Serie A (11): Chievo 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 15:50

Z tego co mi się udało zaobserwować, to na razie wyróżniają się pozytywnie: Del Piero (nie tylko chodzi o gola), De Ceglie(odbiór i aktywny w ofensywie, trochę za nerwowo) i Sissoko. Czekamy na Camora.
Brawo Alex :D
Generalnie jednak niektórzy zawodnicy muszą po prostu dokładniej podawać.

Oby nie stracić. Musimy jeszcze koniecznie coś strzelić.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2008, 15:53 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 15:52

Siewier pisze:Szczerze mówiąc zaczynają już mnie powoli nudzić rzuty wolne w wykonaniu Alexa, gdyby strzelał karnego byłyby większe szanse na pudło :P
Wniosek jeden - Del Piero OUT!

Graja kupe, w obronie po za niektorymi indywidualnymi blędami Mellberga jakos idzie. Byle wygrać.

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 15:53

włączyłem mecz w 40 minucie dopiero bo mialem problemy z sopcastem az wreszcie wlaczylem justin.tv i natrafilem na cos i patrze a Alex sobie ustwial pilke do wolnego i powiedzialem sobie no to 1:0 i zaraz wpadła a ja sie tylko usmiechnalem :-D a niech mi ktos zyczliwy powie jak to w pierwszej polowie wygladalo bo wiadzialem duze posiadanie pilki dla Juve ale jakeis dobre akcje byly? i co giovinco ma za plaster na nosie?

Arcadio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 15:53

Ogólnie mecz nie jest jakoś strasznei porywający :roll: spodziewałem sie więcej... Gdyby nei bramka Alexa to nie przypominam sobie naszego celnego strzału na bramke :?: warte uwagi uderzenie Momo zza pola karnego- ojjjj gdyby wpadło... a już podskoczyłem.
czekamy na drugą połowe.

plaster ułatwiający oddychanie jak się domyślam...

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 15:55

Molinaro fatalnie, żadna wrzuta mu nie wyszła, Mellberg nie nadaje się na bocznego obrońce, jakby nie wiedział jak się zachować w ofensywie...

Giovinco ława...

No a Alex, cóż, sam sobie lubi sprawiać prezenty na urodziny :C Piękna brameczka

Obrazek
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 15:59

Siewier pisze:Szczerze mówiąc zaczynają już mnie powoli nudzić rzuty wolne w wykonaniu Alexa, gdyby strzelał karnego byłyby większe szanse na pudło :P
Cos w tym jest, 3 mecze, 3 próby, 3 gole. On jest niesamowity !!

A co do meczu to nie wyglada to najlepiej, jesteśmy bardzo nieporadni w ofensywie, dużo jest chaosu i niedokładności. Molinaro gorzej niż ostatnio, podobnie jak Melberg. Obaj słabo sobie radzą w ofensywie. Tiago i Sisoko dobrze, podobnie jak DeCeglie. Powinien wejść Camor za Marchioniego, Giovinco za Molinaro i DeCeglie do tyłu jeśli chcemy strzelić więcej bramek :)

Forza Juve !!

dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:00

Mecz mi niezle tnie i mam strasznie slaba jakosc ale jedno moge stwierdzic... Nic niegramy :? Ale wygrywamy i to sie liczy :) Co z Giovinco? A mnie C.R ....... za to ze postawil w takim meczu na taka lewa strone! Jak mozna zagrac ze slabiutkim Chievo dwoma lewymi obroncami :shock: Licze ze na poczatku drugiej wejdzie Giovinco za kogos! Za De Ceglie albo za Marchionniego.. Przeciez zagral z Bate na prawej i o wyniku tego niemusze chyba pisac. Do tego Mellberg wcale sie niepodlacza wiec Seba niebedzie musial tak daleko cofac :prochno:

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:00

Alex = fenomen, wszystkiego najlepszego mistrzu ;d Sisoko ewidentnie zasłużył na czerwień- zirytował się stratą piłki w dobrej sytuacji i podciął biegnącego rywala. Dobrze, że sędzia tego dokładnie nie widział, ale boję się, że włoska federacja nałoży na niego jakąś karę po meczu.

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:01

Tak sobie właśnie myślałem czemu nie gra Giovinco naprzykład w ataku za Del Piero żeby mistrzu sobie odpoczął trochę, na odpowiedź musiałem czekać tylko 40 minut :D
tak czy inaczej liczę, że zobaczę młodego włocha w 2 połowie...

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:03

Z Giovinco moze byc jak z Aimarem w Valencii...zbyt ofensywny jest jak na Ranieriego.

Max_LP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:06

Alex jest fenomenalny!! Bardzo bym prosił o link do bramki

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:08

Ekdal za Sisoko... Ranieri chyba chce żebyśmy znów mieli pełne gacie w końcówce no ale może dobrze że Sisoko sobie odpocznie :)

attyla7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:18

SirRose pisze:Ekdal za Sisoko... Ranieri chyba chce żebyśmy znów mieli pełne gacie w końcówce no ale może dobrze że Sisoko sobie odpocznie :)
spoko nie jest źle w końcu 2 do 0 po karnym :)

czekamy na sebe

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:26

Fakt, teraz juz jest po meczu, Chivo się pogubiło kompletnie. Juve spokojnie kontroluje środek pola, nie wyobrażam sobie żeby byli w stanie stracić 2 gole w 30 min.

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2008, 16:34

Możemy jeszcze liczyć na kolejną

Zablokowany