Buffon w Realu
- Boss
- Juventino
Casilias może spać spokojnie Gigi do Realu nie przejdzie, ale nie dziwie mu się, że się przestraszył bo Buffon to w tej chwili najlepszy golkiper na świecie i nikt nie wygrałby z nim rywalizacji o miejsce w bramce. Nawet Iker, który jest bez wątpienia w pierwszej piątce najlepszych golkiperów świata, ale innych bramkarzy i Gigiego dzieli przepaść 

- Coolfi
- Juventino
Mam pytanie - Kogo real nie chce kupić ?? Buffon jest najlepszym bramkarzem więc nie jest to dziwne że chce go Real - bo każdy klub który stac na zatrudnienie takiego zawodnika by to zrobił. Ale naszczęście nasz Lucek ma łeb na karku i napewna Gigiego nie sprzeda 8)
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- 2MAN
- Juventino
To wsyztko robi się irytujące mimo że to tylko plotki , to mam nadzieje że w końcu się skończą :evil: Wiem że to wsyztko podsyca piłkarski półświatek - ale ile można !! Troche realności !
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- gerardt1
- Juventino
Nie nooooooooooo... Zart w zdecydowanie złym guście!Moggi okazałby się nie tylko głupcem, gdyby to zrobił!Moim zdaniem sprzedanie Gigiego to byłaby zdrada.Cieniasy z Madrytu mogą sobie najyżej popatrzeć na nagranie meczu na Delle Allpi i głośno zapłakać. Buffon w (s)Realu... dobre sobie...

- Pershing
- Juventino
Ostatnio sam Gigi powiedzial, ze chciałby zakończyć swoją karierę poza Serie A......no to mozliwe, ale masz jeszcze stary duzo czasu, jak bedziesz mial 35
to wtedy pogadamy......nie na daremne dawalismy za Ciebie 38.5 zielonych......ja naprawde watpie, aby opuscil nasz klub w ciagu najblizszych 3lat :!:
- paku
- Juventino
Spoko panowie 8)
Gianluigi Buffon poinformował, iż nie zamierza opuszczać Juventusu za żadne pieniądze, plotki o jego przejściu do Realu są już więc nieaktualne. Wczoraj golkiper Królewskich Iker Casillas wyraził obawę przed sprowadzeniem Włocha, teraz jednak - może spać spokojnie.
- Sądzę, że bramkarz jest obecnie ostatnim z problemów Realu. Mam długotrwały kontrakt z Juventusem i jestem we Włoszech szczęśliwy. - powiedział Buffon.
http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=27248
No to sprawa wyjaśniona
Buffon ma swój mózg
Pozdrawiam
i Zyczę Wesołych świat 
Gianluigi Buffon poinformował, iż nie zamierza opuszczać Juventusu za żadne pieniądze, plotki o jego przejściu do Realu są już więc nieaktualne. Wczoraj golkiper Królewskich Iker Casillas wyraził obawę przed sprowadzeniem Włocha, teraz jednak - może spać spokojnie.
- Sądzę, że bramkarz jest obecnie ostatnim z problemów Realu. Mam długotrwały kontrakt z Juventusem i jestem we Włoszech szczęśliwy. - powiedział Buffon.
http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=27248
No to sprawa wyjaśniona

- Boss
- Juventino
Ta wypowiedź Buffona to tylko potwierdzenie tego o czym już dawno było wiadomo. Real może zapomnieć o Buffonie, myśle nawet, że specjalnie nie próbowali się o niego starać bo tylko narazili by się na śmieszność 

- gosciu_Muranista
- Juventino
Real myśli o zakupie Buffona z tego względu iż MU oferuje za Casillasa 25 mln. i boją się że jeśli dojdzie do transferu to zostaną bez klasowego bramkarza i robi się potem problem dlatego chcą jak to Real tego kto jest obecnie najlepszy bo Real tylko takich lubi kupować. Ale wierze że im się nie uda niedawno widziałem w Polsacie Sport wywiad z Gigi i mówił że jest szczęśliwy w Juve i chce wiele osiągnąć z tym klubem.
- Aniolek
- Juventino
- Kali
- Juventino
"- Chcę odnowić mój kontrakt i mam nadzieję, że będe mógł kontynuować pracę w Realu Madryt. Jestem fanem Królewskich, spędziłem tu ostatnie osiem lat. - zwierza się dziennikowi ABC - Władze klubu muszą zacząć rozmawiać ze mną, aby rozpocząć negocjacje i nie sądze, aby były jakiekolwiek problemy z jego przedłużeniem. Jednakże, to prawda, że jeśli oni myślą o sprowadzeniu Buffona, chciałbym być o tym uprzedzony przed złożeniem podpisu. To normalne, że taki klub jak Real spogląda na innych piłkarzy, takie jest prawo futbolu. Ja się temu u nie sprzeciwiam, nie taka moja rola. - twierdzi Casillas.
"
RealMadryt.pl
wyczytałem tam jeszcze że Casillas może przejść do MU:
"5 sezonów gry, 5 mln euro za sezon - to oferta MU dla naszego bramkarza
Obecnie Iker Casillas zarabia około 2 mln euro rocznie."
RealMadryt.pl
Uważam że Gigi dotrzyma słowa i zostanie w Juve jak najdłużej. Dobrze że Casillas chce zostać w Realu.
"
RealMadryt.pl
wyczytałem tam jeszcze że Casillas może przejść do MU:
"5 sezonów gry, 5 mln euro za sezon - to oferta MU dla naszego bramkarza
Obecnie Iker Casillas zarabia około 2 mln euro rocznie."
RealMadryt.pl
Uważam że Gigi dotrzyma słowa i zostanie w Juve jak najdłużej. Dobrze że Casillas chce zostać w Realu.
Ti Amo Juve!
- Radidam
- Juventino
Buffon nas na 100 % nieopusci w najblizszych dwoch trzech sezonach
Miejmy nadzieje ze wypelni swoj kontrakt do 2008 roku
Cassilas nieweim czemu rela go niechce on moim zdaniem jest obecnie chyba najlepszym zawodnikiem Realu 

- Gałcio
- Juventino
Cóz z tego że Real chce Buffona, chcieć a móc to dwie różne rzeczy. Buffon nie raz juz mówił ze znakomicie nsie czuje w Italii i w Juve i nie widzi powodu by odchodzić z Turynu, oczywiście można wdać się w polemikę czy Juve by sprzedało Gigiego do Madrytu czy nie aczkolwiek takie dywagacje moim skromnym zdaniem nie mają sensu bo Casillas to najlepszy piłkarz Realu i nie sądze by po zapewnieniach bramkarza reprezentacji Włoch zachciał odejść i uważam że przedłuzy kontrakt z "Królewskimi". Niestety zawsze pozostaje pewne "ale" ... :puck:
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.