Serie A 12/13 (12): Pescara 1-6 JUVENTUS
- Robaku
- Juventino
Spokojnie ale akurat pomoc to mamy szeroką - ja bym się nie zdzwił gdyby na bokach zagrali Isla i Caseres a w srodku MV i Gacek lub też Padoin. Ważne, żeby w ataku zagrał FQ a najwyżej na ostatnie 25 min wszedł Gio. Bo on szarpnie coś na pewno. A gdyby nie było miejsca dla Luci w pomocy to zdecydowanie chcę go zobaczyć razem z Lucio w obronie. Luca musi zacząć grać.
- Pan Mietek
- Juventino
Isla i Caceres? Raczej odpada bo obydwaj są prawonożni. Ale zgadzam się co do Marrone. Dobrze by było jakby sprawa z Pogbą się wyjaśniła i zagrał w pierwszym składzie.Robaku pisze:Spokojnie ale akurat pomoc to mamy szeroką - ja bym się nie zdzwił gdyby na bokach zagrali Isla i Caseres a w srodku MV i Gacek lub też Padoin. Ważne, żeby w ataku zagrał FQ a najwyżej na ostatnie 25 min wszedł Gio. Bo on szarpnie coś na pewno. A gdyby nie było miejsca dla Luci w pomocy to zdecydowanie chcę go zobaczyć razem z Lucio w obronie. Luca musi zacząć grać.
Liczę na łatwe zwycięstwo i kolejne gole Quaga.
- kuba2424
- Juventino
A ja jutro mam "przymusowe" imieniny, i tyle z oglądania meczu. Po cichu liczę że goście wyjdą przed meczem, a ja będę jeszcze na tyle trzeźwy, żeby choć trochę pokibicować.
Z drugiej strony...to tylko Pescara.
- baka
- Juventino
kuba2424 pisze:A ja jutro mam "przymusowe" imieniny, i tyle z oglądania meczu. Po cichu liczę że goście wyjdą przed meczem, a ja będę jeszcze na tyle trzeźwy, żeby choć trochę pokibicować.
No to wygoń gości albo zaproś ich do wspólnego kibicowania , myśl masz dużo czasu jeszcze

- Robaku
- Juventino
to my naprawdę nie mamy żadnego zastępcy dla DeCeglie no bo Asy nie liczę jako, że on jest trochę z przymusu na tej stronie?
Czyli to znaczy, że po jednej stronie mamy Lichego, Isle i Martina !
O kurda przecież to niemożliwe, że przy takiej obecnej formie Szwajcara ciągle go w lidze katujemy. Przesunąć Isle na pozycje De Ceglie coś z tego może wyjść.
Czyli to znaczy, że po jednej stronie mamy Lichego, Isle i Martina !
O kurda przecież to niemożliwe, że przy takiej obecnej formie Szwajcara ciągle go w lidze katujemy. Przesunąć Isle na pozycje De Ceglie coś z tego może wyjść.
- jareckik
- Juventino
Padoin czasem nie gral kiedys na lewym windback'u ? Niech tam gra on bądz Giaq, w końcu po coś są w tym klubie ... Ja to widze tak:
Buffon
Lucio Bonnu Caceres
Isla Asa Marrone Padoin Giaq
Vucinic Quag
Buffon
Lucio Bonnu Caceres
Isla Asa Marrone Padoin Giaq
Vucinic Quag
- Castiel
- Juventino
Grał, ale to chyba było w jakimś towarzyskim ze szwabami. Pescara walczy o utrzymanie. Nasz niemalże 2 skład powinien sobie bez problemu poradzić.jareckik pisze:Padoin czasem nie gral kiedys na lewym windback'u ?
- Geronimo
- Juventino
Zgadzam się z tym co napisał yanquez. Giach zaprezentował się przyzwoicie w meczu z Hiszpanami a skoro nie bał się postawić na niego Prandeli to może Antek też powinien. A wtedy po kłopocie zostajemy a AsA i Gackiem a naszą "Super 11" sprzedajemy do Boloni gdzie z Marco M. tworzą zabójcze boki obrony :lol:
- bendzamin
- Redaktor
No, na lewej stronie z takimi ogorkami spokojnie moglby zagrac Giaccherini. Defensywnie nie jest jakims tytanem, ale zawsze podobalo mi sie to, w jaki sposob umie znalezc sobie wolna przestrzen i pokazac sie do dlugiej pilki. Zagrac jakos niekonwencjonalnie tez potrafi, nie tylko wrzutka na slepo, wrzutka na slepo, wrzutka na slepo...
Raiola broni Pogbe i dosc ostro wypowiedzial sie o Conte i klubie w tej sprawie. Boje sie eskalacji tego konfliktu.
Raiola broni Pogbe i dosc ostro wypowiedzial sie o Conte i klubie w tej sprawie. Boje sie eskalacji tego konfliktu.
- pumex
- Juventino
Nie rozumiem, po co puszczać bąki na zewnątrz? :doh: Nie pojechał do Abruzji, słusznie, czy niesłusznie, to tylko jeden mecz. Potem niech się bierze w garść i pilnuje terminów. Takie publiczne wylewanie pomyj niczemu nie służy i faktycznie tylko może pogorszyć stosunek Conte do Pogby.bendzamin pisze:Raiola broni Pogbe i dosc ostro wypowiedzial sie o Conte i klubie w tej sprawie. Boje sie eskalacji tego konfliktu.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie bój żaby. Przecież były już poważniejsze konflikty z Raiolą i dużo ostrzejsze wypowiedzi ale grubasek za bardzo lubi pieniądze żeby się obrażać na Juventus 8)bendzamin pisze:Boje sie eskalacji tego konfliktu.
Giacch do środka, Padoin na lewą. Albo odwrotnie, whatever.
- Nedved1983
- Juventino
Raiola powinien raczej podziękować Conte za trzymanie Pogby krótko.
dziś obowiązkowo musimy zgarnąć 3 punkty, przed nami ciężki maraton więc dziś trzeba utrzymać przewagę w tabeli. szkoda że nie zagra Pogba.
liczę na Marrone w wyjściowej 11, i na atak Gio-Quag.
dziś obowiązkowo musimy zgarnąć 3 punkty, przed nami ciężki maraton więc dziś trzeba utrzymać przewagę w tabeli. szkoda że nie zagra Pogba.
liczę na Marrone w wyjściowej 11, i na atak Gio-Quag.