DEL PIERO - wedlug mnie powienien odejsc...
- bociu
- Juventino
NIe, zdecydowanie nie. Przecierz wszyscy kojarza Juventus z del Piero. On zrobił wiecej dla JUVE niz Montero czy Ferrara i dlatego powinien zostac jako jedyny ze starszych przy odmładzaniu zespołu. A czemu nie czepiacie sie np. Conte czy di Vaio(ten nie dorasta Alexowi do piet w zasługach dla klubu a juz mu sei zbliza 30).
- Lypsky
- Juventino
Na stronie Realu nie mowia o Juve chyba.Szacunek dla Alexa zrobil on dla Juve bardzo bardzo duzo ale Platini osiagnal i zrobil wiecej dobrego dla Juve!!!hania pisze:PRZEPRASZAM BARDZO! Chya ktos tu pomylil forum, to nie jest strona ani Realu ani ManU ani innego barachła. ALex to symbol Juve, kazdy kto nie jest bardziej obeznany z pilka ale cos na ten temat wie od razu skojarzy Juve z Del Piero. TO czlowiek ktory zrobil dal Juve wiecej niz ktokolwiek inny i chyba nalezy Mu sie troche szacunku :!:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- nookie
- Juventino
No tak..wybacz...ale tak jak powiedziales..sam Enzo nie wystarczy...poza tym wiele nie gral..podobnie jak Alex..tez mial kontuzje...ale faktycznie..on i moze jeszcze Miccoli obok Alexa grali chyba najlepiej..ADAMJUVENTUSPL pisze:Chyba tak i był to Maresca według mnie starał się ale sam Enzo nic nie zdziałanookie pisze:w koncu ktos madry....mimo ze Alex nie gra..i nie jest zdecydowanie najleszym graczem JUVE(a w tym sezonie istanial taki? :? )
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Slim
- Juventino
Od CONTE wara to wspanialy jednak niedoceniany przez wielu pomocnik.. On rowniez zasluzyl sie dla Juve i nie widze powodu by mial odchodzic z klubu nie mowie tak bo sie do niego przywiazalem jednak... REZERWOWY zawsze dobry a pozniej znakomity trener z niego bedzie... Poprzedni sezon w jego wykonaniu nie byl zly CONTE jest dobry.. szacunek rowniez dla niego!bociu pisze:NIe, zdecydowanie nie. Przecierz wszyscy kojarza Juventus z del Piero. On zrobił wiecej dla JUVE niz Montero czy Ferrara i dlatego powinien zostac jako jedyny ze starszych przy odmładzaniu zespołu. A czemu nie czepiacie sie np. Conte czy di Vaio(ten nie dorasta Alexowi do piet w zasługach dla klubu a juz mu sei zbliza 30).
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Wiem że moge dostać bana ale mnie to wali!!!!!!!!!
Del Piero jest symbolem Juve a ta cała sytuacja z DiVaio że nie grał a był w formie to są jakieś pierdoły, może w 4 meczach ale to góra, bo jeśli wielcy fani Juve tego nie pamiętają Del Piero przez 3\4 sezonu był kontuzjowany!!!!!
I czy to nie DiVaio grał w dla nas tak ważnych meczach jak oba z Interem, wyjazdowy z Romą czy u sibie z Milanem i co..............
i wierutne gówno, piłkarz jest w Juve drugi sezon ledwo co ustrzelił pare goli a już "wielcy" fani alex'a odwracają się do niego plecami. Mam w dupie takich fanów co za słabą formę Juve obwiniają Del Piero który i tak był jednym z najlepszych piłkarzy tego sezonu mimo kontuzji. A co Buffon i Nedved w tym sezonie też nie grali jak w poprzednim moze oni też sie już skończyli, dajcie spokój porównajcie ten sezon z 7-ostatnimi sezonami Alex'a w Starej Damie wszxystko się może zdarzyć, nienwidze kibiców co tylko potrafią lamentować, w końcu chyba im to tylko wychodzi
FORZA ALEX FOREVER
Del Piero jest symbolem Juve a ta cała sytuacja z DiVaio że nie grał a był w formie to są jakieś pierdoły, może w 4 meczach ale to góra, bo jeśli wielcy fani Juve tego nie pamiętają Del Piero przez 3\4 sezonu był kontuzjowany!!!!!
I czy to nie DiVaio grał w dla nas tak ważnych meczach jak oba z Interem, wyjazdowy z Romą czy u sibie z Milanem i co..............
i wierutne gówno, piłkarz jest w Juve drugi sezon ledwo co ustrzelił pare goli a już "wielcy" fani alex'a odwracają się do niego plecami. Mam w dupie takich fanów co za słabą formę Juve obwiniają Del Piero który i tak był jednym z najlepszych piłkarzy tego sezonu mimo kontuzji. A co Buffon i Nedved w tym sezonie też nie grali jak w poprzednim moze oni też sie już skończyli, dajcie spokój porównajcie ten sezon z 7-ostatnimi sezonami Alex'a w Starej Damie wszxystko się może zdarzyć, nienwidze kibiców co tylko potrafią lamentować, w końcu chyba im to tylko wychodzi
FORZA ALEX FOREVER

I Love Queen and Sting!!!
- FOJM
- Juventino
ja nie uwazam sie za "przejściowego" kibica ale jestem STRRRRASZNYM realistą (taka już moja natura) i tak uważam jak uważam... pzdr.DjJuve pisze:Ludzie co wy gadacie :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
Dla was Alex nic nie znaczy???Dla mnie jest to zywa legenda tego zespolu!!!Nie wiem jak wy ja nigdy nie zgodzilbym sie na jego sprzedaz on zbyt wiele znaczy dla PRAWDZIWYCH kibicow Juve a nie dla niektorych z tego forum tylko przejsciowych!!!Szkoda mi sie wyklucac moim zdaniem glupoty piszecie :evil: Zami nie wiecie jaki skarb posiadamy w druzynie!!!
- KowalFromStolica
- Juventino
Alex będzie grał w Juve do końca kariery i zawsze w podstawie :!: Sprzedaż... WOLNE ŻARTY :!: :!: :!: Nie wyobrażam sobie Juve bez Alexa. On nadaje tej drużynie charakter. DP zobaczymy jak wróci na mecz z Lazio lub Parmą i wtedy znów będzie grał ten wielki Juve z zeszłego sezonu co daje nam realne szanse na 2. miejsce.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- luchs
- Juventino
O wy patałachy!! Jak możecie tak mówić?? Del Piero to czysta legenda i nie powinien opuścić Juve. Tam zaczął swoją karierę, wywlaczył dla Juve sporo tytułów i powinien w chwale go opuścić. Puki strzela jeszcze gole to jest dla nas WIELKI!!
- BiancoNerri_
- Juventino
Wiesz co niezgadzam sie z tobą.Alex to super piłkarz,a za to co już zrobił dla juve powinien zistać jeszcze 100 lat.Del Piero to najlepszy piłkarz świata ,czytego chcesz czy nie.Alex,Nedved,Buffon,Zambrotta,Tachinardi,Thiuram mają grać zawsze.adamJan pisze:bede oryginalny i powiem z cala odpowiedzialnoscia, ze czas del piero w juve juz sie skonczyl..powinien na jego miejsce przyjsc ktos bardziej ambitny i przede wszystkim mlodszy.. wiem ze to symbol juve ale za jakis czas pozostana tam juz tylko tacy, ktorzy dobry poziom prezentowali 7 lat temu..
- weyb
- Juventino
del piero to symbol juventusu i powinien grac w nim do konca swojej kariery, ale nie powinno sie stawiac na niego i budowac na nim calej druzyny takie jest moje zdanie, jego czas juz minął i obym sie mylił ale szczytowej swojej formy to on juz nie odzyska, po drugie nie mozna budowac druzyny na kims ktoremu zdarza sie nie wytrzymanie napiecia psychuicznego w meczach o wszystko... i tu odwoluje sie do wypowidzi kolegi ja pamietam wiel takich meczy chociazby mesz finalu mistrzostw europy z francja gdzie alex nie wykorzystal 2 sytuacji sam na sam z bartezem .... tak czy tak mam wielki szacunek do tego gracza i doceniam ile zrobil dla juventusu.MishaAveJuve pisze:Ja mysle kolego ze jezeli ty sie sprzefajesz to twoja sprawa, ale wiec ze Alex nie sprzeda sie ani Juve go nie sprzeda. Mam tez pytanie co masz do niego czy kidys nawalil w jakim meczu, moze nie gra zawsze dobrze ale jeszcze nigdy nie nawalil w decydujacym momencie. .......
p.s. zalozylem podobny topic jakies 2 miesiace temu
:: FORZA JUVE ::
- Batigol
- Juventino
Kto tu chce Del Piero sprzedawac
:evil:
Stanowczo mowie nie :!:
Bez niego to juz nie bedzie ten sam Juventus :!:
Rozumiem- obnizyc mu pensje, ale napewno nie sprzedawac :!:
To on podtrzymuje ta druzyne, to dla niego ludzie przychodza na mecze, to jego koszulki sie najlepiej sprzedaja...
Jednym slowem na jego odejciu klub wieleby starcil :!:
Narazie ten zawodnik mial duzo kontuzji, jednak w nastepnym sezonie napewno pokaze wielka klase!!!!!!

Stanowczo mowie nie :!:
Bez niego to juz nie bedzie ten sam Juventus :!:
Rozumiem- obnizyc mu pensje, ale napewno nie sprzedawac :!:
To on podtrzymuje ta druzyne, to dla niego ludzie przychodza na mecze, to jego koszulki sie najlepiej sprzedaja...
Jednym slowem na jego odejciu klub wieleby starcil :!:
Narazie ten zawodnik mial duzo kontuzji, jednak w nastepnym sezonie napewno pokaze wielka klase!!!!!!
- Juverulez!
- Juventino