Serie A (27): Fiorentina 1-2 JUVENTUS
- Giovinco#20
- Juventino
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
marzy mi się, żeby Juventus grał dokładnie takim ustawieniem, jak Fiorentina... 4-2-3-1 ...
Mam nadzieję, że Prandelli przyjdzie do nas i cosik takiego wprowadzi..
Mam nadzieję, że Prandelli przyjdzie do nas i cosik takiego wprowadzi..
- eslk
- Juventino
Juventus:
Manninger - Grygera, Legro, Chiellini, De Ceglie - Marchisio, Melo, Sissoko - Diego - Del Piero, Trezeguet.
Rezerwa: Pinsoglio, Zebina, Cannavaro, Grosso, Candreva, Salihamidzic, Iaquinta.
Wg Gazzetta.it.
Szczerze mowiac, to mozna sie bylo takiego skladu spodziewac po powołaniach Zac'a.
Manninger - Grygera, Legro, Chiellini, De Ceglie - Marchisio, Melo, Sissoko - Diego - Del Piero, Trezeguet.
Rezerwa: Pinsoglio, Zebina, Cannavaro, Grosso, Candreva, Salihamidzic, Iaquinta.
Wg Gazzetta.it.
Szczerze mowiac, to mozna sie bylo takiego skladu spodziewac po powołaniach Zac'a.
- Lypsky
- Juventino
JUVENTUS: Manninger, Zebina, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Felipe Melo, Sissoko, Candreva, Diego, Trezeguet. All Zaccheroni. A disposizione: Pinsoglio, Cannavaro, Grosso, Poulsen, Salihamidzic, Del Piero, Iaquinta
juventus.com
Nie, nie musicie dziękować wujkowi.
juventus.com
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Brutalo
- Juventino
4-4-2 i Diego podczepiony pod Trezegola ? Zobaczymy...Lypsky pisze:JUVENTUS: Manninger, Zebina, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Felipe Melo, Sissoko, Candreva, Diego, Trezeguet. All Zaccheroni. A disposizione: Pinsoglio, Cannavaro, Grosso, Poulsen, Salihamidzic, Del Piero, Iaquinta
juventus.com
Ciężko dziś będzie bardzo, ale wygramy :twisted: FORZA JUVENTUS !!!!
- Dybala 4ever
- Juventino
Całe składy dopiszę, bo Lypsky wszystkiego nie napisał.
viola: 4-3-2-1
Frey- Comotto Natali Felipe Gobbi- Montolivo Zanetti Marchionni-Jovetic Vargas-Gilardino
ławka: Avramov, De Silvestri, Pasqual, Donadel, Bolati, Kroldrup, Kerisson
Juventus: 4-3-1-2: Manninger- Zebina Legrottaglie Chiellini De Ceglie- Marchisio Felipe Melo Sissoko- Candreva- Diego Trezeguet.
ławka: Pinsoglio, Cannavaro, Grosso, Poulsen, Salihamidzic, Del Piero, Iaquinta
Dziwny skład nasz Antoine na pozycji Diego, a on na pozycji napadziora, ale dobrze, że Alex w 2 połowie może się przydać razem z Vickiem, a tak to super Grygery nie ma i bdb!!
Wygramy to FORZA JUVE, fiorentina ti odio!!
viola: 4-3-2-1
Frey- Comotto Natali Felipe Gobbi- Montolivo Zanetti Marchionni-Jovetic Vargas-Gilardino
ławka: Avramov, De Silvestri, Pasqual, Donadel, Bolati, Kroldrup, Kerisson
Juventus: 4-3-1-2: Manninger- Zebina Legrottaglie Chiellini De Ceglie- Marchisio Felipe Melo Sissoko- Candreva- Diego Trezeguet.
ławka: Pinsoglio, Cannavaro, Grosso, Poulsen, Salihamidzic, Del Piero, Iaquinta
Dziwny skład nasz Antoine na pozycji Diego, a on na pozycji napadziora, ale dobrze, że Alex w 2 połowie może się przydać razem z Vickiem, a tak to super Grygery nie ma i bdb!!
Wygramy to FORZA JUVE, fiorentina ti odio!!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Niech zdejmie czym prędzej tego De Cegiele. Chłopak mnie do szału doprowadza. Ni i ciekawe co tez znakomity taktyk Zac wymysli, bo to, ze trzeba ruszyc do ataku chyba wie...
calma calma
- Lypsky
- Juventino
Strzelamy gola ze spalonego, nam bramę wsadza MM - to wiele mówi o dzisiejszym spotkaniu.
Z przodu jedno wielkie nic, gol na 1:1 po błędzie Manningera, a szkoda bo do tego momentu bronił dobrze. Treze po raz kolejny zupełnie niewidoczny i jeśli nic się nie zmieni, zbierzemy baty.
Z przodu jedno wielkie nic, gol na 1:1 po błędzie Manningera, a szkoda bo do tego momentu bronił dobrze. Treze po raz kolejny zupełnie niewidoczny i jeśli nic się nie zmieni, zbierzemy baty.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kubba
- Juventino
Sabo... Szczególnie w defensywie, gdyby nie Manninger nie byłoby co zbierać (sytuacja sam na sam). Za wolna gra... Po strzeleniu gola zaczeliśmy się bronić i czasami atakować z kontry.
Słabo Legro, De Ceglie... Trezeguet w ogóle nie widoczny, niech wejdzie Del Piero bądź Iaquinta. Za Paolo Salihamidzić bądź Grosso i powinno być lepiej.
Słabo Legro, De Ceglie... Trezeguet w ogóle nie widoczny, niech wejdzie Del Piero bądź Iaquinta. Za Paolo Salihamidzić bądź Grosso i powinno być lepiej.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pierwsza połowa kiepska, mimo szybko strzelonej bramki ( trzeba przyznać, że Diego ładnie zmylił Freya ).
Miałem nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli, ale niestety myliłem się. Oprócz bramki niczego nie pokazaliśmy, jak tak będzie w drugiej połowie to znów frajersko stracimy bramkę i "kolejne" 3 pkt.
Miałem nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli, ale niestety myliłem się. Oprócz bramki niczego nie pokazaliśmy, jak tak będzie w drugiej połowie to znów frajersko stracimy bramkę i "kolejne" 3 pkt.