Serie A (37): JUVENTUS 2-3 Parma [JPC na meczu!!!]
- juventusprzemek
- Juventino
Zac jest naprawdę żenujący w takim meczu mógłby zagrać coś ofensywnego np z Candrevą a nie z dwoma DM-ami. No i do tego po I połowie przegrywamy!
Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry. Zawsze wolałem w defensywie Sissoko lub Salihamidzica ale nie Melo i Poulsena.
Zobaczymy co przyniesie II połowa, wiem niby mecz o pietruszkę ale czy 6 miejsce nie jest lepsze?
Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry. Zawsze wolałem w defensywie Sissoko lub Salihamidzica ale nie Melo i Poulsena.
Zobaczymy co przyniesie II połowa, wiem niby mecz o pietruszkę ale czy 6 miejsce nie jest lepsze?
- Wojtek
- Juventino
Wynik mnie nie ochodzi...
Jest 3:0 dla nas ponieważ Lanzafame jest nasz :!:
Panowie to już wiemy kto u nas będzie grał za rok w ataku :lol: Nie Torres,Dżeko czy Pazzini ale Lanzafame
Może jakimś cudem uda się zremisować chociaż wierze w 3 pkt
Pewnie w drugiej połowie zobaczymy naszą gwiazdę Amauriego
FORZA JUVE!
Jest 3:0 dla nas ponieważ Lanzafame jest nasz :!:
Panowie to już wiemy kto u nas będzie grał za rok w ataku :lol: Nie Torres,Dżeko czy Pazzini ale Lanzafame
Może jakimś cudem uda się zremisować chociaż wierze w 3 pkt

Pewnie w drugiej połowie zobaczymy naszą gwiazdę Amauriego

FORZA JUVE!
- Lypsky
- Juventino
Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.juventusprzemek pisze: Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Aby skomentować przebieg pierwszej połowy należałoby sięgnąć do spotkań, które rozegraliśmy do tej pory, z których nie wyciągnęliśmy wniosków (tzn. nasz wspaniały trener ich nie wyciągnął) i którym towarzyszył żal. Bo to jest niestety żałosne, żałosny jest obecny kształt tej drużyny biorąc pod uwagę najniższe i najwyższe szczeble.
Taki trochę sen, z którego obudziłem się w momencie, gdy Del Piero biegł w kierunku trybuny kibiców Juventusu. Chociaż to jest i tak raczej bez znaczenia, to mam nadzieję, że jednak wygramy.
Forza Juve!
Taki trochę sen, z którego obudziłem się w momencie, gdy Del Piero biegł w kierunku trybuny kibiców Juventusu. Chociaż to jest i tak raczej bez znaczenia, to mam nadzieję, że jednak wygramy.
Forza Juve!
- juventusprzemek
- Juventino
Bez DM-a no nie wierzę, że jeszcze ktoś tak myśli w taktyce Zaca zawsze jest miejsce na przynajmniej 2 DM-ów:) Tak jak dziś:)Lypsky pisze:Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.juventusprzemek pisze: Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry.
Nowy trener nowi Dm-owie!:)
- Corcky
- Juventino
Nie grają tragicznie. Szczególnie do momentu zdobycia braki przez Del Piero, jako tako to wyglądało. Nie rozumiem dlaczego z taką łatwością tracimy bramki. Niepojęte.
Pozytywnie mnie zaskakuje Melo. Caceres powinien częściej próbować dryblingu. Bo na skrzydłach to my pojedynków nie wygrywamy.
Pozytywnie mnie zaskakuje Melo. Caceres powinien częściej próbować dryblingu. Bo na skrzydłach to my pojedynków nie wygrywamy.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 16:07 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- ^Slim^
- Juventino
I pewnie masz to info od nasze nowego trenera, którego jeszcze nie znamyLypsky pisze:Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.juventusprzemek pisze: Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry.

Dajcie link do jakieś porządnej transmisji, bo bet zawiódł mnie pierwszy raz.

- drozdi
- Juventino
Poproś o zmianę nicku na DM albo najlepiej o banajuventusprzemek pisze:Bez DM-a no nie wierzę, że jeszcze ktoś tak myśli w taktyce Zaca zawsze jest miejsce na przynajmniej 2 DM-ów:) Tak jak dziś:)

Mecz dostępny na platformie internetowej "mało linków" :
http://www.atdhe.net/19026/watch-juventus-vs-parma
Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 16:08 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- Lypsky
- Juventino
Kto nie zna, ten nie zna^Slim^ pisze:I pewnie masz to info od nasze nowego trenera, którego jeszcze nie znamyLypsky pisze:Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.juventusprzemek pisze: Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry.:!:

- juventusprzemek
- Juventino
O co ci chodzi gościu? Ja tylko mówię, że w meczu o przysłowiową pietruszkę powinniśmy spróbować czegoś nowego, coś ofensywnego z kilkoma graczami z Primavery bez DM-ów-nie mówię, że nie ma ich być wcale ale w tych już "nieważnych" meczach- bo tak grali niektórzy dzisiaj.drozdi pisze:Poproś o zmianę nicku na DM albo najlepiej o banajuventusprzemek pisze:Bez DM-a no nie wierzę, że jeszcze ktoś tak myśli w taktyce Zaca zawsze jest miejsce na przynajmniej 2 DM-ów:) Tak jak dziś:)
A Zac swoje nawet w meczu już prawie o niczym nie decydującym no ale koniec sezonu-koniec Zaca w Juve..wakacje....transfery...nowy sezon.....LE...Mistrzostwo Włoch oby tak się stało trzeba zapomnieć o sezonie 2009/2010.
A tak ogółem dzwonił do mnie prezes mojego klubu Unii G-wo za ile jest do wzięcia Poulsen bo oglądał dzisiejszy mecz i przydałby mu się taki gracz oraz Melo bo wykazał się dobrze jako napastnik w dzisiejszym meczu i mógłby być moim zmiennikiem:)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 17:18 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Brutalo
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
Może być mało to 80mln., wzmocnienia wymaga niemal każda pozycja.
Za Caseresa nie warto dać więcej niż 6-7mln., trzeba zastanowić się co z Candrevą. Ciekawe kto posprząta ten śmietnik.
Za Caseresa nie warto dać więcej niż 6-7mln., trzeba zastanowić się co z Candrevą. Ciekawe kto posprząta ten śmietnik.