Ja osobiście wolałbym aby Juventus grał w strojach lotto. Jest to narodowa włoska firma, nike natomiast jest amerykańskie i kojarzy mi się z zepsutym, czarnym, brutalnie kapitalistycznym krajem (nie jestem komunistą) oraz koszykówką. Uważam że firmy typowo piłkarskie są niedoceniane, takie jak właśnie lotto, umbro czy uhlsport. Na szczęście powoli się to zmienia i widać to choćby w Polsce. Marki te coraz częściej pojawiają się na polskich boiskach przełamując monopol adidasa, pumy czy nike. Do drużyn tych zalicza się również Pogoń Szczecin
Wedlug mnie stroje amerykanskiego giganta prezentuja sie swietnie. Najwieksze klubu na swiecie graja w strojach Nike. Nie mam nic przeciwko, jesli wladze Juve beda mieli zamiar zmienic stroje. W strojach Lotto graja m.in. pilkarze szczecinskiej Pogoni. Stroje wloskiej firmy sa takze ladne, ale chyba jednak Nike ladniejsze!! Kazdy ma inny gust.
Hmm Lotto czy Nike, niewiadomo jak obecnie wygladalby stroj Lotto , zmieniala sie przez lata moda, rowniez stroje pilkarskie, kiedys modne były koszulki z guzikami. Przejde do tematu obecnie bardziej podobały mi sie koszulki Juventusu z lat 2002-2003 jak sie niemyle
Dokladnie ta koszulka moim zdaniem była najlepsza w obecnych latach, nike oczywiscie jest bardziej uznana marka i lepiej placoca, lecz modele moim zdaniem maja brzydsze niz Lotto.
Firma Nike ma coraz fajniejsze pomysły.Stroje żółte są podobne do strojów Reprezentacji Szwecji.Stroje żółte mi się nie podobają.Czerwone są super fajne są.
Wizualnie wole NIKE, cenowo Lotto... Koszulke treningową Lotto kupiłem za jakieś 70zł, a za NIKE trzeba dać prawie 200zł... Ten fakt mi zabardzo nie odpowada... Ale wizualnie bardzo mi się podobają te nowe. Lotto miały - jak ktoś już zauważył - obrzydliwe czerwone kwadraty na rekawach :x
wildbull pisze:Nike lepsze, bo firma lepsza. A gdzie moge zobaczyc stroje na nastepny sezon ?
No nie wydaje mi sie że takowe są już gotowe. A jeżeli są to napewno nie są podane do informacji publicznej. Stroje na następny sezon pokazywane są przeważnie na specjalnej prezentacji, w przerwie między sezonami bodajże 8)
Moim zdaniem Lotto poprostu rozpierdzieliło Nike jeżeli chodzi o koszulki Juventusu .... jeżeli chodzi o stroje Nike to podobałomi sie z zeszłego sezonu te Niebieskie (ale z Ligi Mistrzów) były równie boskie )