Sampdoria Genua - Juventus Turyn 0:3

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 23:51

IGI pisze:
Ironman pisze:juve pokonało sampdorie 3 : 0 !!! bramki dla juve zdobyli del piero ibrahimovic i trezege

:-D :-D :-D

Synku, napisz coś od siebie, za nastepny taki post dostaniesz kartkę.
-Dragon-
Cos czuje ze jakbysmy przegrali bez kartki by sie nie obylo :lol: A co do meczu nie wiem jak gralismy, a czytajac komentarze bylo albo nijak, albo dobrze :) Cieshy mnie postawa Camora, ktory chyba poczul oddech Olivery za plecami... A ze niewidoczny atak strzelil 3 bramki.... Co wiecej chciec od napastniQw? :) A tak btw. moglby mi ktos opisac jak padaly bramki?
Co więcej ???
Napewno troche wiecej ruchu to by im nie zaszkodziło.
Szukanie pozycji!

Pierwsza bramka z karnego :)

2 wymiana podan przed polem karnym Nedved dostaje piłke.
Z prawej Strony.
Wbiega w pole karne - mogłby próbować szczęscia strzałem ale podaje.
Do Zaltana który udeża po ziemi w długi róg. Piłke stara sie jeszcze NIE dotknąc Treze który stał za wszystkimi obroncami na lini strzału(gdyby dotknął był by spalony) Piłka jeszcze odbija sie od słupka i GOLLLLLL.

3 bramka nie pamiętam czy było to dosodkowanie z gry czy z Rożnego.
Obronca głową stara sie wybić piłke poza pole karne niefortunnie piłka trafia pod nog Treze który niezastanawiając sie z uderza w długi róg (z pierwszej piłki) jeden z obronców podskakuje -piłka przelatuje pod jego ręką
bramkarz sie rzuca ale piłka przelatuje nad jego reką

Mniej więcej tak - błędy które mogły sie wkarasć - poprawcie:D

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 13:42

UlTrAs pisze:
Maggie Del Piero pisze: mam nadzieję że Alex coś strzeli :D :D
wątpie...
Z karnego bo z karnego ale jest :D :D :D Jupi szkoda że nie stawiałam na typerze ;) bo mój wynik jupi jupi jupi :D :D :D :D Ludzie nie tracimy bramki strzelamy gole życ nie umierać :twisted: i to nie takie wymęczone 0-1 jest dobrze. Niestety nie widziałam meczu nad czym strasznie ubolewam :( . Ale wynik cieszy :).

PS. Dziś jak weszłam na GG do dostałam wiadomość od kumpla zapalonero Romskiego z którym zawsze się kłuciliśmy o wszystko co było związane z Juve :twisted: o takiej treści "Juve ma mistrza" :D :D :D A wierzcie mi, że aby on powiedział coś miłego na Juve to graniczyło prawie z cudem. Więc już przeciwnicy czują przed nami respekt :D :D

Tak trzymać Juve!!!!!!!! FORZA JUVE :)))))))))

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 14:12

ja oglądalem mecz i był dosyć fajny, choć dużo zamieszania tam było... sędzie był niezbyt pewny... najppierw karny przy stanie 3-0 dla juve ( którego nie było ), a po konsultacji z liniowym na sczescie zmienił decyzje...
w pierwszej połowie ja nawet niewiedziałem że trezeguet gra !!! oprócz karnego alexa i dwóch wolnych pod bramka nic sie nie działo, dopiero jak zlatan strzelil karnego to pokazali treze... a Potem piekny gol davida!!! ten strzał z woleja mi sie bardzo podobał...
obrona Juve spisywała sie bardzo dobrze...a pomoc to ogólnie aktywni byli emerson, nedved, camor i blasi.
zespół rozegrał dobry mecz :D

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 14:13

No pięknie Juventus chociaż obstawiałem 1:0 :-D to Juve jak zwykle pokazało piękny futbol. Wygrało 6 mecz z rzędu ( chyba 6 mecz z rzędu jak coś to niepoprawiajcie mnie)... Wszczególności cieszę się z bramki Ibrahimovica bo jego gol z najładniejszy. Oby Juve w następnych meczach wygrywało z takimi wynikami :!: A najbardziej z tego to chyba cieszy mnie, że jak zwykle Milan i Roma straciły kolejne punkty :-D
Oby tak dalej

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 14:42

Jest pięknie, wprost cudownie :D :wink: Juve nie daje sobie odebrać punktów, ba, odbiera je innym, nie dając dużo do powiedzenia :wink: Współpraca Capello & Juve układa się w najlepsze, komplet punktów, a rywalom zdarzają się potknięcia. Żyć, nie umierać 8) . Jak ktoś już wcześniej powiedział: jeśli nie zdarzą się jakieś poważne kontuzje lub nie nastąpi obniżka formy, nie mamy się co martwić na zapas. Oby tak dalej... :wink:

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 14:56

Duzo pisac nie trzeba bo juz wszystko zostalo powiedzane :D
Nie wiem jak mozna sie czepiac ataku jak strzelil 3 bramki :D :?: :D Alex rzeczywiscie gral cienko i pewnie usiadzie w meczu z Palermo, ale Treze tak gra ze go nie widac a jak juz dostanie pilke to strzeli- proste :!: Zlatan wchodzi i strzela wic o co chodzi :?: :?:

Pomoc grala dobrze i nie ma co sie martwic chyba tylko o to kogo wystawic Camoro czy Rubena?? :D Ale taki problemy mozna spokojnie miec :D

Obrona nie poscila bramki wiec tez nie ma o co sie czepiac :!:

Jedyne co martwi to to ze stwarzamy malo sytuacji :!: Jak nasi napastnicy straca skutecznosc to moze byc ciezko :!: To jedyna rzecz jak mnie martwi :!:
Maggie Del Piero pisze: PS. Dziś jak weszłam na GG do dostałam wiadomość od kumpla zapalonero Romskiego z którym zawsze się kłuciliśmy o wszystko co było związane z Juve o takiej treści "Juve ma mistrza"
Mam nadzieje ze ten Twoj kumpel sie nie myli! Zreszta ja tez tak uwazam :D

Obrazek
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 15:11

Kolejne bardzo dobre spotkanie :D Może gra momentami nie była zachwycająca, ale zwycięzców sie nie sądzi. Alex w koncu cos ustrzelił. Co prawda z karnego, ale zawsze to brama - napewno podbudowała go psychicznie - mam nadzieje że im sezon bedzie sie rozkrecał to Alex bedzie w coraz lepszej formie. Ibrahimovic po raz kolejny potwierdził, że na dzien dzisiejszy jak najbardziej zasługuje na gre w podstawowej 11.
Do zwyciestwa Juve doszły także inne korzystne wyniki - straty punktów przez Milan i Rome 8). Także po 3 kolejkach lider i oby tak do końca :-D :!: :-D

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 15:18

Bad_Magick pisze:
Obrona zagrala dzisiaj kiepsko. To ze nie stracilismy bramki jest spowodowane tylko i wylacznie tym ze Smpdoria zagrala zenujaco. Thuram dobrze ze nie zszedl z czerwona kartka , bo w sumie sedzia mial prawo go odeslac do szatni. Cannavaro w pierwszej polowie mial duzo niecelnych podan, jak zrestza wszyscy obroncy.
Ja tam nie mam większych pretensji do obrońców. Fakt, grali nieco chaotycznie i mieli nieco szczęścia, ale zagrali przede wszystkim skutecznie. Warto wspomnieć, że Cannavaro został najlepszym graczem meczu. Noty za mecz obrońców wahały się od 6 do 7.

IGI pisze: [ Co wiecej chciec od napastniQw? :)
No właśnie napastników w tym meczu tak jakby nie było. I o ile do Treze nie można miec o to pretensji to od Del Piero trzeba wymagać więcej. Treze jest takim właśnie typem napastnika, którego nie widać niemal przez cały mecz, potem strzela bramkę, zchodzi do szatni a jego drużyna wygrywa. Natomiast Alex to wirtuoz, kreator gry - a tego absolutnie nie pokazał w meczu z Sampą. Nie ma co jednak "odzierać Alexa ze skóry", bo zagrał poprawnie. Miejmy nadzieje, że się jeszcze rozkręci.

Andrewtbg pisze: ja oglądalem mecz i był dosyć fajny, choć dużo zamieszania tam było... sędzie był niezbyt pewny... najppierw karny przy stanie 3-0 dla juve ( którego nie było ), a po konsultacji z liniowym na sczescie zmienił decyzje...
Najpierw to była kontrowersyjna decyzja o karnym dla Juve. Różnie ta sytuacja jest interpretowana, jednak gdyby sędzia nie odgwizdał karnego, byłaby na niego na pewno mniejsza nagonka niż za to, że odgwizdał. Ja osobiście uważam, że karnego być nie powinno. Na szczęście jednak dla nas był i pozwoliło to Juventusowi ustawić sobie mecz, pod swoim kontem. Świetnie skomentował to trener Sampy mówiąc: "Szkoda, graliśmy dobrze. Jeżeli chodzi o sędziowanie, to jestem przekonany, że Juventus i tak poradziłby sobie bez tych prezentów; oni ich zwyczajnie nie potrzebują, aby wygrywać."

_juvel_ pisze: A najbardziej z tego to chyba cieszy mnie, że jak zwykle Milan i Roma straciły kolejne punkty :-D
Oby tak dalej
Najbardziej cieszy wygrana Juve :wink: Szkoda, że jeszcze Interowi udało się zwyciężyć. Jednak widać, że te drużyny nie są w najwyższej dyspozycji i mogą gubić kolejne punkty

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 15:57

Patrząc na to zdjęcie nie mam wątpliwości, że był faul 8)
Obrazek
Wynik cieszy bo jak widac nie zwalniamy tempa, a w środe Maccabi :lol: [/img]

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ROBERTO25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 15:57

DJ Juventinho pisze: Najpierw to była kontrowersyjna decyzja o karnym dla Juve. Różnie ta sytuacja jest interpretowana, jednak gdyby sędzia nie odgwizdał karnego, byłaby na niego na pewno mniejsza nagonka niż za to, że odgwizdał. Ja osobiście uważam, że karnego być nie powinno. Na szczęście jednak dla nas był i pozwoliło to Juventusowi ustawić sobie mecz, pod swoim kontem. Świetnie skomentował to trener Sampy mówiąc: "Szkoda, graliśmy dobrze. Jeżeli chodzi o sędziowanie, to jestem przekonany, że Juventus i tak poradziłby sobie bez tych prezentów; oni ich zwyczajnie nie potrzebują, aby wygrywać."
To zdjęcie rozwiewa chyba twoje wątpliwości i innych,czy był karny,czy nie.Bardzo dobra decyzja sędziego i nic nam nie darował.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 16:21

ROBERTO25 pisze:
DJ Juventinho pisze: Najpierw to była kontrowersyjna decyzja o karnym dla Juve. Różnie ta sytuacja jest interpretowana, jednak gdyby sędzia nie odgwizdał karnego, byłaby na niego na pewno mniejsza nagonka niż za to, że odgwizdał. Ja osobiście uważam, że karnego być nie powinno. Na szczęście jednak dla nas był i pozwoliło to Juventusowi ustawić sobie mecz, pod swoim kontem. Świetnie skomentował to trener Sampy mówiąc: "Szkoda, graliśmy dobrze. Jeżeli chodzi o sędziowanie, to jestem przekonany, że Juventus i tak poradziłby sobie bez tych prezentów; oni ich zwyczajnie nie potrzebują, aby wygrywać."
To zdjęcie rozwiewa chyba twoje wątpliwości i innych,czy był karny,czy nie.Bardzo dobra decyzja sędziego i nic nam nie darował.
No faktycznie. Nie ma to jak oceniać całą sytuację na podstawie jednego zdjęcia... Myśle, że powinniście obejrzeć dokładnie całą akcję. Nie mam jednak zamiaru się kłócić, bo mi taka decyzja odpowiada :D mimo, że wzbudza wiele kontrowersji.

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 17:20

Wajron pisze:Patrząc na to zdjęcie nie mam wątpliwości, że był faul 8)
Obrazek
Wynik cieszy bo jak widac nie zwalniamy tempa, a w środe Maccabi :lol: [/img]
Ale najpierw trzeba sie rozprawic z Palermo w sobote :wink:

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 19:04

DJ Juventinho pisze:
ROBERTO25 pisze:
No faktycznie. Nie ma to jak oceniać całą sytuację na podstawie jednego zdjęcia... Myśle, że powinniście obejrzeć dokładnie całą akcję. Nie mam jednak zamiaru się kłócić, bo mi taka decyzja odpowiada :D mimo, że wzbudza wiele kontrowersji.
DJ ty analizowałeś każdą klatke tej akcji z wszystkich kamer 8) Czy jesteś ślepy ? NIe widzisz, że obrońca łapie Emersona i pociąga za soba (co ja widze :wink: ) ? NIe mówię, ze MOGŁO BYĆ inaczej, bo np Emeron mógł sam się przewrucić ( :wink: ) a obrońca Sampy tylko kładzie sobie ręke na jego udzie :P

Iver.pk =>> No mialem na mysli kogoś silniejszego niż Palermo, dlatego wspomnialem o Maccabi :D

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 19:28

Kolejne wysokie zwycięstwo i to jeszcze bez straty gola.Bardzo dobra robota Capello który świetnie poukładał tą ekipę i widać efekty.Jeśli chodzi o poszczególnych zawodników to Buffon, dobry mecz obronił kilka strzałów, ale obrona nie dała za dużo pograć napastnikom Sampy.Jeśli chodzi o obronę to świetny mecz, Cannavaro znakomicie dyryguje tą obroną,Thuram poprawnie,bardzo dobry mecz Zambrotty i Zebiny, co do tego ostatniego to jestem mile zaskoczony jego dyspozycją.Myślałem że Zebina będzie takim drętwiakiem, a tutaj bardzo dobrze gra, włacza się do akcji ofensywny po prostu świetnie.Pomoc, Nedved poprawnie ale wielkiego meczu nie zagrał.Emerson i Blasi moim zdaniem zagrali świetnie, dyrygują znakomicie drugą linią, są waleczni.No i Camor, bardzo dobry mecz dużo udanych dryblingów, zaryzykuje stwierdzenie że był najlepszy na boisku.Atak- Trezeguet był przez cały mecz niewidoczny ale to co zrobił w końcówce potwierdza jego klasę.Del Piero-jest on moim idolem od dawna ale muszę przyznać że wczoraj rozegrał słaby mecz, tracił piłki, jest to zawodnik grający bardzo nierówno, raz może zagrać wspaniały mecz, a raz beznadziejny.Jest to spowodowane kontuzjami jakie Alex ma za sobą. Mam jednak nadzieje ze Capello doprowadzi do stabilizacji jego formy na wysokim poziomie.FORZA JUVE!!!!!

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 20:07

Cieszy mnie bardzo wynik 8)
bo powiem że bałem się taego meczy :/ przeciwnik może nie "za silny" to mimo wsyztko u siebie i szukający punktów :x ale nie z Juve :)
Ciesze się bardzo z 3 strzelonych bramke :) Jesteśmy liderem i niech tak zostanie :)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Zablokowany