Juventus 3-1 Real (Liga Mistrzów, 2 półfinał)
- juveluck
- Juventino
Zgadzam sie sadze ze jak by wtedy Juve mial pelen sklad a ta epidemia nie miala by miejsca, to bylo by inaczej. Teraz to jednaik nie ma znaczenia jestesmy w finale po pieknym dwumeczu z RealemPhilby pisze:Zawsze jest ktos lepszy i ktos gorszy... akurat tak sie zlozylo ze wy byliscie lepsi bo my nie mielismy kompletnego skladu.... Takie zycie...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Medi
- Qualità Juventino
Ale Real dokopał Wam a my RealowiMarek pisze:serdecznie gratuluje. mam chocaz satysfakcje ze wam 2 razy dokopalismy![]()
![]()
Pozdrawiam
Co do meczu to już wszystko napisaliście, wiec nie bede sie rozpisywać.
Powiem Wam tylko tyle, że kibice Juve to niewątpliwie najlepsi kibice na świecie (zaraz Marek mi napisze: A skąd ty wiesz jacy są kibice np MU?
Gwizdy były i to solenne ale nie dla Zidane'a ale dla Ronaldo :twisted:
Oklaski i śpiewy dla Zidane'a i dwa piękne transparenty jeden zadedykowany Adwokatowi a drugi Enzo (chłopcu zamordowanemu tydzień temu).
Delirium na trybunach przez całe 95 min z dopingiem drużyny przez cały mecz.
Wspaniały mecz, klimat super, żyć nie umierać.
I pomyśleć, że gdybym pojechała na Barce to tego meczu bym na żywo nie zobaczyła :shock:
Jak to sie mówi: Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
- Marek
- Tifoso ManU
a pamietacie jak kibice MU pozegnali Ronaldo..... to się nazywa klasa
ale do rzeczy, wiem ze moze sie Wam troche naraze ale uwazam ze wcale nierozegraliscie az tak iwlkiego meczu. real obecnie gra katastrofalnie, traci mase bramek a wy to wykorzystaliscie bezlitosnie.
niewiem co obrona realu robiła w tym meczu, a wielki atak tez ... grał.
widze ze mówice ze Juve z tą forma rozniesie MU, pamiętam ze w lutym było tak samo
.
bezposredni pojedynek pokazał kto jest lepszy
a wspomnie jeszcze mecze z 99(remis i wygrana MU).
ale co todo rzecvzy taka jest piłka, Tudor wam ratuje awans, potem kasujecie barce w niesamowitych okolicznosciach. teraz Real, a MU niestety dało poprostu dupy(mecz w madrycie) i taka jest niestety piłka.
wiem ze zostane zaraz wyklęty ale napisałem teraz prawde i mozecie mi wierzyc czy nie , ale kibicowałem wam bardzo goraco bo tych ..... z realu nienawidze i wole juz was
tylko niedajcie tyłka w fianale bo się załamie jak milan zdobedzie ten puchar

ale do rzeczy, wiem ze moze sie Wam troche naraze ale uwazam ze wcale nierozegraliscie az tak iwlkiego meczu. real obecnie gra katastrofalnie, traci mase bramek a wy to wykorzystaliscie bezlitosnie.
widze ze mówice ze Juve z tą forma rozniesie MU, pamiętam ze w lutym było tak samo

bezposredni pojedynek pokazał kto jest lepszy

ale co todo rzecvzy taka jest piłka, Tudor wam ratuje awans, potem kasujecie barce w niesamowitych okolicznosciach. teraz Real, a MU niestety dało poprostu dupy(mecz w madrycie) i taka jest niestety piłka.
wiem ze zostane zaraz wyklęty ale napisałem teraz prawde i mozecie mi wierzyc czy nie , ale kibicowałem wam bardzo goraco bo tych ..... z realu nienawidze i wole juz was
Glory Glory ManUtd!!!
- Medi
- Qualità Juventino
Mnie sie nie naraziłeśMarek pisze: ale do rzeczy, wiem ze moze sie Wam troche naraze ale uwazam ze wcale nierozegraliscie az tak iwlkiego meczu. real obecnie gra katastrofalnie, traci mase bramek a wy to wykorzystaliscie bezlitosnie.
Real zagrał beznadziejnie, bo to my nie daliśmy im grać. W poprzednim meczu Real zagrał znacznie lepiej (na pewno lepiej od nas choć nie na swoim poziomie), a wcześniej zaliczył 5 od mallorki, więc mecze ligowe nijak sie mają do meczy LM, inny poziom rozgrywek, inna motywacja.
W lutym nie było tak samo, bo my byliśmy zdziesiątkowani, przed drugim meczem byliśmy optymistami po tym co pokazały rezerwy na Old Trafford. Ale nikomu z nas (o naiwni) nie przyszło do głowy, że osoba która dopiero wylazła z grypy nie może być w pełni sił. Słaba forma fizyczna była aż nazbyt widoczna. W meczu z Realem pod tym względem byliśmy fantastyczni, madrileni dosłownie wlekli sie za nami.Marek pisze:widze ze mówice ze Juve z tą forma rozniesie MU, pamiętam ze w lutym było tak samo.
bezposredni pojedynek pokazał kto jest lepszya wspomnie jeszcze mecze z 99(remis i wygrana MU).
Nie twierdzę, że z pewnością teraz Juve na mur-beton wygrałoby z MU ale siły byłyby na pewno bardziej wyrównane, a wiadomo, że dużo zależy też od szczęścia i pojedyńczych incydentów.
Tudor dał nam awans KOLEJKE wcześniej, gdyby skończyło sie remisem, Juve inaczej podeszłoby do meczu z Basel (pierwszy mecz 4-0 dla Juve), pokaż mi drużynę, która gra zdeterminowana po otrzymaniu awansu. Wystarczy popatrzeć na Milan w drugiej fazie grupowej.Marek pisze:ale co todo rzecvzy taka jest piłka, Tudor wam ratuje awans, potem kasujecie barce w niesamowitych okolicznosciach. teraz Real, a MU niestety dało poprostu d...(mecz w madrycie) i taka jest niestety piłka.
A z Barcą: niepokonana do tej pory drużyna przegrywa u siebie grając 11 vs 10 :!: To sie nazywa charakter, serce,wiara i determinacja...
Zrobimy co w naszej mocy :-DMarek pisze:tylko niedajcie tyłka w fianale bo się załamie jak milan zdobedzie ten puchar
- Łukasz
- Juventino
Rozegraliśmy wielki mecz.Marek pisze:a pamietacie jak kibice MU pozegnali Ronaldo..... to się nazywa klasa![]()
widze ze mówice ze Juve z tą forma rozniesie MU, pamiętam ze w lutym było tak samo.
bezposredni pojedynek pokazał kto jest lepszya wspomnie jeszcze mecze z 99(remis i wygrana MU).
ale co todo rzecvzy taka jest piłka, Tudor wam ratuje awans, potem kasujecie barce w niesamowitych okolicznosciach. teraz Real, a MU niestety dało poprostu d...(mecz w madrycie) i taka jest niestety piłka.
wiem ze zostane zaraz wyklęty ale napisałem teraz prawde i mozecie mi wierzyc czy nie , ale kibicowałem wam bardzo goraco bo tych ..... z realu nienawidze i wole juz was![]()
- PABLO
- Juventino
Mojm zdaniem Pavel powinien zagrac w finale ligi mistrzow poniewarz jak sie wydarzylo w tamtym sezonie (final ligi mistrzow real-bayer czy jak sie to pisze) ze zidane mial nie grac z powodu zoltych kartek a jednak zagral wiec trzeba byc dobrej myslij !!!!!! Pavel musi zagrac !!!!!!!!!!
- Vimes
- Juventino
Napewno tak byłoPABLO pisze:Mojm zdaniem Pavel powinien zagrac w finale ligi mistrzow poniewarz jak sie wydarzylo w tamtym sezonie (final ligi mistrzow real-bayer czy jak sie to pisze) ze zidane mial nie grac z powodu zoltych kartek a jednak zagral wiec trzeba byc dobrej myslij !!!!!! Pavel musi zagrac !!!!!!!!!!

- Ulisses
- Qualità Juventino
Dołączam się do życzeń dla JUVE za awans!!! Żałuję jak wszyscy, że nie zobaczymy Nedveda
Zasłużył na finał!!!
Teraz o karnym. Czy nie uważacie, że sędzia podyktował go zbyt pochopnie? Nie kwestionuję samego faulu, bo był jak "drut", ale "KLUCHA" był na pozycji spalonej w momencie podania!!! :shock: To samo się tyczy doliczonych 5 minut!!! I to ma być "Światowej klasy" arbiter?
Wracając do finału... myślę, że nie powinniśmy wpadać w huraoptymizm, bo wiemy jak zakończyły się ostatnie finałowe mecze Juve w LM. Milan nie jest taki cienki, zwłaszcza, że nie zagra Nedved. Co do ManU, to dzięki za doping. Nie naraziłeś mi się zbytnio ( mam zastrzeżenia co do stwierdzenia, że "nie zagraliśmy wielkiego meczu" ) Myślę, że teraz moglibyśmy ograć ManU, ale nie byłoby to też takie proste. Na Old Trafford remis i u nas jedną , góra dwoma do przodu.
Teraz o karnym. Czy nie uważacie, że sędzia podyktował go zbyt pochopnie? Nie kwestionuję samego faulu, bo był jak "drut", ale "KLUCHA" był na pozycji spalonej w momencie podania!!! :shock: To samo się tyczy doliczonych 5 minut!!! I to ma być "Światowej klasy" arbiter?
Wracając do finału... myślę, że nie powinniśmy wpadać w huraoptymizm, bo wiemy jak zakończyły się ostatnie finałowe mecze Juve w LM. Milan nie jest taki cienki, zwłaszcza, że nie zagra Nedved. Co do ManU, to dzięki za doping. Nie naraziłeś mi się zbytnio ( mam zastrzeżenia co do stwierdzenia, że "nie zagraliśmy wielkiego meczu" ) Myślę, że teraz moglibyśmy ograć ManU, ale nie byłoby to też takie proste. Na Old Trafford remis i u nas jedną , góra dwoma do przodu.
- pajzano
- Juventino
A więc cieszmy się i radujmy, bowiem moze być to jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy?) sezon Juventusu w historii. Wielki, cudowny mecz, przykład męskiego spotkania o znikomej liczbie błędów (ze strony Juventusu). Bardzo żal mi Nedveda, ale takie sa przepisy. Teraz Juve musi udowodnić, że może zdziałać wiele także bez niego. Nie popadałbym jednak w hurraoptymizm. Jak dotąd jeśli chodzi o finały PM, to Juventus tylko raz wygrał w regulaminowym czasie, i to po karnym. Przeważnie w finale dopadala ich dziwna niemoc. Oby teraz nie bylo podobnie. Po tym, co pokazali z Realem, wierze w moc czarno-białych.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Giov@ni
- Juventino
SOORY ŻE SIĘ TAK PÓŹNO WPISUJE ALE NIE MAM OSTATNIO NA NIC CZASU ALE APROPOS MECZU
THE BEST WSZYSTKO GRAŁO (OCZYWISCIE OPRUCZ OBROŃCÓW TREALU) SZKODA TYLKO ŻE PAVEL NEDVED NIE BĘDZIE GRAŁ W FINALE ALE PORADZIMY SOBIE I BEZ NIEGO

THE BEST WSZYSTKO GRAŁO (OCZYWISCIE OPRUCZ OBROŃCÓW TREALU) SZKODA TYLKO ŻE PAVEL NEDVED NIE BĘDZIE GRAŁ W FINALE ALE PORADZIMY SOBIE I BEZ NIEGO

CO BY NIE BYŁO I TAK ZAWSZE
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!