Buffon w Realu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 15:04

Casilias może spać spokojnie Gigi do Realu nie przejdzie, ale nie dziwie mu się, że się przestraszył bo Buffon to w tej chwili najlepszy golkiper na świecie i nikt nie wygrałby z nim rywalizacji o miejsce w bramce. Nawet Iker, który jest bez wątpienia w pierwszej piątce najlepszych golkiperów świata, ale innych bramkarzy i Gigiego dzieli przepaść :D

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 15:17

Mam pytanie - Kogo real nie chce kupić ?? Buffon jest najlepszym bramkarzem więc nie jest to dziwne że chce go Real - bo każdy klub który stac na zatrudnienie takiego zawodnika by to zrobił. Ale naszczęście nasz Lucek ma łeb na karku i napewna Gigiego nie sprzeda 8)

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 15:31

To wsyztko robi się irytujące mimo że to tylko plotki , to mam nadzieje że w końcu się skończą :evil: Wiem że to wsyztko podsyca piłkarski półświatek - ale ile można !! Troche realności !

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
gerardt1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 16:16

Nie nooooooooooo... Zart w zdecydowanie złym guście!Moggi okazałby się nie tylko głupcem, gdyby to zrobił!Moim zdaniem sprzedanie Gigiego to byłaby zdrada.Cieniasy z Madrytu mogą sobie najyżej popatrzeć na nagranie meczu na Delle Allpi i głośno zapłakać. Buffon w (s)Realu... dobre sobie... :D :D :D :D :D :D

Pershing

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 14:42

Ostatnio sam Gigi powiedzial, ze chciałby zakończyć swoją karierę poza Serie A......no to mozliwe, ale masz jeszcze stary duzo czasu, jak bedziesz mial 35 :wink: to wtedy pogadamy......nie na daremne dawalismy za Ciebie 38.5 zielonych......ja naprawde watpie, aby opuscil nasz klub w ciagu najblizszych 3lat :!:

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 14:54

Spoko panowie 8)

Gianluigi Buffon poinformował, iż nie zamierza opuszczać Juventusu za żadne pieniądze, plotki o jego przejściu do Realu są już więc nieaktualne. Wczoraj golkiper Królewskich Iker Casillas wyraził obawę przed sprowadzeniem Włocha, teraz jednak - może spać spokojnie.

- Sądzę, że bramkarz jest obecnie ostatnim z problemów Realu. Mam długotrwały kontrakt z Juventusem i jestem we Włoszech szczęśliwy. - powiedział Buffon.

http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=27248

No to sprawa wyjaśniona ;) Buffon ma swój mózg :P Pozdrawiam ;) i Zyczę Wesołych świat ;)

Wener

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 15:30

Moi przedmówcy powiedzieli juz chyba wszystko na ten temat..........Gigi jest nie do ruszenia ........Real......niech zapomni 8)

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:25

Ta wypowiedź Buffona to tylko potwierdzenie tego o czym już dawno było wiadomo. Real może zapomnieć o Buffonie, myśle nawet, że specjalnie nie próbowali się o niego starać bo tylko narazili by się na śmieszność :D

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 18:28

Real myśli o zakupie Buffona z tego względu iż MU oferuje za Casillasa 25 mln. i boją się że jeśli dojdzie do transferu to zostaną bez klasowego bramkarza i robi się potem problem dlatego chcą jak to Real tego kto jest obecnie najlepszy bo Real tylko takich lubi kupować. Ale wierze że im się nie uda niedawno widziałem w Polsacie Sport wywiad z Gigi i mówił że jest szczęśliwy w Juve i chce wiele osiągnąć z tym klubem.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 18:39

Real jusz od dwóch lub trzech zezonów stara sie kupic Gigiego ale naszczescie narazie go nie kupil i oby nigdy nie został sprzedany do Realu a nawet obojetnie gdzie indziej.Buffon do konca kariery powinien zostac w Juve to by było świetne :D bo to najlpeszy bramkarz na świecie!!

Obrazek
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 19:49

Z całym szacunkiem dla Buffon'a ale juz nawet on im nie pomoże...mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi 8)

Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 21:08

Myślę że Gigi nie zrobiłby nam takiego świństwa i odszedł do Galaretos

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 22:05

"- Chcę odnowić mój kontrakt i mam nadzieję, że będe mógł kontynuować pracę w Realu Madryt. Jestem fanem Królewskich, spędziłem tu ostatnie osiem lat. - zwierza się dziennikowi ABC - Władze klubu muszą zacząć rozmawiać ze mną, aby rozpocząć negocjacje i nie sądze, aby były jakiekolwiek problemy z jego przedłużeniem. Jednakże, to prawda, że jeśli oni myślą o sprowadzeniu Buffona, chciałbym być o tym uprzedzony przed złożeniem podpisu. To normalne, że taki klub jak Real spogląda na innych piłkarzy, takie jest prawo futbolu. Ja się temu u nie sprzeciwiam, nie taka moja rola. - twierdzi Casillas.
"

RealMadryt.pl

wyczytałem tam jeszcze że Casillas może przejść do MU:

"5 sezonów gry, 5 mln euro za sezon - to oferta MU dla naszego bramkarza

Obecnie Iker Casillas zarabia około 2 mln euro rocznie."

RealMadryt.pl

Uważam że Gigi dotrzyma słowa i zostanie w Juve jak najdłużej. Dobrze że Casillas chce zostać w Realu.

Ti Amo Juve!
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 11:22

Buffon nas na 100 % nieopusci w najblizszych dwoch trzech sezonach :D Miejmy nadzieje ze wypelni swoj kontrakt do 2008 roku :D Cassilas nieweim czemu rela go niechce on moim zdaniem jest obecnie chyba najlepszym zawodnikiem Realu :D

Obrazek
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2005, 20:25

Cóz z tego że Real chce Buffona, chcieć a móc to dwie różne rzeczy. Buffon nie raz juz mówił ze znakomicie nsie czuje w Italii i w Juve i nie widzi powodu by odchodzić z Turynu, oczywiście można wdać się w polemikę czy Juve by sprzedało Gigiego do Madrytu czy nie aczkolwiek takie dywagacje moim skromnym zdaniem nie mają sensu bo Casillas to najlepszy piłkarz Realu i nie sądze by po zapewnieniach bramkarza reprezentacji Włoch zachciał odejść i uważam że przedłuzy kontrakt z "Królewskimi". Niestety zawsze pozostaje pewne "ale" ... :puck:

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Zablokowany