że ich nie zlekceważymy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Lypsky
- Juventino
Przypominam zeszloroczne Depo ktore my i Milan zlekcewazylismy.Jakie byly skutki wszyscy wiemy :roll: Obawiam sie ze podobnie mogloby byv z PSV badz Porto_Jah pisze:Lekceważenie? nie ma na nie miejsca w Lidze Mistrzów.
Nie ma znaczenia kogo najbardziej nie lubisz.Wydaje mi sie ze gdybysmy trafili na MU nasza przygoda z CL dobieglaby konca.Z nimi nigdy dobrze nam sie nie gralo :roll:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja chcę trafić na ManU, bo tego klubu najbardziej nie lubię, mam nadzieję że na nich trafimy i ich ogramy, no i mam nadzieję że ich nie zlekceważymy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- białas
- Juventino
co wy tak rozpaczacie z tym ManU? to, że niezbyt dobrze grało się nam z nimi, to nie oznacza, że teraz też byśmy przegrali. pomiędzy takim drużynami jak Juve i Manchester o awansie może zadecydować jedna bramka. myślę, że mielibyśmy szanse 50/50. nasza dobra gra w obronie powstrzymałaby ataki ich napastników. a skuteczny atak w naszym wykonaniu moły przechylić szalę zwycięstwa na naszą korzyśc...
- kouba
- Qualità Juventino
to chyba Milanisci zlekcewazyli, bo oni byli na fali. A Juve? Sami wiecie. Nie szlo im najlepiej, dlatego ja nie uwazalem Deportivo za łatwego rywala. Pozatym tegoroczne PSV i Porto nie sa tak silne jak zeszlosezonowe DeportivoDjJuve pisze:Przypominam zeszloroczne Depo ktore my i Milan zlekcewazylismy.Jakie byly skutki wszyscy wiemy :roll: Obawiam sie ze podobnie mogloby byv z PSV badz Porto_Jah pisze:Lekceważenie? nie ma na nie miejsca w Lidze Mistrzów.

Ja bym chcial sie zmiezyc wlasnie z Porto. Potyczka z obronca trofeum bylaby ciekawa. Nie sa juz tak silni, a potem pozostalo by cos, ze wyeliminowalismy obroncow LM

- Marcin_FCJ
- Juventino
Zgadzam się z DJ Juve po części co do Manchester United. Nasi chłopcy mieli by z nimi spore problemy... Manchester gra nie wygodną piłkę dla Juve... nigdy nie lubiliśmy takich drużyn. Pozatym po fatalnym początku piłkarze Man U stają coraz mocniej na nogi. Nie zgdzam się natomiast z tym że odrazu bylibyśmy skazani na porażkę i Juve by odpadło. W starciu z Manchesterem mimo wszystko mielibyśmi większe szanse.. Juve to trochę inny zespół niż przed rokiem i myślę że mielibyśmy nieco więcej szans niż Man U. Niezmienia to faktu że nie chciałbym zmierzyć z Man U. Odpowiedni na początek byłby Werder, którego styl grania to młyn na wode dla Juve, nie obraziłbym się gdybyśmy trafili na L'pool a moim marzeniem jest oczywiście Real i kolejny piękny mecz na Delle Alpi! Poprzedniego nie zapomne nigdy... do dziś włanczam go sobie co jakiś czas i marzę o takim Juve na codzień.
- mleko
- Juventino
ludzie bez przesady!! czy Wy rzeczywiscie chcecie az tak utrudnic sobie droge?? lepiej trafic teraz np. tak jak napisal kouba na porto a potem na silniejsze druzyny.wiadomo ze chcac wygrac LM trzeba bedzie pokonac najwiekszych.ale po co juz teraz?? jeszcze sie naogladamy cwiercfinalow i polfinalow z JUVE jak beda grac z barca albo realem a w 1/8 obejrzyjmy sobie np. mecz real-milan, czy barca-chelsea 

- _Jah
- Juventino
Jeżeli sie obawiasz takich średniaków jak PSV, Porto, Werder, to co powiesz na resztę potencjalnych przeciwników? Nie rozumiem o co Ci idzie. To jest druga runda Ligi Mistrzów, tutaj trzeba wygrywać z najmocniejszymi. Oni są dla nas przeszkodą, zapewne najłatwiejszą.DjJuve pisze:Przypominam zeszloroczne Depo ktore my i Milan zlekcewazylismy.Jakie byly skutki wszyscy wiemy :roll: Obawiam sie ze podobnie mogloby byv z PSV badz Porto_Jah pisze:Lekceważenie? nie ma na nie miejsca w Lidze Mistrzów.
Co do zeszłorocznych spotkań Deportivo z Juve i Milanem to chyba raczej powinniśmy oddać ukłon w stronę piłkarzy z La Coruni. Ich nikt nie zlekceważył, tylko, że piłkarze Deportivo jak natrafili na swój dzień.. to grali po prostu koncertowo! Pech chciał, że po raz kolejny okazaliśmy się ofiarą takiego stanu rzeczu. Ale to już przeszłość. Obecnie to jest inne Juve, przede wszystkim Juve Sira Capello, który ma jasno określony cel na ten rok. Dlatego nie ruszają mnie te zespoły, których Ty się obawiasz.
To wszystko jednak nie ma sensu i tak.. czuję, że szczęście w Nyonie nas nie ominie;).
- Wojtom
- Juventino
Moze i wazne na kogo trafimy, ale ktoby to nie byl, trzeba z nim wygrac, bo w koncu trzeba zdobyc to trofeum ! Dla mnie najgorszym scenaiuszem byloby, gbybysmy wygrali w 1/8 z Porto, w 1/4 z Realem, w 1/2 z Barcą, a dostali w finale z PSV albo Lyon... Gorzej chyba byc nie moze, oczywiscie poza odpadnieciem w najwczesniejszej fazie pucharowej, ale tego pod uwage nie biore. Chcialbym trafic na Real, ktorzy nie raz pokazali ze są do pokonania, zas pozniej chcialbym zebysmy sie spotkali z Barcą i Chelsea, moim zdaniem najlepszymi zespolami w tym sezonie, i oczywiscie ich pokonali. 8)
Dobrze wspomnial DJ, ManU jest druzyną, ktora ma chyba jakies sposoby na nas, bo zawsze balem sie meczow z tym zespolem. Jednak mam nadzieje, ze gdy ich spotkamy, skopiemy ich porządnie ! 8)
Forza Juve !
Dobrze wspomnial DJ, ManU jest druzyną, ktora ma chyba jakies sposoby na nas, bo zawsze balem sie meczow z tym zespolem. Jednak mam nadzieje, ze gdy ich spotkamy, skopiemy ich porządnie ! 8)
Forza Juve !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.