Serie A (37): JUVENTUS 2-3 Parma [JPC na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 15:57

Zac jest naprawdę żenujący w takim meczu mógłby zagrać coś ofensywnego np z Candrevą a nie z dwoma DM-ami. No i do tego po I połowie przegrywamy!
Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry. Zawsze wolałem w defensywie Sissoko lub Salihamidzica ale nie Melo i Poulsena.
Zobaczymy co przyniesie II połowa, wiem niby mecz o pietruszkę ale czy 6 miejsce nie jest lepsze?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 15:58

Wynik mnie nie ochodzi...
Jest 3:0 dla nas ponieważ Lanzafame jest nasz :!:

Panowie to już wiemy kto u nas będzie grał za rok w ataku :lol: Nie Torres,Dżeko czy Pazzini ale Lanzafame :smile:

Może jakimś cudem uda się zremisować chociaż wierze w 3 pkt :dance:

Pewnie w drugiej połowie zobaczymy naszą gwiazdę Amauriego :angry:

FORZA JUVE!

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 15:58

Nie obraziłbym się, gdyby zamiast pokazywać to co dzieje się na boisku, pokazali trybuny.

Już widzę te posty "Lanzafame musi wrócić do Juve" :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 15:59

juventusprzemek pisze: Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry.
Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 15:59

Aby skomentować przebieg pierwszej połowy należałoby sięgnąć do spotkań, które rozegraliśmy do tej pory, z których nie wyciągnęliśmy wniosków (tzn. nasz wspaniały trener ich nie wyciągnął) i którym towarzyszył żal. Bo to jest niestety żałosne, żałosny jest obecny kształt tej drużyny biorąc pod uwagę najniższe i najwyższe szczeble.

Taki trochę sen, z którego obudziłem się w momencie, gdy Del Piero biegł w kierunku trybuny kibiców Juventusu. Chociaż to jest i tak raczej bez znaczenia, to mam nadzieję, że jednak wygramy.

Forza Juve!

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 16:02

Lypsky pisze:
juventusprzemek pisze: Melo musi odejść po tym sezonie no i genialnie asystujący Poulsen( może podawał do bramkarza?) oni nie nadają się do gry.
Nie wiem czy wiesz, ale od nowego sezonu gramy bez DM, więc Sissoko też można sprzedać.
Bez DM-a no nie wierzę, że jeszcze ktoś tak myśli w taktyce Zaca zawsze jest miejsce na przynajmniej 2 DM-ów:) Tak jak dziś:)
Nowy trener nowi Dm-owie!:)

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 16:04

Nie grają tragicznie. Szczególnie do momentu zdobycia braki przez Del Piero, jako tako to wyglądało. Nie rozumiem dlaczego z taką łatwością tracimy bramki. Niepojęte.

Pozytywnie mnie zaskakuje Melo. Caceres powinien częściej próbować dryblingu. Bo na skrzydłach to my pojedynków nie wygrywamy.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 16:07 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
^Slim^

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 16:05

Lypsky pisze:
I pewnie masz to info od nasze nowego trenera, którego jeszcze nie znamy :ok: :!:

Dajcie link do jakieś porządnej transmisji, bo bet zawiódł mnie pierwszy raz.

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 16:07

juventusprzemek pisze:Bez DM-a no nie wierzę, że jeszcze ktoś tak myśli w taktyce Zaca zawsze jest miejsce na przynajmniej 2 DM-ów:) Tak jak dziś:)
Poproś o zmianę nicku na DM albo najlepiej o bana :ok: wspaniała postawa Lanzafame :bravo: Paolucci może mu buty pucować. Ciekawy mecz na trybunach. Szkoda, że realizator woli pokazywać to co się na boisku dzieje.

Mecz dostępny na platformie internetowej "mało linków" :

http://www.atdhe.net/19026/watch-juventus-vs-parma
Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 16:08 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 16:07

^Slim^ pisze:
Lypsky pisze:
I pewnie masz to info od nasze nowego trenera, którego jeszcze nie znamy :ok: :!:
Kto nie zna, ten nie zna :ok: :!:

Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 17:04

Meczu nie oglądałem, ale patrząc na wynikto nic nie straciłem.
Kolejne rozczarowanie.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 17:06

Jeśli nikt nie przewietrzy tej drużyny, to kiepsko to widzę. Toż to żenada była, w obronie zwłaszcza... :|

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 17:06

drozdi pisze:
juventusprzemek pisze:Bez DM-a no nie wierzę, że jeszcze ktoś tak myśli w taktyce Zaca zawsze jest miejsce na przynajmniej 2 DM-ów:) Tak jak dziś:)
Poproś o zmianę nicku na DM albo najlepiej o bana :ok:
O co ci chodzi gościu? Ja tylko mówię, że w meczu o przysłowiową pietruszkę powinniśmy spróbować czegoś nowego, coś ofensywnego z kilkoma graczami z Primavery bez DM-ów-nie mówię, że nie ma ich być wcale ale w tych już "nieważnych" meczach- bo tak grali niektórzy dzisiaj.
A Zac swoje nawet w meczu już prawie o niczym nie decydującym no ale koniec sezonu-koniec Zaca w Juve..wakacje....transfery...nowy sezon.....LE...Mistrzostwo Włoch oby tak się stało trzeba zapomnieć o sezonie 2009/2010.
A tak ogółem dzwonił do mnie prezes mojego klubu Unii G-wo za ile jest do wzięcia Poulsen bo oglądał dzisiejszy mecz i przydałby mu się taki gracz oraz Melo bo wykazał się dobrze jako napastnik w dzisiejszym meczu i mógłby być moim zmiennikiem:)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2010, 17:18 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 2 razy.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 17:08

Żal, ból, zgrzytanie zębami.... Nawet magia JPC nic nie dała...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 17:12

Może być mało to 80mln., wzmocnienia wymaga niemal każda pozycja.
Za Caseresa nie warto dać więcej niż 6-7mln., trzeba zastanowić się co z Candrevą. Ciekawe kto posprząta ten śmietnik.

Zablokowany