US Lecce 0-1 Juventus Turyn

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 22:40

Ja jak nie mogłem oglądać meczów Juve w domu to jeżdziłem do babci :D ale teraz już mam c+ w domciu więc wszystko pod kontrolą. Wie ktoś może kiedy bedzie retransmisja z tego meczu na jakimś C+ Sport (2)? :?:

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 14:54

No to Juventus pokonał Zemana :wink: 1-0 skromne zwycięstwo nad Lecce. Dobrze że to było zwycięstwo na wyjeździe. A w szczególności, że to było przed Zemanem. I się trener Lecce nie ukazał na pierwszych stronach gazet :-D Miejmy nadzieję, że Juventus nadal będzie wygrywał i będzie 28 studetto. I jeszcze takie pytanko. Jeżeli ktoś oglądał spotkanie to czy wie czy Juve gra już lepiej, a nie tak jak w meczu z Bayernem co był w TVP :?:

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 18:44

Bramka Del Piero - powinna troche ostudzic w zachamowaniach tych co pisza na tym forum ze powinien odejsc/zostac srpzedany
a co do samego meczu kolejne zwycięstwo 1-0 hehe za niedlugo bede typowal dokladny wynik Juventusu 1-0 :)
cieszy zwycięstwo
a smiac sie chce z formy interu kolejny remis

papikjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 19:05

No wiec tak juz myslalem ze to bedzie naj ciezszy mecz dla juve
no i sie balem o wynikale jak po 40 min. gry wloczylem telegazeto to poprostu zaczelem krzyczec jest GOL 14.min jest ALEX no i mam nadzieje ze juve wygra cala SSEERRIEE AA

..::FORZA JUVE::..
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 19:17

to był o tyle świetny gol DP, że przyjal pilke, poczekał, zrobił sobie miejsce do strzalu i padł gol. Chociaz ibra czy zalayeta to świetni napastnicy, to myśle, że na tym samym miejscu, na którym był alex strzelili by bardzo chaotycznie, bez zastanowienia i co za tym idzie, pewnie byłby to strzał niecelny - ale bravo dla zlatana za asyste !

nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 19:47

Aga_Del_Piero pisze:

niestety nie mogę oglądać meczyków juve w tv, chyba że w lidze mistrzów, bo nie mam żadnego canal +, polsat sport itp. NIC z tych rzeczy. mam tylko podstawowe 6 czy 7 programów :lol:

a już myslałem że jestem sam :D

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2004, 20:47

Juvel odpowiem ci na twoje pytanie moim zdaniem jak ogladalem dzis rano urywek na canal+ to od razu stwierdzilem juventus staje sie coraz lepszy :!: :!: :!: :!: :!: :!: piekna technika rubena olivery i walczenie emersona rozkladaly mnie na lopatki

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2004, 06:12

Myśle, ze bramek mogło pasc troche wiecej ale stan murawy byl fatalny, było troche spalonych ale to juz mozna pominac. 1-0 i tak mnie bardzo cieszy. Znów wedłgud mnie bardzo dobrze sie zachował zlatan i zaliczył kolejna juz asyste przy bramce kolegi. CIekawe czy wygrywamy wkoncu 4-0 8)

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2004, 08:20

wprawdzie ogladalem tylko skrot (caly meczyk obejrze dzisiaj) to musze powiedziec ze postawa juve mnie cieszy. Wprawdzie wygrywaja po 1-0 (siodmy taki wynik w tym sezonie) to najwazniejsza jest postawa. To nie sa przypadkowe zwyciestwa, tylko ciezko wypracowane. Gdyby Alex nie strzelil to daje glowe ze predzej czy pozniej bramka by padla. Za dwa tygodnie mecz z Interem. To bedzie kolejny powazny sprawdzian. Na razie to byly same kartkowi :D
Inter jeszcze nie przegral meczu. Niby remisuje, ale jako jedyna druzyna nie znalazla na siebie jeszcze mocnych. Czy bedziemy w stanie przerwac ta passe. Wierze ze tak.

Ps. Zapraszam do sciagania przez torrenta meczow Juve. Meczyk z Lecce juz jest seedowany. Wiecej w tym temacie: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=8329

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Zablokowany