AS ROMA - czemu jej tak nie lubicie??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 12:58

Minda_ASROMA pisze:P pierwsze jestem chłopakiem!! Po drugie to była wiadmość prywatna i nie była złamaniem regulaminu! Dałeś to co ja jemu napisałem, ale to co on wypisywał na forum i prowokował wszystkich to już nie??

...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.
Skoro jesteśmy tacy beznadziejni i mamy tak niski iloraz inetligencji to po co się wypowiadasz w taki beznadziejnym towarzystwie :lol: :?:
Wróć na forum Romy i rozmawiaj z ludzmi inteligentnymi. Jeżeli nie chcesz z nami gadać i uważasz że jesteśmy żałośni to poprostu nie wchodź tu i nie czytaj postów, ani się nie udzielaj. Ja nie lubie Romy i dlatego nie zaglądam na Wasze forum.

non mollare mai
Minda_ASROMA

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:01

Seiru pisze:
Minda_ASROMA pisze:P pierwsze jestem chłopakiem!! Po drugie to była wiadmość prywatna i nie była złamaniem regulaminu! Dałeś to co ja jemu napisałem, ale to co on wypisywał na forum i prowokował wszystkich to już nie??

...śmiechu warte, moderatorku widze że Twój iloraz inteligęcji jest na poziomie dziecka 10 letniego i jesteś naprawde żałosny, tak jak bardzo wielu użytkowników z tergo forum.
Skoro jesteśmy tacy beznadziejni i mamy tak niski iloraz inetligencji to po co się wypowiadasz w taki beznadziejnym towarzystwie :lol: :?:
Wróć na forum Romy i rozmawiaj z ludzmi inteligentnymi. Jeżeli nie chcesz z nami gadać i uważasz że jesteśmy żałośni to poprostu nie wchodź tu i nie czytaj postów, ani się nie udzielaj. Ja nie lubie Romy i dlatego nie zaglądam na Wasze forum.
To po trzech kropkach to była wypowiedź waszego kibica na naszym forum...

FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:09

Minda_ASROMA pisze:
IRONEK pisze:
To po trzech kropkach to była wypowiedź waszego kibica na naszym forum...
Tak zgadza się, to jest moja wypowiedź na forum Romy. Tylko tak się składa drogi Romanisto, że akurat mam rację, wystarczy przejrzeć temat który wcześniej podał Rybeq i wszystko widać ...
dlaczego szanowny pan Bianconeri, który podaje się za wielkiego fana JUVE :lol: może wyzywać kibiców innych klubów i nie dostaje za to ostrzeżenia, mało tego, jeszcze moderator mówi, że dobrze zrobił :lol: i czy to nie jest żałosne i na niskim poziomie inteligęcji :?: a Dionizos, nie zrobił nic złego, tylko powiedział "jesteście żałośni" i "Hehe, Mierdka kogo ty chcesz oszukac " i za to dostał z miejsca 2 ostrzeżenia.
A co to jest "pozdro <żygi> Dionizos <d**a>" to jest cytat niejakiego Bianconeriego.
A co to (jak wspomniała azzura) małpi sikające na flagę Lazio ? i to w podpisie moderatora.
No i co ?? czy to jest inteligętne :?:

do tematu, to Romy nie darzę aż tak wielką antypatią, ale nienawidze ich kapitan, chyba nie trzeba wspominać dlaczego, oraz takich "fajnycH" "kibiców" z forum asroma.pl/

Minda_ASROMA

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:15

To jest twoje zdanie mierdka...

FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
vojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:39

Ja napisze tak :Nie lubie Romy bo kocham Juventus !!! Nie mozna lubiec jednegoz najwiekszych przeciwnikow!!!Kibice Legii tez nie przepadaja za Widzewem,Polonią,Lechem czy Wislą!Tego sie nie zmieni,to jest czesc sportu!Zreszta tak samo jest z Wami(kibicami Romy)-Wy tez nas nie lubicie i nie probuj mi wciskac kitu ze jest inaczej!Problem nie polega na tym ze fani jednej druzyny nie lubia innych.Problem jest wtedy gdy te dwie grupy sie nienawidzą...A roznica miedzy "nie lubie" a nienawidze" jest kolosalna!Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow,takze tych z Rzymu :!:

Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
Minda_ASROMA

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:52

vojtek pisze:Ja napisze tak :Nie lubie Romy bo kocham Juventus !!! Nie mozna lubiec jednegoz najwiekszych przeciwnikow!!!Kibice Legii tez nie przepadaja za Widzewem,Polonią,Lechem czy Wislą!Tego sie nie zmieni,to jest czesc sportu!Zreszta tak samo jest z Wami(kibicami Romy)-Wy tez nas nie lubicie i nie probuj mi wciskac kitu ze jest inaczej!Problem nie polega na tym ze fani jednej druzyny nie lubia innych.Problem jest wtedy gdy te dwie grupy sie nienawidzą...A roznica miedzy "nie lubie" a nienawidze" jest kolosalna!Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow,takze tych z Rzymu :!:
I o takie wypowiedzi mi chodziło uzasadnione!! To że nie lubisz nas jako przeciwników jest normalne, chociaż są kibice którzy kibicują i Romie i Juve...
I w żadnym wypadku ja nie chce was przekonywać, abyście pożucili Juve i zaczęli kibicować Romie, tak się nie da...

POZDRO!!

FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
Bawarczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 13:55

Ja nie kibicuje Juve ale wiem dla czego tifosi Juve nie cierpia Romy. To proste:
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
- bo na Romie sa wieksze frekfencje na stadionie
- i przede wszystkim bo Roma naklupala Juve 4:0 co dla Juventusu jest wstydem i hanba!!!!!!

Fc Bayern Forever Number One
Minda_ASROMA

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 14:04

Bawarczyk pisze:Ja nie kibicuje Juve ale wiem dla czego tifosi Juve nie cierpia Romy. To proste:
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
- i przede wszystkim bo Roma naklupala Juve 4:0 co dla Juventusu jest wstydem i hanba!!!!!!
Nastukał i cóź z tego jak oni nadal uważają że są lepsi... :lol:

FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 14:10

Hmmm... moze to ze uwazamy ze jestesmy lepsi wynika z faktu ze mamy 27 Scudetto, a Roma nie wyszla i jeszce dlugo nie wyjdzie z 10 ? :lol: :lol:. A nie pamietasz jak w poprzednim sezonie to Juventus wygrywal z Roma ? Ach jakze zawodna jest pamiec romanisty :]

srali muszki będzie wiosna
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 14:30

vojtek pisze:Ja napisze tak :Nie lubie Romy bo kocham Juventus !!! Nie mozna lubiec jednegoz najwiekszych przeciwnikow!!!Kibice Legii tez nie przepadaja za Widzewem,Polonią,Lechem czy Wislą!Tego sie nie zmieni,to jest czesc sportu!Zreszta tak samo jest z Wami(kibicami Romy)-Wy tez nas nie lubicie i nie probuj mi wciskac kitu ze jest inaczej!Problem nie polega na tym ze fani jednej druzyny nie lubia innych.Problem jest wtedy gdy te dwie grupy sie nienawidzą...A roznica miedzy "nie lubie" a nienawidze" jest kolosalna!Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow,takze tych z Rzymu :!:
Tu sie nie zgadzam, Juventus kocham ponad wszystko, ale to nie zmieni mojego dobrego stosunku do Ajaxu czy też Fiorentiny. A co mnie obchodzi ze Juve niekoniecznie z nimi dobrze zyje, mi sie podoba styl gry oraz forma niektórych zawodników z tych drużyn. Tylko na meczach Juve przeżywam niesamowite emocje,ale chybya nikt mi nie pozwoli sympatyzować z Violą, Barcą czy też Ajaxem.

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 14:41

Minda_ASROMA pisze:
Bawarczyk pisze:Ja nie kibicuje Juve ale wiem dla czego tifosi Juve nie cierpia Romy. To proste:
- bo Roma gra w Rzymie
- bo gra tam Totti
Nastukał i cóź z tego jak oni nadal uważają że są lepsi... :lol:
Jeden wynik o niczym nie swiadczy!!!!!
Zreszta Juve ma 27 scudetto a Roma ile??? Chyba kilka....
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, 14:48 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 14:48

Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.

srali muszki będzie wiosna
Minda_ASROMA

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 15:20

RadeKas pisze:Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.
Skąd wiesz że będzie?? Może go rozwiążą...

FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 15:26

Minda_ASROMA pisze:
RadeKas pisze:Czemu napisales ze Juve kiedys byl potega? :shock:. Juventus byl, jest i bedzie potega, bo to jest klub ktory juz na trwale wpisal sie w historie pilki noznej i wymazac go z niej jest prawie niemozliwe. Zreszt Roma to takze klub ktory jest potega. Moze i nie ma takich osiagniec jak Stara Dama, ale potega jest niezaprzeczalnie.
Nie no ROFTL :lol:
Dobre, rozwiązyje to sie problem, albo buta a nier najbardziej utytułoway klub we Wloszech, te 9 mln Włochów kochajaćych Juventus by na to nie pozwoliło.

Obrazek
Minda_ASROMA

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 15:40

Sting pisze:
Minda_ASROMA pisze:
Nie no ROFTL :lol:
Dobre, rozwiązyje to sie problem, albo buta a nier najbardziej utytułoway klub we Wloszech, te 9 mln Włochów kochajaćych Juventus by na to nie pozwoliło.
Wiem to było coś w stylu sarkazmu, o ile wiesz co to znaczy...

FORZA ROMA PER SEMPRE!!!
ODPOWIEDZ