Serie A 12/13 (12): Pescara 1-6 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 20:17

Kurcze zaskoczył mnie Pogba , ale popieram decyzje Conte. Ważne , że nie zobaczymy Kuczera i teraz kto zagra za Paula ? Marrone czy jednak Pirlo ?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 20:31

Spokojnie ale akurat pomoc to mamy szeroką - ja bym się nie zdzwił gdyby na bokach zagrali Isla i Caseres a w srodku MV i Gacek lub też Padoin. Ważne, żeby w ataku zagrał FQ a najwyżej na ostatnie 25 min wszedł Gio. Bo on szarpnie coś na pewno. A gdyby nie było miejsca dla Luci w pomocy to zdecydowanie chcę go zobaczyć razem z Lucio w obronie. Luca musi zacząć grać.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 20:51

Robaku pisze:Spokojnie ale akurat pomoc to mamy szeroką - ja bym się nie zdzwił gdyby na bokach zagrali Isla i Caseres a w srodku MV i Gacek lub też Padoin. Ważne, żeby w ataku zagrał FQ a najwyżej na ostatnie 25 min wszedł Gio. Bo on szarpnie coś na pewno. A gdyby nie było miejsca dla Luci w pomocy to zdecydowanie chcę go zobaczyć razem z Lucio w obronie. Luca musi zacząć grać.
Isla i Caceres? Raczej odpada bo obydwaj są prawonożni. Ale zgadzam się co do Marrone. Dobrze by było jakby sprawa z Pogbą się wyjaśniła i zagrał w pierwszym składzie.

Liczę na łatwe zwycięstwo i kolejne gole Quaga.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 21:06

O ho, czyli Pogbie się poprzewracało w głowie. Dwukrotne spóźnienie na trening to zły znak. Dobrze, że nie ma Cegły, szkoda, że Pepe stracił pół sezonu :/

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 22:19

A ja jutro mam "przymusowe" imieniny, i tyle z oglądania meczu. Po cichu liczę że goście wyjdą przed meczem, a ja będę jeszcze na tyle trzeźwy, żeby choć trochę pokibicować.
Z drugiej strony...to tylko Pescara.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 22:37

kuba2424 pisze:A ja jutro mam "przymusowe" imieniny, i tyle z oglądania meczu. Po cichu liczę że goście wyjdą przed meczem, a ja będę jeszcze na tyle trzeźwy, żeby choć trochę pokibicować.
Z drugiej strony...to tylko Pescara.

No to wygoń gości albo zaproś ich do wspólnego kibicowania , myśl masz dużo czasu jeszcze :D

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 23:49

to my naprawdę nie mamy żadnego zastępcy dla DeCeglie no bo Asy nie liczę jako, że on jest trochę z przymusu na tej stronie?
Czyli to znaczy, że po jednej stronie mamy Lichego, Isle i Martina !
O kurda przecież to niemożliwe, że przy takiej obecnej formie Szwajcara ciągle go w lidze katujemy. Przesunąć Isle na pozycje De Ceglie coś z tego może wyjść.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 09:42

Mi na tej pozycji bardzo odpowiadał Giac. Mimo iż grał przeciwko Hiszpanom, wyglądało to całkiem spoko. Boki Dżiakerino-Isla bardzo by mnie zadowoliły.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 10:33

Padoin czasem nie gral kiedys na lewym windback'u ? Niech tam gra on bądz Giaq, w końcu po coś są w tym klubie ... Ja to widze tak:

Buffon
Lucio Bonnu Caceres
Isla Asa Marrone Padoin Giaq
Vucinic Quag

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 10:56

jareckik pisze:Padoin czasem nie gral kiedys na lewym windback'u ?
Grał, ale to chyba było w jakimś towarzyskim ze szwabami. Pescara walczy o utrzymanie. Nasz niemalże 2 skład powinien sobie bez problemu poradzić.

Geronimo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 10:57

Zgadzam się z tym co napisał yanquez. Giach zaprezentował się przyzwoicie w meczu z Hiszpanami a skoro nie bał się postawić na niego Prandeli to może Antek też powinien. A wtedy po kłopocie zostajemy a AsA i Gackiem a naszą "Super 11" sprzedajemy do Boloni gdzie z Marco M. tworzą zabójcze boki obrony :lol:

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 11:05

No, na lewej stronie z takimi ogorkami spokojnie moglby zagrac Giaccherini. Defensywnie nie jest jakims tytanem, ale zawsze podobalo mi sie to, w jaki sposob umie znalezc sobie wolna przestrzen i pokazac sie do dlugiej pilki. Zagrac jakos niekonwencjonalnie tez potrafi, nie tylko wrzutka na slepo, wrzutka na slepo, wrzutka na slepo...

Raiola broni Pogbe i dosc ostro wypowiedzial sie o Conte i klubie w tej sprawie. Boje sie eskalacji tego konfliktu.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 11:16

bendzamin pisze:Raiola broni Pogbe i dosc ostro wypowiedzial sie o Conte i klubie w tej sprawie. Boje sie eskalacji tego konfliktu.
Nie rozumiem, po co puszczać bąki na zewnątrz? :doh: Nie pojechał do Abruzji, słusznie, czy niesłusznie, to tylko jeden mecz. Potem niech się bierze w garść i pilnuje terminów. Takie publiczne wylewanie pomyj niczemu nie służy i faktycznie tylko może pogorszyć stosunek Conte do Pogby.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 11:37

bendzamin pisze:Boje sie eskalacji tego konfliktu.
Nie bój żaby. Przecież były już poważniejsze konflikty z Raiolą i dużo ostrzejsze wypowiedzi ale grubasek za bardzo lubi pieniądze żeby się obrażać na Juventus 8)

Giacch do środka, Padoin na lewą. Albo odwrotnie, whatever.

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2012, 12:58

Raiola powinien raczej podziękować Conte za trzymanie Pogby krótko.

dziś obowiązkowo musimy zgarnąć 3 punkty, przed nami ciężki maraton więc dziś trzeba utrzymać przewagę w tabeli. szkoda że nie zagra Pogba.
liczę na Marrone w wyjściowej 11, i na atak Gio-Quag.

Zablokowany