Serie A 12/13 (28): JUVENTUS 1-0 Catania
- Wojtek
- Juventino

TYLE WYGRAC! Jeśli wygramy to praktycznie bedziemy mieć 10pkt przewagi na Napoli i mamy majstra! Do boju panowie, musimy sie zepiąć i wygrać to! Ogólnie to piach dzisiaj, a lewa noga lichego to porazka nie od dziś 
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
- gucio_juve
- Juventino

Psioczenie na Vucinicia, to jak molestowanie zmarłego. Broniłem Czarnogórca długo, nawet w tym sezonie potrafił sam wygrać spotkanie z Genoą po wejściu z ławki, ale to co się z nim stało po kontuzji w listopadzie...Facet w każdy meczu gra dokładnie tak samo - po prostu *ujowo. Utarło się, że on jest takim zawodnikiem, który jedną akcją przesądza losy spotkania. Kiedy taką akcję zrobił ostatni raz? Z Fiorentiną? Gdzie prócz bramki zagrał totalne zero i zmarnował dwie stuprocentowe sytuacje. Niestety, nie wiem co Conte widzi w tym duecie napastników? Po prostu Giovinco - Vucinić do jakiś cholerny oksymoron, oni grać nie mogą razem, a jednak nasz kołcz kurczowo się ich trzyma.
- Marian.
- Juventino

Dzisiejszy mecz Giovinco to jakiś niesmaczny żart. Mirko też nie najlepiej, ale on sobie chociaż wypracował jakąś sytuację. Kwadwo po powrocie z PNA też nie jest sobą. Dla mnie najlepiej gra Pogba. Pirlo i Marchisio jakoś tak bez ikry.
Musimy znacznie poprawić grę w drugiej połowie. Proponuję oddawać wiecej strzałów z daleka i więcej wrzucać. Obrona Catanii w obliczu zamieszania potrafi się zgubić.
Dzisiaj po prostu nie możemy stracić punktów - szczególnie jeśli spojrzymy na to co robi Napoli. Tak więc do dzieła panowie, dzisiaj tylko 3 pkt!
Musimy znacznie poprawić grę w drugiej połowie. Proponuję oddawać wiecej strzałów z daleka i więcej wrzucać. Obrona Catanii w obliczu zamieszania potrafi się zgubić.
Dzisiaj po prostu nie możemy stracić punktów - szczególnie jeśli spojrzymy na to co robi Napoli. Tak więc do dzieła panowie, dzisiaj tylko 3 pkt!

- Cabrini_idol
- Juventino

Kurde brakuje nam skrzydel, bo i Asa i Lichy przeslabo dzisiaj, gdzie jest jakis drybling z boku i wbicie czy wrzutka w pole karne. Przydalby nam sie jakis winger konkretny chociaz z jednej strony. Ja rozumie ze i Lichy i Asa dobrze bronią... ale my musimy strzelac gole ... kreowac je . No i napastnik.. Llorente przybywaj..
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 16:02 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- lenor
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Bardzo przewidywalne to wszystko. Catania nastawiła się na 0 z tyłu i cięzko nam cokolwiek zrobić pod ich bramką. Dużo chaosu, akcje nie są przemyślane, ale skoro Catania przyjechała po 1 pkt, to powinniśmy w końcu coś wykorzystać. Do wymiany jedynie atak. Myślę, że w obecnej formie Quag z Matrim zdziałaliby znacznie więcej. Liczę po cichu, że Pogba nam odpali jakąś petardę z dystansu 
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Atak zgodnie z przewidywaniami... Giovinco dzisiaj przyćmij nawet ostatnie wybryki Vucinicia, choć ten ostatni również robi wszystko, aby utrzymać formę...
Matri i FaQu na boisko!
PS. Co ten Asa taki słaby?
Matri i FaQu na boisko!
PS. Co ten Asa taki słaby?
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 33 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Gio i Szwagier do zmiany od razu w przerwie. Nie pamiętam tak słabego duetu napastników w Juve (ani gdziekolwiek indziej)
Bezbarwnie Asamoah, trochę lepiej Lichtsteiner ale i tak szau ni ma. Marchisio ciągnie grę, Pogba od czasu do czasu z przebłyskiem.
Pomysł na grę totalnie nie trafiony, mam nadzieję, że Antonio się zreflektuje i zakaże gry długą piłką do nikogo (Bonucci :roll:)
Matri, Q/Anelka, Isla na boisko.
Bezbarwnie Asamoah, trochę lepiej Lichtsteiner ale i tak szau ni ma. Marchisio ciągnie grę, Pogba od czasu do czasu z przebłyskiem.
Pomysł na grę totalnie nie trafiony, mam nadzieję, że Antonio się zreflektuje i zakaże gry długą piłką do nikogo (Bonucci :roll:)
Matri, Q/Anelka, Isla na boisko.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- ReinerJuve
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
POGBA FAPFAPFAPFAP!!!111
- Cabrini_idol
- Juventino

POGBA FAP FAP FAP!!!!?!!!!1@@!!!
a co do meczu DAFAK !!! ?"
a co do meczu DAFAK !!! ?"

- Dzium
- Juventino

Pogba najlepszy na boisku ! Brawa dla tego chłopaka
Całą reszta na czele z Pirlo i Asamoahem na minus (nie licząc obrony rzecz jasna). Szkoda, że kolejny mecz gramy bez napastników
Całą reszta na czele z Pirlo i Asamoahem na minus (nie licząc obrony rzecz jasna). Szkoda, że kolejny mecz gramy bez napastników
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 16:55 przez Dzium, łącznie zmieniany 1 raz.