bilety na bayern - Juve
- juveluck
- Juventino
I bardzo dobrze, że chcesz pomóc, każda pomoc w tak trudnej sytuacji jaką mamy się przyda. Jednak pisanie, że jest to dla nas nauczka na przyszłość jest nie na miejscu. Bo Monachium to jedno z niewielu miejsc gdzie można by coś takiego zrobić i tylko, jeżeli były by to bilety na najwyższy poziom.MarcinB pisze:Łukasz, ja tego nie piszę żeby coś komuś udowodnić, tylko staram się pomóc na ile mogę. Tj. mówisz i inni przedmówcy pisali również słyszałem że można tam przechodzić z sektora na sektor. Głównie to miałem na myśli, mówiąc o biletach załatwionych na sektor Bawarczyków. Poruszając ten temat nie kierowałem się złą wolą a jedynie szukaniem sposobów na załatwienie tych biletów.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Taszen
- Juventino
a ja wam powiem ze bylem na meczu ,pojechalem w ciemno pod stadion, bilet zakupilem po 2 godzinach koczowania i szukania o godzinie 15:00 gosc mial sporo jeszcze tych biletow, dlatego tez fanow Juventusu bylo bardzo duzo na moim sektorze (214 bilet 2 kategori) zaraz obok mlyna Bayernu, spotkałem jednego kibica z Polski z JPC ktory juz wczesniej kupil bilet, na samym stadionie bylo bardzo duzo fanow Juve, slychac to bylo rowniez w dopingu ktory czasami dalo sie slyszec z wszystkich stron stadionu, tak wiec panowie i panie czasem warto zaryzykowac i postawic wszystko na jedna karte 

- Taszen
- Juventino
bilet bardzo duzo cale szczescie ze byl to bilet 2 kategori czyli w najlepszym miejscu do ogladania meczu. Koszt biletu w kasie to 60 euro ja zaplacilem 2x tyle jednak po całym wyjezdzie meczu stwierdzam ze warto bylo i zaplacil byl znowu tyle za taki mecz. Paliwo liczone na 4 osoby czyli po okolo 100zł moze troche wiecej