Co sie dzieje z kibicami Juve ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 13:03

majkel89 pisze:Rzesze fanow we Wloszech i na swiecie, a obecnosc na stadionie faktycznie do du..y. Czasem, kiedy ogladam mecz Juventusu, mam wrazenie, ze ogladam spotkanie drugiej ligi polskiej(to bylby mecz zespolow ze scislej czolowki). Nie rozumiem, mamy gwiazdy, na Stadio Delle Alpi przyjezdzaja wspaniale zespoly... :( . Ja chodzilbym na kazdy mecz.
NIe obrażaj II ligi 8) w Bełchatowie na prawie każdym meczu jest około 5-6 tys. ludzi, a stadion mieści 7 tysięci, więc frekwencja wysoka :lol:
A ciekawy czy jakbyście mieszkali w Turynie to czy bylibyście na każdym spotkaniu Juve, bo bilety są taaaniutkie, a stadion do pupy 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 13:08

Wajron pisze: NIe obrażaj II ligi 8) w Bełchatowie na prawie każdym meczu jest około 5-6 tys. ludzi, a stadion mieści 7 tysięci, więc frekwencja wysoka :lol:
Co to wogole porownujesz?? :?
Wajron pisze:A ciekawy czy jakbyście mieszkali w Turynie to czy bylibyście na każdym spotkaniu Juve, bo bilety są taaaniutkie, a stadion do pupy 8)
Jakos na mecze Milanu czy romy przychodzi duzo ludzi a ich sytuacja jest podobna jak Turynczykow :?
Do pupy to jest papier toaletowy i fajnie byloby gdyby w Polsce byl przynajmniej taki stadion :roll:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 13:15

Naprawde nie wiem co sie ostatnio dzieje z kibicami Juve w Turynie...
Przecież mają oni tak blisko, a bilety znowu nie kosztują jakieść fortuny!
Gdybym mieszkał w Turynie, chodziłym na każdy mecz Juventusu, i kase jakbym nie miał, to zbierałbym juz wczesniej, zeby tylko zobaczyc i kibicować ukochanej druzynie... :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 13:19

DjJuve pisze:
Wajron pisze: NIe obrażaj II ligi 8) w Bełchatowie na prawie każdym meczu jest około 5-6 tys. ludzi, a stadion mieści 7 tysięci, więc frekwencja wysoka :lol:
Co to wogole porownujesz?? :?
Wajron pisze:A ciekawy czy jakbyście mieszkali w Turynie to czy bylibyście na każdym spotkaniu Juve, bo bilety są taaaniutkie, a stadion do pupy 8)
Jakos na mecze Milanu czy romy przychodzi duzo ludzi a ich sytuacja jest podobna jak Turynczykow :?
Do pupy to jest papier toaletowy i fajnie byloby gdyby w Polsce byl przynajmniej taki stadion :roll:
Widzę, że postanowiłeś sobie komentować każdą moją wypowiedź, oj dzieci, dzieci 8)

Jak widać Turyn nie zasługuje na "posiadanie" Juventusu, a polscy kibice chórem rzuciliby się na Delle Alpi aby obejżeć swych pupili :wink:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:13

Wajron pisze:Widzę, że postanowiłeś sobie komentować każdą moją wypowiedź, oj dzieci, dzieci 8)
Chlopcze latwo ci puszczaja nerwy 8)
Wajron pisze:Jak widać Turyn nie zasługuje na "posiadanie" Juventusu, a polscy kibice chórem rzuciliby się na Delle Alpi aby obejżeć swych pupili :wink:
Gdyby zarobki w Polsce byly porownywalne do tych z Wloch mogloby sie tak zdarzyc 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 13:57

Ja jestem tylko ciekawy ilu kibicow przyjdzie na mecz z jakims silnym rywalem w seriea np Milanem :? jesli na tym meczu nie bedzie duzej frekwencji to nie bede ich rozumial a po za tym kibice powinni przychdzic dla klubu a nie na ogladanie druzyny przeciwnej :evil:

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 16:40

a jak bylo z obecnoscia naszych tifoshi z Fiorą?

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 17:40

Peja pisze:a jak bylo z obecnoscia naszych tifoshi z Fiorą?
Z tego co wiem to bylo ok. 24 tys...... czyli slabo :( ...... normalka w tym sezonie :cry:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 13:11

Ja mam pytanie: jak jest z obecnoscia kibicow Juve na wyjazdach?Ilu ich jezdzi?Czy Juve moze liczyc na obecnosc swoich fanow w meczach na teryt.przeciwnika?

I jeszcze tak BTW: przed kilkoma minutami ogladalem skrot Juve-Real(po raz 1001,ehh znowu sie o malo nie poplakalem)..i wlasnie tam widac pelne trybuny,StadioDellaAlpi zapelniony do ostatniego miejsca prezentuje sie FANTASTYCZNIE..mam nadzieje ze na meczach z Milanem czy Interem oraz podczas cwiercfinalow i polfinalow LM zobaczmy ponownie pelne trybuna na SdA.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2004, 19:23

6 tys na 70tys stadionie. Suuper atmosfera pewnie jak na cmentarzu.
Kurcze trochę dziwię sie władzą bo coś powinny zrobić. Jakieś zniżki, promocje cokolwiek przecież tak dalej być nie może!! Swoją drogą ciekawe jaki jest powód.
kasa? słabe wyniki????? znudzenie? niedługo Europa się będzie z nas śmiała :twisted:

magik21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 20:29

może ich nie stać na bilety ;-)
a swoją drogą jesli jest się fanem Juve i jest możliwosc pójscia na mecz Juve to trzeba iść a nie siedzieć w domku popijajac sobie browca ...

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 11:46

Tlumaczenie sie zla infrastruktura stadionu to zaden argument! nie wyobrazam sobie tego-gdybym ja mieszkal w Turynie i mial stadion pod nosem to nie opuscilbym zadnego spotkania;)

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 11:52

powiem krótko: wstyd i hańba, żeby na takie miasto jak Turyn na meczu było tylko 20 tysięcy kobiców. normalnie płakać się chce...

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 14:59

Supersonic pisze:niedługo Europa się będzie z nas śmiała :twisted:
We Wloszech juz sie z nas smieja...twierdzac, ze jestesmy "fotelowymi" kibicami..
Na szczescie mamy najwiecej kibicow w calych Wloszech, wiec jest niemal wiecej kibicow na meczach wyjazdowych niz na Delle Alpi.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 listopada 2004, 17:46

Basiek pisze:nie wyobrazam sobie tego-gdybym ja mieszkal w Turynie i mial stadion pod nosem to nie opuscilbym zadnego spotkania;)
No ale problem jest tez taki ze wiekszosc kibicow w Turynie nie ma tego stadionu pod nosem !!!!!! Przynajmniej ja tak czytalem ze delle Alpi jest daleko daleko od centrum miasta !!!!!!!
Choc wiem iz to nie jest zadne wytlumaczenie.....

ODPOWIEDZ