Sezon 2011/2012 .

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 21:34

buffon_90 pisze:W zeszłym sezonie po dwóch kolejkach mieliśmy raptem jeden punkt, o ile się nie mylę. Także start w naszym wykonaniu zgoła odmienny. Tylko, żeby teraz nie spocząć na laurach i kontynuować serie zwycięstw jak najdłużej.
No okej ,ale co nie zmienia faktu ,że nasza pozycja może być bardzo zmienna i mam nadzieje ,że zrobimy sobie taką przewagę jak BVB w tamtym sezonie i nie bd musieli sie martwic :D

18danek97

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2011, 15:27

a za co Atalanta m aujemne punkty?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 01 października 2011, 15:48

18danek97 pisze:a za co Atalanta m aujemne punkty?
Za aferę korupcyjną.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2011, 00:02

Nie znalazłem lepszego tematu aby umieścić moje pytanie.

Gdzie można znaleźć statystyki, w których kluby byłyby uszeregowane pod względem ilości zdobytych scudetti?

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2011, 01:06

Jeśli czegoś nie wiesz, to podstawą jest zapytanie wujka gogle lub cioci wikipedii. Naprawdę nie ma się czego wstydzić.

TU, a także TU znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

Z tym, że Juventus posiada 29 scudetti, więc wredna starucha się w tym przypadku myli.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2011, 20:54

W tym sezonie strasznie imponuje mi Udine. Mimo kolejnej wyprzedaży najlepszych zawodników razem z nami są na szczycie Serie A. Właśnie skończyłem oglądać ich mecz z Atletico (miałem ich na kuponie 8) ) i kolejny raz obrona zagrała bardzo fajnie, drużyna szukała zarówno kontrataków, jak i ładnej gry pozycyjnej. Trener i dyrektor generalny robią tam świetną robotę :bravo:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Tata

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2011, 12:14

Też mnie zaskakuje postawa Udine juz w mecach z Arsenalem pokazali się z dobrej strony mają młodą drużynę bardzo mocną fizycznie, a do tego dobrze poukładaną. Cieszę się że pierwsza kolejka się nie odbyła bo lepiej zacząć sezon od wysokiej wygranej z Parmą niż cięzkiego meczu z Udine na wyjeździe

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2011, 17:01

Udinese nowym liderem, my spadamy na drugie miejsce, a może i niżej jak Lazio wygra swój wieczorny mecz z Bologną. Milan zrobił nam nadzieję na stratę punktów, ale chyba reszta drużyny zapomniała wtajemniczyć w swoje plany Boatenga. Ranieri zaczyna ciułać punkty w dobrze znanym nam stylu, czyli 1:0 i starczy. Jedyny plus tej kolejki to strata punktów przez Napoli. A jak Boruc będzie miał swój dzień we wtorek to będziemy kontynuować lot koszący w dół tabeli. Conte obudź się w mordę jeża, czas w końcu zacząć wygrywać!

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2011, 22:39

Hattrick Nocerino :shock:

Prawie wszystkie wyniki pod nas oprócz Milanu i Napoli, ale to nie zmienia faktu że zostajemy na pozycji lidera przynajmniej do soboty;) Bardzo udana dla nas kolejka.
Aaa i cieszy to że wkońcu mamy kolejke w której w każdym meczu padały bramki (no chyba że jutro Palermo z Lecce to zawali).

darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2011, 22:43

Będzie ciekawy sezon, bo widać że każdy z każdym może wygrać. Jak na razie do 9 miejsca bardzo ciasno.
Ostatnio zmieniony 26 października 2011, 22:49 przez darex, łącznie zmieniany 1 raz.

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2011, 22:46

Mamy pierwszego samodzielnego lidera od calciopoli, czyli od 5 lat! :D :D :D :D :D :D

Forza Juve!
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 09:31

ZawszeWierny pisze:Mamy pierwszego samodzielnego lidera od calciopoli, czyli od 5 lat! :D :D :D :D :D :D
Czy aby na pewno? Nie dam sobie ręki uciąć, ale wydaje mi się, że za Ferrary po kilku pierwszych kolejkach (dobre mecze z Lazio i Romą, mecz z Chievo) mieliśmy samodzielnego lidera :think:

Kolejka dla nas w miarę udana, przegrana Romy i Udine, remis Interu (choć mogło być lepiej :) ) i Lazio.

A propos Udine: meczu nie oglądałem, ale czytam, patrzę na noty i chyba zbyt dobrze się nie zaprezentowali. Znając życie, po takiej porażce Udinese może wpaść w mały dołek, zobaczymy.

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 10:19

Akurat Udine miało swoje okazje w meczu z Napoli i trzeba przyznać, że De Sanctis popisał się co najmniej dwoma znakomitymi interwencjami i to już w pierwszej połowie przy stanie 1-0 dla Napoli.
Cieszy mnie fakt, że mecz z Milanem mamy już za sobą. Mediolańczycy wracają do formy i teraz ugrać z nimi taki wynik byłoby piekielnie ciężko.
Jeśli chodzi o nasze przyszłe mecze to o ile Inter przy dobrej organizacji i nastawieniu można ograć to z Napoli będzie ciężko... nie dość, że na wyjeździe to jeszcze Napoli od kilku sezonów nam nie leży. Remis z neapolitańczykami biorę w ciemno.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2011, 00:01

Hmmm... :think: Panie i panowie, tak patrzę na tabelę, terminarz jutrzejszych spotkań i co mi się rzuciło w oczy:
Bologna FC - Atalanta Bergamo
US Lecce - Novara Calcio

3majmy jutro kciuki za Bolognę i Novarę, aby cały nadchodzący tydzień móc podziwiać .nter na 18 miejscu :D Oprócz satysfakcji można by było strzelić sobie jakąś 'słit focię' z rozwiniętą tabelą Serie A.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2011, 21:46

No to Giampaolo pożegnał się z Ceseną

Chyba Giampaolo jest kolejny miernym trenerem po Marino w Serie A. Wreszcie Cesena go zwolniła. Ciekaw jestem kto ich będzie trenował. Na giełdzie trenerskiej jest kilku kandydatów : Delio Rossi, Del Neri. Któryś z nich pasowałby do Ceseny i mógłby wydźwignąć Koniki Morskie z dna Serie A. Dość taka specyficzna ekipa. Mogliby zostać pamiętam jak graliśmy z nimi w Serie B, stamtąd przyszedł Giaccherini :) .

ODPOWIEDZ