Czy gdyby Del Piero odszedł pokochalibyście jego nowy klub?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 10:47

climas pisze:Polubiłbym nowy klub Alexa, ale sercem zawsze będę z Juve.
Dokładnie :D Chyba ze nowym klubem Alexa byłby Real, ManU lub Bayern :D

★ ★ ★
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 13:32

El_chico_a_Coruna pisze:NIGDY :!: :!: :!: Ja kocham Juve, a nie Del Piero!! Zreszta on nie odejdzie, bo kto mu da taka kase jak Juve... :wink: :wink: :wink:

dokladnie to samo chcialem powiedziec..jakby tak bylo to bysmy musieli wiekszosci klubow kibicowac...ja kocham tylko JUVE i to ono zostanie zawsze w moim sercu :P :P

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 19:07

jesli ktos lubi tego gracza to powinien go kochac,nie zaleznie dla kogo by gral,on nie jest moim idolem wiec jakos sie tym nie interesuje,ale wiem jak bym sie czul,tak jak Beckham przeszedl do realu i trzeba bylo pokochac ten klubb :D ,chodz w sercu ciagle jest Man Utd...to Real teraz wiekszym uczyciem darze...niom ale i tak nie ma to jak JUVE!!

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2004, 08:54

KowalFromStolica pisze:No ja nie ukrywając najbardziej z Juve lubię Alexa.Gdyby odszedł do innego klubu to oczywiście nie przestał bym kochać Juventusu... ale napewno bacznie bym też obserwował poczynania Alexa w nowym klubie co wiązało by się ze wzrostem szacunku dla tego klubu.Oczywiście pod warunkiem że nie byłby to ani Real ani Man.U. bo wtedy nie wiem co bym zrobił...
Ja podobnie jak ty uwielbiam Alexa, ale u mnie na pierwszym planie było, jest będzie Juve, choćby odeszli wszyscy ulubieni piłkarze. Alex zresztą kocha Juve i od nas niogdy nie odejdzie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 22:00

To że Alex nie odejdzie jest oczywiste ale pospekulować można.

I need a girl that I can train.
Misza_18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 22:09

hmm Ja jestem kibicem Juventusu a nie Alexa!!! niech nikt mnie zle nie zrozumie "kocham DP za to co robi dla klubu ale nawet jesliby odszedl to i tak kibicowalbym juventusowi 8) i raczej bym nie pokochal jego nowego klubu :!:

MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 22:35

zIzKaCz pisze:Del Piero nie moze i nie odejdzie z Juve. To tak jakby w godle Polski odciac glowe Orzelkowi
Może nie od razu głowę, ale nogi na pewno :)

zIzKaCz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 23:04

przede wszystkim dla mnie nie ma mowy, aby Alex oposcil klub, a jezeli odejdzie to na pewno nie pokocham zadnego innego klubu oprocz Juve. to nie wchodzi w gre

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 21:31

Olszan pisze:Ja bym klubu raczej nie pokochał ale Del Piera gry bym nie przestał kochac moze ten klub najwyżej by stał się delikatnei bliśższy mojemu sercu 8)
Zgadzam sie z tobą w zupełności.
Del Piero to cudowny piłkarz i nawet jak zakończy karierę piłkarską sądze że bedzie w jakiś sposób związany z Juve (trener, zarządca, lub ktoś inny ale będzie bardzo ważną osobą).

Forza Juventus
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 21:55

dla mnie JUVE byłby nadal na pierwszym miejscu!!!
gdyby Alex odszedł, to kibicowałbym jemu, a nie jego nowemu klubowi!!!
FORZA JUVE :!: :!: :!:

KubaA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2004, 12:08

na pewno sledził bym jego dokonania ale nie kibicował bym jego nowemu klubowi-no chyba ze byłby to mój drugi ukochany klub :Legia Warszawa : )

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2004, 17:06

Ja nie jestem fanem del Piero tylko Juve :!:
A gdyby odszedł to mu źle bym nie życzył chyba że by poszedł do realu to bym go znienawidził :wink:

PiotrekJuveMan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 20:37

Co prawda to prawda, pokochałem Alexa, pokochałem Juventus, ale jednak myślę że nawet gdyby Alex nas opuścił kibicowałbym ba kochałbym nadal zarówn Juve jak i Del Piero!!!

Obrazek
I Love Queen and Sting!!!
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 20:44

Niemam pojecia bo moja historia z Juve zaczeła sie własnie od Del Piero :!: Pierwszy raz go zobaczyłem i juz wiedziałem ze jest to najlepszy piłkarz świata i bardzo go polubiłem a dopiero pozniej pokochałem Juve i to własnie przez Del Piero :wink:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 22:49

Desperado---ALEX pisze:Niemam pojecia bo moja historia z Juve zaczeła sie własnie od Del Piero :!: Pierwszy raz go zobaczyłem i juz wiedziałem ze jest to najlepszy piłkarz świata i bardzo go polubiłem a dopiero pozniej pokochałem Juve i to własnie przez Del Piero :wink:
W moim przypadku było tak samo. Dlatego założyłem ten temat :)

I need a girl that I can train.
ODPOWIEDZ