Komu być wiernym?
- ToMeK
- Juventino
Gdyby sie tak zdarzylo(w co watpie), ze druzyna z mojego miasta(nijaki Śląsk Świętochłowice 8) )zagralaby z Juventusem bylbym jak najbardziej za Juve ... w meczu Polska - Wlochy kibicowalbym(kibicowalem) Włochom...
Ps.Roczek na forum 8) :!:
Ps.Roczek na forum 8) :!:
- Arturro_
- Juventino
To oczywiste że kibicowałbym JUVENTUSOWI. Drużyna z mojego miasta jest dopiero w lidze okręgowej. Grają dobrze, ale zanim doszłoby do tej konfrontacji już by mnie chyba nie było na świecie
)) A jeśli graliby z Widzewem to tez kibicowalbym Juve w koncu ten klub to najweiksza milosc mojego zycia!!!!!!!!!!

I wy o tym wiecie,
Bo mu kibicujecie,
Że Juve jest najlepsze,
Bo nawet Mu ma dreszcze.
Bo mu kibicujecie,
Że Juve jest najlepsze,
Bo nawet Mu ma dreszcze.
- WhItE_RaVeN
- Juventino
Dla mnie sprawą priorytetową jest PATRIOTYZM! U mnie również Kolega zapytał się czy jakby doszło do meczu np. Juventusu z Górnikiem Polkowice(Jestem z Polkowic) to komu bym kibicował. Odpowiedziałem że Górnikowi. Myślę teraz jednak, że obu druzynom. Choć siedziałbym z kibicami Górnika.
Solo mio amore - JUVE
- RuTeK
- Juventino
Wiesz dzieki temu tematowi tez zaczelem sie zastanawiac nad tym problemem.... Ale chyba KIbicowal bym WKS-owi Sląsk Wrocław poniewaz wkancu jestem Polakiem!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Nero
- Juventino
Patriotyzm? To prwadzi do prowincjonalizmu.WhItE_RaVeN pisze:Dla mnie sprawą priorytetową jest PATRIOTYZM! U mnie również Kolega zapytał się czy jakby doszło do meczu np. Juventusu z Górnikiem Polkowice(Jestem z Polkowic) to komu bym kibicował. Odpowiedziałem że Górnikowi. Myślę teraz jednak, że obu druzynom. Choć siedziałbym z kibicami Górnika.
Jak kibicować obu drużynom, gdy grają przeciwko sobie? To niemożliwe.
Gdy są dwie drużyny to zawsze jedną lubi się bardziej od drugiej. Nie może być inaczej.
Juventus. Oto klub, który zwycięża.
- Juventinha
- Qualità Juventina
u mnie tez tylko marzenie:) z moim klubem:) nie w tym zyciu. chociaz mialabym dylemat gdyby grali z polska druzyna, bo zwykle kibicuje polskim klubom, ale mysle ze przywiazanie do juve byloby wieksze bo polska druzyna i tak nie ma szans z juve
- Sadam
- Juventino
WAWEL WIREK RUDA ŚLĄSKA vs JUVENTUS TURYN hmmmmm po 1. najprawdopodobniej niezmiesciłbym sie nigdzie na trybunach na boisku bo niema zbyt wiele miejsca
Wkoncu 5 liga... OCzywiscie kibicowałbym Wawlowi, jestem polakiem, pochodze z Rudy, niemoże być inaczej!!!! pozdrawiam

by SADAM
- Baszka
- Juventino
Nero pisze:Miales chyba na mysli nacjonalizm, wiec nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz.WhItE_RaVeN pisze: Patriotyzm? To prwadzi do prowincjonalizmu.
Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
- hania
- Juventino
Nie interesuje mnie polska liga ani wks. Ale gdyby doszlao do takiego meczu to wolałabym chyba zeby wygral wks. Chyba - bo mimo iz bylby to prestiz dla wksu to chyba nie wiele by zmienił i w druzynie i w polskiej lidze.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...