Pre-season sparing (17.07.13): Rap. Valle d'Aosta 0-7 JUVE
- Smolwin
- Juventino
Wiem, że to tylko sparing, ale cieszy aktywność Llorente, rzuca się w oczy, że Conte wymaga od zespołu granie na niego niemal wszystkich piłek w akcjach ofensywnych.
Co do Ogbonny można śmiało przypuszczać, że podniesie jakość w naszej formacji obronnej i godnie zastąpi każdego z naszej podstawowej trójki w razie takiej potrzeby.
Jedyne zastrzeżenie można mieć do Teveza, Który jest na razie trochę poza grą.
To oczywiście takie luźne spostrzeżenia po pierwszych 45 minutach w tym sezonie
Co do Ogbonny można śmiało przypuszczać, że podniesie jakość w naszej formacji obronnej i godnie zastąpi każdego z naszej podstawowej trójki w razie takiej potrzeby.
Jedyne zastrzeżenie można mieć do Teveza, Który jest na razie trochę poza grą.
To oczywiście takie luźne spostrzeżenia po pierwszych 45 minutach w tym sezonie

- Brutalo
- Juventino
A coś mi mówiło, żeby po pierwszych dziesięciu minutach sprawdzić, czyt ktoś nie wrzucił nowego linku, ale myślałem, że temat zamknięty. Nasi grają elegancko, Llorente się pokazuje, ładne przyjęcie no i asysta. Tevez poza golem w sumie nic więcej. Reszta składu w miarę pewnie, chociaż najsłabiej Motta i Garcia.
---
Druga połowa, atak Miras-Matri-Quag... No trójkę muszą wkulać.
---
Druga połowa, atak Miras-Matri-Quag... No trójkę muszą wkulać.
Hehe małolat Mattiello pokazał naszym asom ( Quag i Matri ) jak się wykorzystuje sety. Oni są straszni
( mówię o skuteczności ).

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- albertcamus
- Juventino
Młodzik pokazał jak zachowuje się spokój przy sam na sam z bramkarzem.
Matri zabawił się w Giovinco, minął 4 i nie strzelił z 5ciu metrów.
Quag wali w bramkarza, Mirek poza karnymi miał jeszcze słupek, ale to co pokazał na początku drugiej połowy, to...
Dobrze, że jest Llorente - bo to będzie nasz top.
Matri zabawił się w Giovinco, minął 4 i nie strzelił z 5ciu metrów.
Quag wali w bramkarza, Mirek poza karnymi miał jeszcze słupek, ale to co pokazał na początku drugiej połowy, to...
Dobrze, że jest Llorente - bo to będzie nasz top.
- grande amore
- Juventino
Brac tego Mattiello, poki nikt nam go jeszcze nie zgarnal 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Robaku
- Juventino
Ogólnie widać jak podziałała na Mirasa konkurencja, nie chodzi nawet o to, że rwał się do karnych, ale podal, wrzucał, biegał, no bylo go sporo poza polem karnym.
Matrieeeee nasz ulubieniec i jego SZCZALY to jednak jest poezja. FaQa na podobnym poziomie, Manugsson mi się nawet podobal w ataki i turyński David Luiz mial kilka ciekawych przyspieszen.
Ogólnie mecz bez historii, zaluje, że nei mogłem zobaczyc I połowy,
i na koniec dwa pytania - kiedy i z kim nastepny mecz oraz kiedy wraca Pepe.
Matrieeeee nasz ulubieniec i jego SZCZALY to jednak jest poezja. FaQa na podobnym poziomie, Manugsson mi się nawet podobal w ataki i turyński David Luiz mial kilka ciekawych przyspieszen.
Ogólnie mecz bez historii, zaluje, że nei mogłem zobaczyc I połowy,
i na koniec dwa pytania - kiedy i z kim nastepny mecz oraz kiedy wraca Pepe.
- Piti
- Juventino
Widać bylo w drugiej połowie zgranie naszych, szybka kombinacyjna gra itd.
Ten Sakor mi sie podoba gosc moze byc niezły a ma dopiero 17 lat.
Co do 1 połowy to mimo, że Llorente nic nie strzelil to..gość się zachowywał jakby był cofniętym napastnikiem
mimo ze jest uwazany za egzekutora to techniką zjada np. takiego Gomeza, swietnie przyjmował sobie piłki automatycznie przygotowywal sobie je do strzałów, inna sprawa ze przestrzeliwał, ale to nic. Conte go tam przygotuje. A rajd przez srodek boiska
Co do Teveza to ciężko mu się gralo, widać że się jeszcze nie zaaklimatyzowal odpowiednio, mimo tego strzelił ładną bramke z pierwszej piłki, założe się że ani Vucnic ani Matri by takiej bramki nie wcisneli z pierwszej piłki, u Lloernte widać że się szybko zaaklimatyzowal, nauka języka dużo mu pomogła.
Ten Sakor mi sie podoba gosc moze byc niezły a ma dopiero 17 lat.
Co do 1 połowy to mimo, że Llorente nic nie strzelil to..gość się zachowywał jakby był cofniętym napastnikiem

Co do Teveza to ciężko mu się gralo, widać że się jeszcze nie zaaklimatyzowal odpowiednio, mimo tego strzelił ładną bramke z pierwszej piłki, założe się że ani Vucnic ani Matri by takiej bramki nie wcisneli z pierwszej piłki, u Lloernte widać że się szybko zaaklimatyzowal, nauka języka dużo mu pomogła.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Vucinić irytował. W kilku sytuacjach ładnie się pokazał, spokojnie zdobył bramki z karnych - fakt. Nie można jednak zapominać o tym, że w takim meczu o pietruchę starał się wymusić karnego (:shock:), w polu karnym nie szukał kolegów tylko kolejnych strzałów na bramkę... Taki już charakter tego naszego Szwagra.
Chciałbym, żeby tworzył trio z Tevezem i Llorente, bo umiejętności mu nie brakuje (tylko żeby mu się jeszcze chciało...).
Wystawiając Islę Conte chciał, by kibice się z nim pożegnali?
Będziemy mieć sporo pożytku z Teveza i Llorente.
Wystawiając Islę Conte chciał, by kibice się z nim pożegnali?
Będziemy mieć sporo pożytku z Teveza i Llorente.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2013, 19:14 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Giak gra jako b2b. Giovinco też się tam nada. Żartujesz, prawda?Bazyliszek pisze:Ogbonna (...) Może by się nadał na LWB? jeśli Antoś wpycha tam Peluso, to Ogbonnie też mógłby dać szansę.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2013, 19:23 przez alina, łącznie zmieniany 2 razy.