Jak myslicie czy juve czekają kwalifikacje do LM???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 13:27

Ja osobiście uważam, że jednak nie stać nas już na 2 miejsce. Jesteśmy całkowicie roztrzęsieni, rozbici. Nie ma już w nas wiary a jedyne czego wszyscy by chcieli, to koniec sezonu. Niżej już na pewno nie spadniemy, ale Romy już chyba nie prześcigniemy. Mimo wszystko i tak nasza obecność w przyszłorocznej LM jest raczej pewna, mimo eliminacji. Chociaż i takie niespodzianki się zdarzały... (odpadnięcie Interu z Helsinborgiem).

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 15:28

NIestety chyba się zgodze z tymi co nie są optymistami, bo ja też nim nie jestem, mamy 3 punkty do znakomicie grającej romy, jeszcze mają zaległy mecz z Lazio c z którym zdobędą pewnie przynajmniej 1 punkt.
Ale jednak jakaś tam nadzieja zostaje.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 20:23

Myśle, że tak.Roma i Milan nie odpuszczą.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 22:15

Patrząc na syt. w tabeli i kolejne mecze to juz raczej musimy sie pogodzic z kwal.LM, ale to zawsze dodatkowy dreszyk emocji. A moze ktos z Polski ? 8) I tak za rok mamy scudetto :)

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 10:53

Zawsze trzeba wieżyć... Juventus będzie drugi i wpadnie do LM bez kwalifikacji... A jeżeli nawet przez chyba jakiś zbieg okoliczności i wielki fart Romy ;) Juve będzie 3... To nie ma co wymieniac na kogo by sie chcialo trafić. Jak Juve ma zamiar zdobyć LM to musi wygrywac z każdym i wszędzie wiec na kogo by nie trafiła bedzie dobrze. Ale chciałbym Legie (bo to ona zostanie Mistrzem Polski :D) i mógłbym pojśc pokibicować obu druzynom na Estadio WP i kto by gola strzelił i tak bym sie cieszył ;)

Obrazek
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 14:33

Eee tam! Roma pogubi punkty :-D :-D :-D i Juve będzie za Milanem niestety :cry: :cry:

<Juventus Semper Fidelis>
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2004, 15:29

To znaczy{nie zaczynajcie ta zdania:)} mam nadzieje ze wejdą na 2 lokatę lecz jeśli nie to obojętnie na kogo trafią nie mam takiej opcji jak LM bez JUVE.A na wisle :twisted: :twisted: niezle by bylo jak bby juve z nimi dostal hehe.Najlepszy jest....Górnik Zabrze :D :D

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 18:20

Niestety mimo naszego huraoptymizmu jakoś chyba będą kwalifikacje :cry: a tego się nabardziej boje bo Juvolcom zawsze najsłabiej na początku idzie tak jakby sie musieli roakręcić ale czasem już jest za puźno :cry: a w kwalifikacjach to popieram swojego przedmówcę niech będzie Górnik Zabrze ;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 18:30

.......Juve zdobyło 2 miejsce, ale wątpie w to. Jak będzie 3 to i tak będzie dobrze. W eliminacjach lm mogliś byśmy trafić na jakiegoś słabiaka :) :twisted:

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 13:46

No i skończyło się na 3 miejscu :/ chyba ,że złożymy apel o dyskwalifikacji Romy i Milanu za dobre wyniki :D
będziemy grać w eLM ,ale jestem pewien ,że je przejdziemy :!:
Zresztą kto w następnym sezonie pokona takich mocarzy jak Juve :D
miejmy nadzieję ,że nikt :D

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 13:51

ja chce zeby natrafili na jakis polski klub bo mazy mi sie jechanie na mecz obejrzenie juve na żywo

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 21:34

Juve juz jest w kwalfikacjach. Jedynym pocieszeniem moze byc mysl ze moze trafi na jakis poski zespol i przyjedzie do naszego biednego kraju...

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 23:24

Ale jak trafi się nam to szczęście i Juve trafi na Wisłę (zakładam że Kraków wygra ligę) to co robimy? Organizujemy wyjazd do Krakowa jako Fan Club Juve? Wiem że teraz to czysta hipoteza jest, ale trzeba się przygotować i na taką ewentualność. Bo ja bym tak pojechał.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 11:29

Johnny777 pisze:Ale jak trafi się nam to szczęście i Juve trafi na Wisłę (zakładam że Kraków wygra ligę) to co robimy? Organizujemy wyjazd do Krakowa jako Fan Club Juve? Wiem że teraz to czysta hipoteza jest, ale trzeba się przygotować i na taką ewentualność. Bo ja bym tak pojechał.
Tak jak przeczuwałem, że 2 miejsca nie będzie, tak też niestety nie ma.

Ja również liczę na mecz z Wisłą. To chyba jedyny optymistyczny wariant grania w eliminacjach. Byle tylko nie było niespodzianki... Jeśli Juve trafi na Wisłę to obowiązkowo jestem w Krakowie. Aston Villi nie zobaczymy już raczej na pewno w eliminacjach, więc Wisła jeszcze chyba w tym roku rozstawiona nie będzie.

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 11:41

Obecny sezon był fatalny. Po cichu liczę na 2 miejsce. Chciałbym bardzo aby Juve trafił na zespół z Polski. Odpowiednikiem jest tu oczywiście Wisła. Juve mógłby wygrać, i przy okazji pokazać się w Polsce. :twisted: :!: :lol: :!: :twisted:

ODPOWIEDZ