Upokorzeni
- Nedved_fan
- Juventino
Może nie upokorzeni. Na pewno nie grają za dobrze w tym, sezonie, ale popatrzcie na Barce...dwa sezony temu praktycznie najlepsza drużyna w lidze hiszpańskiej, a w zeszłym sezonie ledwo się do UEFA dostała. Teraqz jush jest z nimi lepiej. Miejmy nadzieje że z Juve też tak będzie!!
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Molek big fun juve
- Juventino
ja jestem za tym zeby zmiany w skladzie zrobic ale nie az tak wielkie.Np. Thuram owszem to jego najslabszy sezon ale on az tak wiele bledow nie robil. SPoko zgadzam sie ze przez niego przegralismy z Depor 1:0 ale on to nam odpracuje
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- juvek
- Juventino
Do Juve trzeba sprowazić min 3 zawodników i tyle samo sprzedać. Jeśli chodzi o Legro, Apatha i Di Vaio poczekac z nimi jeszcze rok, moze sie nawrócą. A do składu powinien dołączyc Ibrahimowicz, Deco i jekiś dobry obrońca (duzo ich)
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Zdun
- Juventino
Zagdzam sie z Adamem zostalismy upokorzeni na tle calego świata. Dostac dwa razy od Deportivo, co dostaje 8-3 z Monaco? nie to jest niemożliwe! Przegrana 4-0 z Romą? to jakas bzdura, a jednak. CZEKAM TYLKO NA MILAN!!!!!!! ZLatan i Lucio do Juve!!!!!
- Juverulez!
- Juventino
Ciekawe kogo masz na mysli z tymi 100 %? Bo chyba nie Del Piero? Moje stanowisko jest porste- nowa obrona, odmłodzona pomoc, nowy napastnik i jedziemy.....!!!!!!!! Aha no i Cannavaro musi być w JUVE, bo inaczej nic z obrony!Martin pisze:Nie ma co czekac. Wystarczy ze cos zdobedziemy to Moggi bedzie zadowolony mowiac: "WIdzicie! A jednak na cos ich stac".
Przeciez mozna bylo to przewidziec skoro w obronie gra dwoch emerytow a w napadzie gosciu ktory nominalnie marnuje 100 procentowe akcje lub nieopierzony mlodzik, ktory jeszcze (mimo swojego talentu) wiele sie musi nauczyc.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Martinowi chodzi prawdopodobnie o Di Vaio.Juverulez! pisze:Ciekawe kogo masz na mysli z tymi 100 %? Bo chyba nie Del Piero? Moje stanowisko jest porste- nowa obrona, odmłodzona pomoc, nowy napastnik i jedziemy.....!!!!!!!! Aha no i Cannavaro musi być w JUVE, bo inaczej nic z obrony!Martin pisze:Nie ma co czekac. Wystarczy ze cos zdobedziemy to Moggi bedzie zadowolony mowiac: "WIdzicie! A jednak na cos ich stac".
Przeciez mozna bylo to przewidziec skoro w obronie gra dwoch emerytow a w napadzie gosciu ktory nominalnie marnuje 100 procentowe akcje lub nieopierzony mlodzik, ktory jeszcze (mimo swojego talentu) wiele sie musi nauczyc.
A pozatym CAnnavaro to nie jest rozwiązanie, on już ma 31 lat a według mnie nasz zespół potrzebuje świerzej krwi typu Ferrari, Lucio, Rosicky, Cavenaghi.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Edgar Davids
- Juventino
rewolucja...wcale nie!! fakt, tzreba by odmlodzic sklad....ale kompletnej rewolucji nie mozna zrobic...jestem za tym zeby jeszcze chwile poczekac...chyba na cud...moglismy kogos kupic w transferze zimowym na wzocnienie...sprzedaz edgara to najwiekszy blad!!!!!
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- dawidpln
- Juventino
Ja bym chciał Lucio, Saviole, Cavenagiego, Mexesa, Ferrariego, ...................i Rosickiego. Ale ja moge sobie chcieć. Wszystko zależy od Moggiego a on jak sam mówił kupi 2 albo 3 nowych piłkarzy
:evil: . Nasz zespół potrzebuje świerzej krwi, takich piłkarzy jak Nedved którzy w każym meczu są maxymalnie zmobilizowani. Gdybym był na miejscy moggiego wymieniłbym przynajmniej 5 piłkarzy a do tego wprowadził Maresce i nowe zwiazdy (Chiumento, Benjamin).

Forza Juventus