AS ROMA - czemu jej tak nie lubicie??
- Seiru
- Juventino
Skoro jesteśmy tacy beznadziejni i mamy tak niski iloraz inetligencji to po co się wypowiadasz w taki beznadziejnym towarzystwie :lol:Minda_ASROMA pisze:P pierwsze jestem chłopakiem!! Po drugie to była wiadmość prywatna i nie była złamaniem regulaminu! Dałeś to co ja jemu napisałem, ale to co on wypisywał na forum i prowokował wszystkich to już nie??
...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.

Wróć na forum Romy i rozmawiaj z ludzmi inteligentnymi. Jeżeli nie chcesz z nami gadać i uważasz że jesteśmy żałośni to poprostu nie wchodź tu i nie czytaj postów, ani się nie udzielaj. Ja nie lubie Romy i dlatego nie zaglądam na Wasze forum.
non mollare mai
- Minda_ASROMA
- Romanista
To po trzech kropkach to była wypowiedź waszego kibica na naszym forum...Seiru pisze:Skoro jesteśmy tacy beznadziejni i mamy tak niski iloraz inetligencji to po co się wypowiadasz w taki beznadziejnym towarzystwie :lol:Minda_ASROMA pisze:P pierwsze jestem chłopakiem!! Po drugie to była wiadmość prywatna i nie była złamaniem regulaminu! Dałeś to co ja jemu napisałem, ale to co on wypisywał na forum i prowokował wszystkich to już nie??
...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.![]()
Wróć na forum Romy i rozmawiaj z ludzmi inteligentnymi. Jeżeli nie chcesz z nami gadać i uważasz że jesteśmy żałośni to poprostu nie wchodź tu i nie czytaj postów, ani się nie udzielaj. Ja nie lubie Romy i dlatego nie zaglądam na Wasze forum.
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Ironek
- Juventino
Tak zgadza się, to jest moja wypowiedź na forum Romy. Tylko tak się składa drogi Romanisto, że akurat mam rację, wystarczy przejrzeć temat który wcześniej podał Rybeq i wszystko widać ...Minda_ASROMA pisze:To po trzech kropkach to była wypowiedź waszego kibica na naszym forum...IRONEK pisze:
...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.
dlaczego szanowny pan Bianconeri, który podaje się za wielkiego fana JUVE :lol: może wyzywać kibiców innych klubów i nie dostaje za to ostrzeżenia, mało tego, jeszcze moderator mówi, że dobrze zrobił :lol: i czy to nie jest żałosne i na niskim poziomie inteligęcji

A co to jest "pozdro <żygi> Dionizos <d**a>" to jest cytat niejakiego Bianconeriego.
A co to (jak wspomniała azzura) małpi sikające na flagę Lazio ? i to w podpisie moderatora.
No i co ?? czy to jest inteligętne

do tematu, to Romy nie darzę aż tak wielką antypatią, ale nienawidze ich kapitan, chyba nie trzeba wspominać dlaczego, oraz takich "fajnycH" "kibiców" z forum asroma.pl/
- Minda_ASROMA
- Romanista
To jest twoje zdanie mierdka...
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- vojtek
- Juventino
Ja napisze tak :Nie lubie Romy bo kocham Juventus !!! Nie mozna lubiec jednegoz najwiekszych przeciwnikow!!!Kibice Legii tez nie przepadaja za Widzewem,Polonią,Lechem czy Wislą!Tego sie nie zmieni,to jest czesc sportu!Zreszta tak samo jest z Wami(kibicami Romy)-Wy tez nas nie lubicie i nie probuj mi wciskac kitu ze jest inaczej!Problem nie polega na tym ze fani jednej druzyny nie lubia innych.Problem jest wtedy gdy te dwie grupy sie nienawidzą...A roznica miedzy "nie lubie" a nienawidze" jest kolosalna!Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow,takze tych z Rzymu :!:
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- Minda_ASROMA
- Romanista
I o takie wypowiedzi mi chodziło uzasadnione!! To że nie lubisz nas jako przeciwników jest normalne, chociaż są kibice którzy kibicują i Romie i Juve...vojtek pisze:Ja napisze tak :Nie lubie Romy bo kocham Juventus !!! Nie mozna lubiec jednegoz najwiekszych przeciwnikow!!!Kibice Legii tez nie przepadaja za Widzewem,Polonią,Lechem czy Wislą!Tego sie nie zmieni,to jest czesc sportu!Zreszta tak samo jest z Wami(kibicami Romy)-Wy tez nas nie lubicie i nie probuj mi wciskac kitu ze jest inaczej!Problem nie polega na tym ze fani jednej druzyny nie lubia innych.Problem jest wtedy gdy te dwie grupy sie nienawidzą...A roznica miedzy "nie lubie" a nienawidze" jest kolosalna!Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow,takze tych z Rzymu :!:
I w żadnym wypadku ja nie chce was przekonywać, abyście pożucili Juve i zaczęli kibicować Romie, tak się nie da...
POZDRO!!
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Bawarczyk
- Juventino
Ja nie kibicuje Juve ale wiem dla czego tifosi Juve nie cierpia Romy. To proste:
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
- bo na Romie sa wieksze frekfencje na stadionie
- i przede wszystkim bo Roma naklupala Juve 4:0 co dla Juventusu jest wstydem i hanba!!!!!!
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
- i przede wszystkim bo Roma naklupala Juve 4:0 co dla Juventusu jest wstydem i hanba!!!!!!
Fc Bayern Forever Number One
- Minda_ASROMA
- Romanista
Nastukał i cóź z tego jak oni nadal uważają że są lepsi... :lol:Bawarczyk pisze:Ja nie kibicuje Juve ale wiem dla czego tifosi Juve nie cierpia Romy. To proste:
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- RadeKas
- Juventino
Hmmm... moze to ze uwazamy ze jestesmy lepsi wynika z faktu ze mamy 27 Scudetto, a Roma nie wyszla i jeszce dlugo nie wyjdzie z 10 ? :lol: :lol:. A nie pamietasz jak w poprzednim sezonie to Juventus wygrywal z Roma ? Ach jakze zawodna jest pamiec romanisty :]
srali muszki będzie wiosna
- Sting
- Juventino
Tu sie nie zgadzam, Juventus kocham ponad wszystko, ale to nie zmieni mojego dobrego stosunku do Ajaxu czy też Fiorentiny. A co mnie obchodzi ze Juve niekoniecznie z nimi dobrze zyje, mi sie podoba styl gry oraz forma niektórych zawodników z tych drużyn. Tylko na meczach Juve przeżywam niesamowite emocje,ale chybya nikt mi nie pozwoli sympatyzować z Violą, Barcą czy też Ajaxem.vojtek pisze:Ja napisze tak :Nie lubie Romy bo kocham Juventus !!! Nie mozna lubiec jednegoz najwiekszych przeciwnikow!!!Kibice Legii tez nie przepadaja za Widzewem,Polonią,Lechem czy Wislą!Tego sie nie zmieni,to jest czesc sportu!Zreszta tak samo jest z Wami(kibicami Romy)-Wy tez nas nie lubicie i nie probuj mi wciskac kitu ze jest inaczej!Problem nie polega na tym ze fani jednej druzyny nie lubia innych.Problem jest wtedy gdy te dwie grupy sie nienawidzą...A roznica miedzy "nie lubie" a nienawidze" jest kolosalna!Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow,takze tych z Rzymu :!:

- DamKam
- Juventino
Jeden wynik o niczym nie swiadczy!!!!!Minda_ASROMA pisze:Nastukał i cóź z tego jak oni nadal uważają że są lepsi... :lol:Bawarczyk pisze:Ja nie kibicuje Juve ale wiem dla czego tifosi Juve nie cierpia Romy. To proste:
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
Zreszta Juve ma 27 scudetto a Roma ile??? Chyba kilka....
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, 14:48 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.
- RadeKas
- Juventino
Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.
srali muszki będzie wiosna
- Minda_ASROMA
- Romanista
Skąd wiesz że będzie?? Może go rozwiążą...RadeKas pisze:Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
- Sting
- Juventino
Nie no ROFTL :lol:Minda_ASROMA pisze:Skąd wiesz że będzie?? Może go rozwiążą...RadeKas pisze:Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.
Dobre, rozwiązyje to sie problem, albo buta a nier najbardziej utytułoway klub we Wloszech, te 9 mln Włochów kochajaćych Juventus by na to nie pozwoliło.

- Minda_ASROMA
- Romanista
Wiem to było coś w stylu sarkazmu, o ile wiesz co to znaczy...Sting pisze:Nie no ROFTL :lol:Minda_ASROMA pisze:Skąd wiesz że będzie?? Może go rozwiążą...RadeKas pisze:Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.
Dobre, rozwiązyje to sie problem, albo buta a nier najbardziej utytułoway klub we Wloszech, te 9 mln Włochów kochajaćych Juventus by na to nie pozwoliło.
FORZA ROMA PER SEMPRE!!!