Serie A (11): Chievo 0-2 JUVENTUS
- Corcky
- Juventino
Z tego co mi się udało zaobserwować, to na razie wyróżniają się pozytywnie: Del Piero (nie tylko chodzi o gola), De Ceglie(odbiór i aktywny w ofensywie, trochę za nerwowo) i Sissoko. Czekamy na Camora.
Brawo Alex
Generalnie jednak niektórzy zawodnicy muszą po prostu dokładniej podawać.
Oby nie stracić. Musimy jeszcze koniecznie coś strzelić.
Brawo Alex

Generalnie jednak niektórzy zawodnicy muszą po prostu dokładniej podawać.
Oby nie stracić. Musimy jeszcze koniecznie coś strzelić.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2008, 15:53 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.
- ArtHur
- Juventino
Wniosek jeden - Del Piero OUT!Siewier pisze:Szczerze mówiąc zaczynają już mnie powoli nudzić rzuty wolne w wykonaniu Alexa, gdyby strzelał karnego byłyby większe szanse na pudło
Graja kupe, w obronie po za niektorymi indywidualnymi blędami Mellberga jakos idzie. Byle wygrać.
- Chiellini3
- Juventino
włączyłem mecz w 40 minucie dopiero bo mialem problemy z sopcastem az wreszcie wlaczylem justin.tv i natrafilem na cos i patrze a Alex sobie ustwial pilke do wolnego i powiedzialem sobie no to 1:0 i zaraz wpadła a ja sie tylko usmiechnalem :-D a niech mi ktos zyczliwy powie jak to w pierwszej polowie wygladalo bo wiadzialem duze posiadanie pilki dla Juve ale jakeis dobre akcje byly? i co giovinco ma za plaster na nosie?
- Arcadio
- Juventino
Ogólnie mecz nie jest jakoś strasznei porywający :roll: spodziewałem sie więcej... Gdyby nei bramka Alexa to nie przypominam sobie naszego celnego strzału na bramke
warte uwagi uderzenie Momo zza pola karnego- ojjjj gdyby wpadło... a już podskoczyłem.
czekamy na drugą połowe.
plaster ułatwiający oddychanie jak się domyślam...

czekamy na drugą połowe.
plaster ułatwiający oddychanie jak się domyślam...
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Judzio
- Juventino
Molinaro fatalnie, żadna wrzuta mu nie wyszła, Mellberg nie nadaje się na bocznego obrońce, jakby nie wiedział jak się zachować w ofensywie...
Giovinco ława...
No a Alex, cóż, sam sobie lubi sprawiać prezenty na urodziny :C Piękna brameczka
Giovinco ława...
No a Alex, cóż, sam sobie lubi sprawiać prezenty na urodziny :C Piękna brameczka

- SirRose
- Juventino
Cos w tym jest, 3 mecze, 3 próby, 3 gole. On jest niesamowity !!Siewier pisze:Szczerze mówiąc zaczynają już mnie powoli nudzić rzuty wolne w wykonaniu Alexa, gdyby strzelał karnego byłyby większe szanse na pudło
A co do meczu to nie wyglada to najlepiej, jesteśmy bardzo nieporadni w ofensywie, dużo jest chaosu i niedokładności. Molinaro gorzej niż ostatnio, podobnie jak Melberg. Obaj słabo sobie radzą w ofensywie. Tiago i Sisoko dobrze, podobnie jak DeCeglie. Powinien wejść Camor za Marchioniego, Giovinco za Molinaro i DeCeglie do tyłu jeśli chcemy strzelić więcej bramek

Forza Juve !!
- dominik10dziki
- Juventino
Mecz mi niezle tnie i mam strasznie slaba jakosc ale jedno moge stwierdzic... Nic niegramy :? Ale wygrywamy i to sie liczy
Co z Giovinco? A mnie C.R ....... za to ze postawil w takim meczu na taka lewa strone! Jak mozna zagrac ze slabiutkim Chievo dwoma lewymi obroncami :shock: Licze ze na poczatku drugiej wejdzie Giovinco za kogos! Za De Ceglie albo za Marchionniego.. Przeciez zagral z Bate na prawej i o wyniku tego niemusze chyba pisac. Do tego Mellberg wcale sie niepodlacza wiec Seba niebedzie musial tak daleko cofac 

- slay_mac
- Juventino
Alex = fenomen, wszystkiego najlepszego mistrzu ;d Sisoko ewidentnie zasłużył na czerwień- zirytował się stratą piłki w dobrej sytuacji i podciął biegnącego rywala. Dobrze, że sędzia tego dokładnie nie widział, ale boję się, że włoska federacja nałoży na niego jakąś karę po meczu.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak sobie właśnie myślałem czemu nie gra Giovinco naprzykład w ataku za Del Piero żeby mistrzu sobie odpoczął trochę, na odpowiedź musiałem czekać tylko 40 minut
tak czy inaczej liczę, że zobaczę młodego włocha w 2 połowie...

tak czy inaczej liczę, że zobaczę młodego włocha w 2 połowie...