Fenomen Legrotaglie.....
- Slim
- Juventino
Ty tewraz wyskoczyles ni w 5 ni w 10... nie wiadomo ktorego posta komentujesz itd... To twoj 1 post z tego co widze ;] moze bys sie przedstawil?Machnes pisze:Coś ty powiedział?? Miccoli jest za słaby, weż się zastanów, chłopie!!!! Jakoś jak Trezeguet ma setki słabych meczów to nic....Miccoli to przyszły Alex!!!! Pozdro
- dawidpln
- Juventino
Legrotagllie w meczu z romą prezentował się nie najgorzej, ale ja widziałem tylko skróty i nie mogę go do końca ocenić. A może on gra tak dużo bo w kontrakcie ma klauzule że musi zagrać ileś spotkań
:!:

Forza Juventus
- Gigi Alex
- Juventino
Taaa Legro to wogole wszystko psuje ... tylko przez niego przegrywamy. Wezcie juz nie przesadzajcie..... to Thuram zwalil i to jego wina jest ze stracilismy bramke. Ogolnie srodek obrony gral dobrze. Trzeba wierzyc ze w rewanzu wygramy dwoma bramkami
.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dionizos pisze:No tak, po prostu genialnie gra. Czemu go nie ma w pierwszej 11? Moze dlatego ze po starcie pilki, niewatpliwa przyjemosc sprawia mu zlamanie nogi przeciwnika.hania pisze:Całkowicie sie z toba zgadzam. Nicola juz od jekigos czasu popelnia sporo bledow a przeciez ostatnio dobrze gra Iuliano. Sama sie zastanawialam wczoraj czemu nie gra Iluiano. Ale to widocznie tajemnica Lippiego.

Eeee. Wspieranie drużyny i bieganie po całym boisku (zresztą bez większego efektu) nie mozę odbić się na ocenie zawodnika. Dobry występ to przede wszystkim strzelenie gola/goli, dokładne podania, pokazanie sie na pozycji i aktywność jeszcze raz aktywność! A tego Alexowi brakowało więc nie ma co go bronić. Zawiódł jak inni. Dobry mecz to on zagrał ze Sieną czy ostanio z Interem....Philby pisze:
ALEX DEL PIERo tez gral dobrze bo wspieral cala druzyne nawet w obornie!! Biegal po calym boisku!!
A teraz Legrottaglie. Przed seoznem wszyscy byliśmy zadowoleni z tego zakupu. W meczach kontorlnych prezentował się przyzwoicie, choć w Tournee w USA nie było już tak różowo. Przyszedł sezon. Początek nie najgorszy. W 2 kolejce Serie A przepiękny gol z Chievo. Ale potem...zaczeło sie wszystko walić....dziennine i kardynalne błędy w obronie, wręcz ośmiesznie się :? Z Depor nie zagrał źle, ale dobrze równieź nie. Miał 2 głupie straty. Jednak zawodnik grający w 1 składzie takiego klubu jak JUVE nie może popełniać takich błędów. Nie ma co tu z Legro robić kozła ofiarnego, bo to mijało by się z celem. Winić trzeba cały zespół! Bo cały zespół pracuje na wynik a nie pojedyńczy zawodnik.
Nedved też w 1 sezonie niezachwycał, ale niemówcie mi nawet , że Legro obudzi się tak jak Czech. To nie ma prawa bytu, niestety :? Trochę przeliczyliśmy się na umiejętnościach Nicoli

- nookie
- Juventino
Wiesz ile to 75%????jezeli Legro ponosi 75% winy za ta bramke to Thuram jakies 175%....Legro gral z Depor calkiem niezle...na pewno lepiej niz np Tacchinardi...wg mnie on najwiecej pilek stracil..a Legro gral dobrze...wiec nie najezdzajcie na niego tylko dajcie mu czas..jak Lippi wystawia Alexa w pierwszej 11 bez formy to nikt nie ma mu tego za zle..a jak Legro to od razu zjazdy..10 Szymon pisze:Ta bramka wczorajsza to w 75% wina Legro! Jak można będąc ostatnim obrońcą dać się przerzucić? A Lilian podszedł do asekuracji i .... zostawił Luque. Złe "wybicie" (podanie? :-D ) Thurama i Alberto Luque strzelił.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- 10 Szymon
- Juventino
Ale ja nie mówię, że Nicola grał słabo tylko że bramka padła po Jego błędzie! Mecz trwa 90 minut i czasem obrońcy przez cały mecz potrafią grać dobrze, ale jeden błąd przesądza o wyniku!nookie pisze:Wiesz ile to 75%????jezeli Legro ponosi 75% winy za ta bramke to Thuram jakies 175%....Legro gral z Depor calkiem niezle...na pewno lepiej niz np Tacchinardi...wg mnie on najwiecej pilek stracil..a Legro gral dobrze...wiec nie najezdzajcie na niego tylko dajcie mu czas..jak Lippi wystawia Alexa w pierwszej 11 bez formy to nikt nie ma mu tego za zle..a jak Legro to od razu zjazdy..10 Szymon pisze:Ta bramka wczorajsza to w 75% wina Legro! Jak można będąc ostatnim obrońcą dać się przerzucić? A Lilian podszedł do asekuracji i .... zostawił Luque. Złe "wybicie" (podanie? :-D ) Thurama i Alberto Luque strzelił.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ja uważam, że jeśli już kogoś obwiniać za bramkę to tylko Thurama. Najpierw próbując ją wyprowadzić stracił a potem jego wybicie główką wszyscy widzieli. Oglądałem cały mecz i Legro w pierwszej połowie zrobił kilka strat, ale mimo wszystko nie grał przecież aż tak źle na tle reszty drużyny. Mnie się wydaję, że teraz i tak cały czas będzie obwiniany za tracone bramki. Możliwe też, że po prostu nie wytrzymuje psychicznie presji,która teraz jest na nim, ale za jakiś czas może zacznie grać tak jak grał w Chievo.
- Tomusmc
- Juventino
Mowisz o Legro a nie powiesz o tym z e wielki Thuram popelnil blad i po tym byla strata bramki :evil: pozatym Legro bardzo dobrze prezentowal sie w meczu z Deportivo a z Roma to chyba sam wiesz ze nie tylko on zawiodl a cala druzyna!!!!!!!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Slim
- Juventino
Philby pisze:
ALEX DEL PIERo tez gral dobrze bo wspieral cala druzyne nawet w obornie!! Biegal po calym boisku!!
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Eeee. Wspieranie drużyny i bieganie po całym boisku (zresztą bez większego efektu) nie mozę odbić się na ocenie zawodnika. Dobry występ to przede wszystkim strzelenie gola/goli, dokładne podania, pokazanie sie na pozycji i aktywność jeszcze raz aktywność! A tego Alexowi brakowało więc nie ma co go bronić. Zawiódł jak inni. Dobry mecz to on zagrał ze Sieną czy ostanio z Interem....
Ej dobra dobra.. ale ALEX gral dobrze i podawal celnie... wykazywal sie na swojej pozycji jak i rowniez wspieral POMOC... Top nie jest typowy napastnik... W obronie tez go bylo czasem widac... Zagral dobry mecz... Preobowal strzelic gola... ale mu nie wyszlo... trudno... za to MICCOLI moze mi powiesz ze zagral lepiej? Otoz zagral 100 razy gorzej poniewaz taka akcje jaka on mial SAM NA SAM to gorzej sie juz zagrac nie da...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie. Idziesz trochę złym tropem Philby. Posłuchaj. Wszyscy wiemy, że jesteś ogormnym fanem Del Piero i jest do dla Ciebie najbliższa postać z JUVE. Ale nie do tego chciałem nawiązać.Philby pisze: Ej dobra dobra.. ale ALEX gral dobrze i podawal celnie... wykazywal sie na swojej pozycji jak i rowniez wspieral POMOC... Top nie jest typowy napastnik... W obronie tez go bylo czasem widac... Zagral dobry mecz... Preobowal strzelic gola... ale mu nie wyszlo... trudno... za to MICCOLI moze mi powiesz ze zagral lepiej? Otoz zagral 100 razy gorzej poniewaz taka akcje jaka on mial SAM NA SAM to gorzej sie juz zagrac nie da...
Widzisz, napisałeś, że Alexowi ,,nieszło...trudno'' a o Miccolim już tak nie napisałeś.
Miccoli schrzanił sytuację sam na sam ale spójrza na to z tej perspeltywy. Jak napisał pajzano w temacie o meczu, Miccoliemu jeszcze brakuje doświadcznia i zimnej krwi na europejskiej arenie. Jeszcze nei jest ograny. A Del Piero? Mam tak duże doświadczenie i starz, że bez problemu powienien pokonać Molinę w sytuacji 1 na 1. A tak się nie stało.
W sumie to na to co napisałeś moze być, jedna, krótka i zwięzła odp. Mianowicie --->Od Del Piero wymaga się wiele wiele więcej <---

- Slim
- Juventino
Ale on nie byl w takiej typowej 1 na 1 bo obok niego bylo jeszcze 2Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Nie. Idziesz trochę złym tropem Philby. Posłuchaj. Wszyscy wiemy, że jesteś ogormnym fanem Del Piero i jest do dla Ciebie najbliższa postać z JUVE. Ale nie do tego chciałem nawiązać.Philby pisze: Ej dobra dobra.. ale ALEX gral dobrze i podawal celnie... wykazywal sie na swojej pozycji jak i rowniez wspieral POMOC... Top nie jest typowy napastnik... W obronie tez go bylo czasem widac... Zagral dobry mecz... Preobowal strzelic gola... ale mu nie wyszlo... trudno... za to MICCOLI moze mi powiesz ze zagral lepiej? Otoz zagral 100 razy gorzej poniewaz taka akcje jaka on mial SAM NA SAM to gorzej sie juz zagrac nie da...
Widzisz, napisałeś, że Alexowi ,,nieszło...trudno'' a o Miccolim już tak nie napisałeś.
Miccoli schrzanił sytuację sam na sam ale spójrza na to z tej perspeltywy. Jak napisał pajzano w temacie o meczu, Miccoliemu jeszcze brakuje doświadcznia i zimnej krwi na europejskiej arenie. Jeszcze nei jest ograny. A Del Piero? Mam tak duże doświadczenie i starz, że bez problemu powienien pokonać Molinę w sytuacji 1 na 1. A tak się nie stało.
W sumie to na to co napisałeś moze być, jedna, krótka i zwięzła odp. Mianowicie --->Od Del Piero wymaga się wiele wiele więcej <---![]()

- Molek big fun juve
- Juventino
Przestancie na niego najezdzac on sie obudzi zobaczycie. A najgorsze jest to ze jezeli dzieki niemu wygramy kilka meczow i on dla nas uratuje kilka bramek to bedziecie mowili ze go Kochacie i ze jest najlepszy
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Właśnie!!!!Lagrottaglie jest chyba teraz najlepszym obrońcą w Juve!!!!!Jedynie on nie zszedł po niżej krytyki!!!!
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czemu Legro wcale nie gra źle dla jest ciagle dobrym obrońcą . Nie wiem czemu tak krytycznie sie o nim wypowiadasz :? W meczu z Deportivo grał dość ładnie w meczu z Interem w PW też bardzo dobrze spisywał sie w obronie
Dawniej Virus[Mauro].