Lotto czy Nike??
- czelisz
- Juventino
Ja osobiście wolałbym aby Juventus grał w strojach lotto. Jest to narodowa włoska firma, nike natomiast jest amerykańskie i kojarzy mi się z zepsutym, czarnym, brutalnie kapitalistycznym krajem (nie jestem komunistą) oraz koszykówką. Uważam że firmy typowo piłkarskie są niedoceniane, takie jak właśnie lotto, umbro czy uhlsport. Na szczęście powoli się to zmienia i widać to choćby w Polsce. Marki te coraz częściej pojawiają się na polskich boiskach przełamując monopol adidasa, pumy czy nike. Do drużyn tych zalicza się również Pogoń Szczecin 

- Pogon_Juve
- Juventino
Wedlug mnie stroje amerykanskiego giganta prezentuja sie swietnie. Najwieksze klubu na swiecie graja w strojach Nike. Nie mam nic przeciwko, jesli wladze Juve beda mieli zamiar zmienic stroje. W strojach Lotto graja m.in. pilkarze szczecinskiej Pogoni. Stroje wloskiej firmy sa takze ladne, ale chyba jednak Nike ladniejsze!! Kazdy ma inny gust.
You'll Never Walk Alone!!!!!!!!
- JuveFilip_8_
- Juventino
Te stroje z NIKE sa fajne.
Najfajniejsze byly cale Niebieskie z żółtym. ONE bylu EXTRA
Najfajniejsze byly cale Niebieskie z żółtym. ONE bylu EXTRA

- Radidam
- Juventino
Hmm Lotto czy Nike, niewiadomo jak obecnie wygladalby stroj Lotto , zmieniala sie przez lata moda, rowniez stroje pilkarskie, kiedys modne były koszulki z guzikami. Przejde do tematu obecnie bardziej podobały mi sie koszulki Juventusu z lat 2002-2003 jak sie niemyle

Dokladnie ta koszulka moim zdaniem była najlepsza w obecnych latach, nike oczywiscie jest bardziej uznana marka i lepiej placoca, lecz modele moim zdaniem maja brzydsze niz Lotto.

Dokladnie ta koszulka moim zdaniem była najlepsza w obecnych latach, nike oczywiscie jest bardziej uznana marka i lepiej placoca, lecz modele moim zdaniem maja brzydsze niz Lotto.

- Gregor del Ptasior
- Juventino
Wizualnie wole NIKE, cenowo Lotto... Koszulke treningową Lotto kupiłem za jakieś 70zł, a za NIKE trzeba dać prawie 200zł... Ten fakt mi zabardzo nie odpowada... Ale wizualnie bardzo mi się podobają te nowe. Lotto miały - jak ktoś już zauważył - obrzydliwe czerwone kwadraty na rekawach :x
- Michal87
- Juventino
No nie wydaje mi sie że takowe są już gotowe. A jeżeli są to napewno nie są podane do informacji publicznej. Stroje na następny sezon pokazywane są przeważnie na specjalnej prezentacji, w przerwie między sezonami bodajże 8)wildbull pisze:Nike lepsze, bo firma lepsza. A gdzie moge zobaczyc stroje na nastepny sezon ?

- Sawyer
- Juventino
Moim zdaniem Lotto poprostu rozpierdzieliło Nike jeżeli chodzi o koszulki Juventusu .... jeżeli chodzi o stroje Nike to podobałomi sie z zeszłego sezonu te Niebieskie (ale z Ligi Mistrzów) były równie boskie
)

"Don't tell me what I can't do!"