Serie A 14/15 (28): JUVENTUS 1-0 Genoa
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie pamiętam ostatniego błędu Ogbonny, ale niech będzie. W poprzednim sezonie kopał się po czole. W tym gra mało. Po cichu liczę, że nasi będą chcieli go (Ogbonne) wcisnąć Lazio za AndersonaAdiJuve pisze:Tylko,że Ogbonna także błędy lubi popełniać, nie jest tak,ze tylko Chiellini wali babole, zresztą ostatnie mecze poza upadkiem z BvB, dość pechowym to jest jeden z lepszych okresów Giorgio w ostatnich latach, w rewanżu z BvB czyścił wszystko. Nie widzę sensu by sadzać na ławce Giorgio po chyba najlepszym jego meczu od lat kosztem często przestraszonego Ogbonny.Shadow Marshall pisze:Nie wiem czemu Allegri daje tak mało szans na grę Ogbonnie. To jak prezentuje się nasz murzynek w obronie to niebo a ziemia w porównaniu do poprzedniego sezonu. Popełniający głupie błędy Chiellini to dla Maxia żaden problem.
Ogbonna powinien być latem odpalonym, wg mnie nie dał zbyt dużo sygnałów,że mógłby pełnić ważniejszą rolę niż 4 środkowego obrońcy a to trochę mało jak na gracza za 13 baniek. W jego miejsce Rugani i czwórka Bonu,Chiellini,Barzagli,Rugani byłaby super:)

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Max mógłby dać odpocząć Tevezovi bo jego obecność na boisku jest zbędna...w Serie A luz a Carlitos eksploatowany...mamy rewanż w CI i ćwierćfinał w LM w której jest okazja dokonać czegoś niezwykłego...

- Wojtek
- Juventino
Pewnie gdyby Morata mogłby dziś grać to Carlitos dziś by odpoczywał a tak...chyba nikt nie chce widzieć duetu Llorente-Matri razem :roll: Pewnie odpocznie w meczu z Empoli za dwa tygodniealessandro1977 pisze:Max mógłby dać odpocząć Tevezovi bo jego obecność na boisku jest zbędna...w Serie A luz a Carlitos eksploatowany...mamy rewanż w CI i ćwierćfinał w LM w której jest okazja dokonać czegoś niezwykłego...

- Szilgu
- Juventino
Mecz za miesiąc, sezon wchodzi w decydującą fazę i dwoma meczami można sobie właściwie zapewnić mistrzostwo - źle! Tevez na ławkę. Niech d ocholery siedzi na niej przez miesiąć!
Na treningi też mają nie wychodzić, bo sobie zrobią krzywdę?
Na treningi też mają nie wychodzić, bo sobie zrobią krzywdę?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wojtek, taki duet z pewnością w normalnych okolicznościach nie jest zbyt mile widziany ale dziś jeszcze strawiłbym ten duet...
Wiem, że sam Carlos najchętniej grałby we wszystkich meczach i przypuszczam, że Max konsultował z nim tę decyzję...zawsze przecież może zagrać Coman a jeśli nie w takim meczu, jeśli nie w takim momencie to kiedy ?
Wiem, że sam Carlos najchętniej grałby we wszystkich meczach i przypuszczam, że Max konsultował z nim tę decyzję...zawsze przecież może zagrać Coman a jeśli nie w takim meczu, jeśli nie w takim momencie to kiedy ?

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Carlitos
oby utrzymał formę jeszcze przynajmniej z miesiąc 

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Pierwsza połowa minęła mi szybko, w poszukiwaniu polskiej transmisji 
Bramkę widziałem, co przywalił :o
Oby ta forma strzelecka go nie opuszczała za szybko, gość robi nam Juventus.

Bramkę widziałem, co przywalił :o
Oby ta forma strzelecka go nie opuszczała za szybko, gość robi nam Juventus.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2015, 15:50 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Pod względem zaangażowania naszych w grę nie ma bidy. Biorąc pod uwagę naszą przewagę w lidze i osiągnięcie celu w LM spodziewałem się dziś czegoś gorszego.
Natomiast to co mnie najbardziej uwiera w boku to Jorente. Szacun dla niego za to, że stara się, zastawia piłkę, walczy, ale litości - to o wiele za mało. Z piłką przy nodze wygląda jak kwiatek doczepiony do kożucha, a drużyna z nim na boisku wygląda tak jakby miała ćwiczyć grę w osłabieniu po czerwonej kartce.
TEVEZ
Natomiast to co mnie najbardziej uwiera w boku to Jorente. Szacun dla niego za to, że stara się, zastawia piłkę, walczy, ale litości - to o wiele za mało. Z piłką przy nodze wygląda jak kwiatek doczepiony do kożucha, a drużyna z nim na boisku wygląda tak jakby miała ćwiczyć grę w osłabieniu po czerwonej kartce.
TEVEZ

- zbysioJuve
- Juventino
W miarę dobry, żywy mecz. Genoa odważnie, bez respektu w grze ze swoim sławniejszym rywalem. Tevez jak zwykle klasa sama w sobie. Zdecydowane wejście w pole karne, silny mierzony strzał, po prostu super brameczka
. Llorente natomiast nadal bez przełamania.

Ostatnio zmieniony 22 marca 2015, 15:51 przez zbysioJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Świetnie Tevez i jest prowadzenie. Gra dość szybka, ale klarownych akcji mało. No i ten babol Bonucciego w drugiej minucie :doh: .
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- JuveGrzesiu
- Juventino
Przejęcie piłki przez Llorente i strata Marchisio xDDD Ale na szczęście potem była akcja, że Hszpan stracił i od razu Markiz przejął, więc równowaga we wszechświecie zachowana^^
Genialny Tevez, Pereyra biega jak zawsze trochę bez efektu, a Lichy wrzutki na dziwnej wysokści, nie wiadomo do kogo xd
Podobał mi się początek Llorente
Fakt, zdarzało mu się nie odegrać na czas czy wybrać chyba gorsze rozwiązanie przy podaniu, ale dużo walczy i nie traci wszystkich piłek 
Genialny Tevez, Pereyra biega jak zawsze trochę bez efektu, a Lichy wrzutki na dziwnej wysokści, nie wiadomo do kogo xd
Podobał mi się początek Llorente

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Jakieś info o Perinie? Chłopak, po gwizdku kończącym pierwszą połowę, w towarzystwie sztabu medycznego Genoi, z bliska podziwiał murawę na Juventus Stadium.
Co my zrobimy jak Tevez odejdzie?
Co my zrobimy jak Tevez odejdzie?